no ale to je chyba, kdybych se nestyděla, tak sem dám fotku filtru (šly by z toho plíst zrzavý svetry pomalu...)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Škrobenka voní! Ta levandulová (peru si v ní bílý trika)
No já bych ji moc chtěla, ale nevejde se ![]()
No ta levanduľová. Ja mozem levanduľové všetko ale skrobenka mi smrdí. To nieje ta pravá levanduľa ![]()
Škrobenka voní! Ta levandulová (peru si v ní bílý trika)
![]()
No ta levanduľová. Ja mozem levanduľové všetko ale skrobenka mi smrdí. To nieje ta pravá levanduľa ![]()
pachne hrozne. jak levna voda po holeni. i to pradlo pak, presne
to jsem kdysi četla na jednom blogu o praní v USA
hele a je něco, co ti voní nebo chutná? Mně přijde, že u všeho píšeš, že je to ble
No tak nic aspoň neubude
ale tak snad s nepotkáme, páchla bych ti..
To neva ![]()
kdysi děda s babi měli pračku, která byla na teploua studenou, měla dvě hadice a člověk si to musel namixnout sám..
:-) su hrozna ofrna, ja vim. zrovna tu mam krem na ruce z lidlu a ten mi voni:P

To páchne..no děkuju pěkně teda
A je dobrej? Potřebuju nějakej levnej a hutnej něco jako indulona.
Jo, to je přesný
taky jsou tady ty veřejné prádelny docela časté, ty možná perou s teplou vodou, musím to vyzkoušet. Ale ty na domácí použití jsou všechny na studenou, vody napouštějí málo a ještě se tam to prádlo jen tak zlehka plácá....
@Ounz No tak to přesně dělám, pustím pračku, valí do ní studená a já stojím nad ní a sprchou připouštím teplou, babička by ze mě měla radost![]()
uz chapu proc si bracha ze sluzebky v usa vzdycky privezl plny kufr noveho spinaveho pradla:-)))
nn je ridsi nez indulona. na modrou indulonu nic nema! akorat... mi nevoni![]()
mně modrá indulona voní strašně moc, ale je hrozně hutná, krémuju s ní akorát boty :-(
Právě, mně taky nevoní. Snad dostanu od šéfa něco k vánocům:-D.
hutnost vitam, mne se to ve chvilce vsakne:-) do 30 jsem jinej krem nepouzivala, az pak jsem se rozmazlila extra kremem na oblicej
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí