pockejte, chapu to dobre, ze vase susicka susi za 16 minut? my s nasi prehistorickou se pohybujeme v mnohem delsich casech
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
si snad budu muset precist navod!:-))
to jsou pak jen nějaký takový ty refresh programy, ne, že se tam protočí už usušený prádlo
nevim, z te vety mi to prislo jako cely program
a vy mate jak dlouhe bezne susici programy?
bavlna myslím 3 hodiny...ale nedávám ji plnou, takže suší kratší dobu
a pak tam mám taky nějakej cca 20 minutovej program, teplej a studenej
ok, tak to je vsechno v poradku :)
edit: reagovala jsem na prvni zpravu o 3 hod
jak jsem psala, moje susicka uz ma pres 10 let, takze nema zadne programy, ma tam proste kolecko s minutama, jako trouba, a muzu si vybrat jen silnejsi nebo slabsi suseni
To má asi každá sušička jiné, program na košile mám na 16 minut. Ty košile už jsou potom jen vlhké třeba kolem límečku a doschnou na ramínku. Jinak program na 8kg prádla je o dost delší. Ta sušička si ale u ostatních programů sama určí, kdy je prádlo suché a ten čas je jen orientační.
3 hodiny nemám teda ani ten nejdelší program na 8kg a nějaký extra++suché. Ten je asi na 2,5 hodiny a vůbec ho nepoužívám. Jinak suším tak hodinu až hodinu a půl celou pračku. Jde taky o to jak kvalitní je pračka a jak moc prádlo vyždíme a asi i u té sušičky, že si sama určí, že už je to suché a nemotá se to tam jen kvůli tomu, že má program trvat 3 hodiny. Ale já už tu sušičku mám tuším 6 let. Takže žádná novinka.
no však píšu, že celý ty tři hodiny to nesuší, má nějaký čidlo na to, ale ten základní program na tu bavlnu se takhle dlouhej ukazuje.
To ano, ale taky píšete, že ji nedáváte plnou. Já ano. Pračku mám na 7kg a sušičku na 8g. Jen používám program na suché a to je tak ta hodina a půl max. (Ne na suché ++, který je na dvě a půl hodiny) Když tam mám třeba 4kg prádla, tak suší asi 45 minut. Sportovní věci jsou kolem 30 minut a košile 16. Tak si myslím, že každá sušička má ty programy i rychlost sušení jinak.
Ja to mám ako potrefenáhusa. Niektoré programy sú aj na 3,5 hodiny ale sušička si to postupne upravuje. A záleží či nastavím, suché na žehlenie, do skrine, suché ++ a pod.) Je na 8kg a plná je dosť často. Priznám sa ani neviem koľko presne suší pretože pri nej nestojím a nestopujem ale úvodná informácia o čase je často dlhšia ako skutočnosť.
U tech susicek taky hraje roli samozrejme i jeji vek - muzu cerstve posoudit. Tu predchozi jsme si poridili pred 8 lety, ted mame par mesicu novou a je to obrovsky rozdil - v delce suseni, v tichosti, lepsi filtr, jednodussi cisteni. Je tam ted i vice programu na specialni druhy obleceni. Obe od stejne znacky a stejny level.
Já též u ní nestojím a nestopuju
, ale za těch 6 let už to vím.
jak to všichni děláte, že nemusíte prádlo ze sušičky žehlit? já kromě tepláků mám vsechno dobrý na žehlení
Tak mám pocit, že taky nutně potřebuju sušičku. Jediná možnost u nás je ta kombinovaná, tak jsem ráda, že tady s ní má hodně z vás dobré zkušenosti. Jen mám problém, že moje pračka pořád pere. Mám ji už 12 let a asi je nesmrtelná.![]()
u nas se normalne zehli
To jsem rada, ze nejsem jedina, kdo zehli pradlo ze susicky
vetsinou zehlim, i kdyz to vyndam vcas, nesplnuje to moje normy nazehleni, asi nejaky spatny navyky z mladi
viktorka_od splavu Amun no právě, i když vyndám včas. Jako když to tam zůstane ležet, tak to je skoro nerozžehlitelný.
Ale přemýšlím, jestli to není stupněm dosušení. Manžel zásadně dává dosucha-dosucha, možná kdybych to dala o stupeň níž? budu to muset vyzkoušet
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí