nezahlídla jste některá podobnou koženou bundu, ale bez zipů na kapsách a rukávech? moje aktuální mi odchází rychleji než bych si přála ![]()

nezahlídla jste některá podobnou koženou bundu, ale bez zipů na kapsách a rukávech? moje aktuální mi odchází rychleji než bych si přála ![]()

Tahle z manga, akorát má rukávy do zvonu. Jinak všechno co jsem potkala má nějaké zipy.

moc díky, tu jsem taky okukovala, ale rukávy do zvonu nedávám ![]()
Jo, ja na tu vysokou teplotu susim jenom rucniky a povleceni a tak. Obleceni susim na nizsi teplotu, ale dosucha, vlhky to nebejva. Mam za to, ze je ta nizsi teplota k obleceni setrnejsi a podle me i s tou pomuchlanosti pomuze.
mám fakt divný dotaz.
odjakživa mám na temeni takové místo, které při zatáhání za vlasy docela bolí. resp. porpv si to vybavuju někdy v pubertě. nemůžu si tam třeba dávat sponku. poslední dobou mám pocit, že se to zhoršilo, dnes jsem se tam zatahala při mytí hlavy, a bylo mi až na omdlení.
nemáte někdo taky něco takového? nějak nevím, co s tím, i kdybych šla k doktorovi, netuším, ke kterému, a co mu budu vykládat, aniž by si myslel, že jsem blázen
ale už mě bolí hlava i při česání
že by to byl nějaký hodně povrchový nerv? na kůži nic není, ani nemám na tom místě třeba nějaký hrbol.
Já jsem jeden čas měla něco podobného, taky se mi dělalo až blbě. A souviselo to právě s krční páteří, tuhnul mi trapéz a s ním i ty svaly, co vybíhají nahoru na hlavu, je to dohromady docela dost nepříjemný. Akorát jsem to teda měla trochu níž než nahoře na temeni.
Zkusila bych fyzioterapeutického lékaře, i když ten vás na neurologii odešle asi tak jako tak. Mě třeba zatuhl čelistní kloub po zubařském zákroku a měla jsem z toho migrény. Taky by mě to nikdy nenapadlo, taková volovina, může to být něco podobného.
dík za zkušenosti, se zaťatými svaly mám problém odjakživa, takže to klidně může být tím ![]()
Mám to samé. Na nejvyšším místě lebky mám citlivé místo. Stačí lehce zmáčnout a hned zabolí. Už mockrát mě napadlo proč to tak bolí, když jsem se tam neuhodila. Žádné problémy mi to ale nijak nečiní.
Asi to bude přijímač vesmírné energie. ![]()
Zapátrala bych v rodokmenu - aby to nebyl pozůstatek Cimrmanova pahrbku geniality ![]()
Konečně rozumné vysvětlení. Dík! ![]()
Prosím, na Vinted můžu komunikovat, jen pokud se zaregistruju, že... se mi nechce, kvůli jednomu nákupu.
A taky mám na hlavě citlivé místo a taky mě často napadlo proč a zda je to normální.
Neviděla, ale měla jsem podobnou (akorát teda s tím zipem...) z Naf Naf, tak leda zkusit omrknout jejich nabídku, třeba vylepšili sortiment :-)
Chtěla jsme se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s nějakým kurzem rétoriky? Je to k něčemu? Začínám o něčem takovém vážně uvažovat, ale strašně se mi nechce, byla by to asi noční můra :-D Ale potřebovala bych trochu zvládnout svůj ústní projev, vadu řeči sice nemám, ale zcela kriticky uznávám, že můj ústní projev (před více než jedním dalším člověkem) je žalostný. A o stresu ani nemluvím. Měla jsem s tím problém i zamlada, ale teď je to ještě horší!
Děkuju, zo je přesně ono, netuším, jak se ty kurzy správně nazývají. Já se řečněním a veřejnými projevy neživím, ale často musím mluvit při různých jednáních a tak. Chybí mi pohotovost, mluvím rozvlekle, takže mi do toho ostatní skáčou, což mě rozhodí, a je to konečná. O trémě ani nemluvím.
A mohla bys mi prosím stručně napsat, jak ta hodina probíhá?
A prosím Tě, brala jsi ty hodiny v ČR? Pokud ano, byla bych vděčná za kontakt...
Dívala jsem se na internet a těch kurzů jsou mraky, ale můj čas je drahý a nerada bych narazila na nějakého pochybného osobnostního "kouče."
Podivejte se na toastmastry ve vasi lokaci, treba mezi nimi najdete nekoho koho hledate: http://www.toastmasters.cz/ Nejake lokalni organizace maji fb stranky. Dozvedela jsem se o nich na vejsce v ramci kruzu retoriky ale osobne jsem se nikdy niceho nezucastnila.
díky! jdu hned prohledávat, naf naf mě vůbec nenapadl ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.