"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 12:11

nezahlídla jste některá podobnou koženou bundu, ale bez zipů  na kapsách a rukávech? moje aktuální mi odchází rychleji než bych si přála 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 15:14
Reakce na siouxsie:

Tahle z manga, akorát má rukávy do zvonu. Jinak všechno co jsem potkala má nějaké zipy.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 16:36
Reakce na Krehutka:

moc díky, tu jsem taky okukovala, ale rukávy do zvonu nedávám 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 16:39
Reakce na MaeGandal:

Jo, ja na tu vysokou teplotu  susim jenom rucniky a povleceni a tak.  Obleceni susim na nizsi teplotu, ale dosucha, vlhky to nebejva.  Mam za to, ze je ta nizsi teplota k obleceni setrnejsi a podle me i s tou pomuchlanosti pomuze.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 13:40

mám fakt divný dotaz.

odjakživa mám na temeni takové místo, které při zatáhání za vlasy docela bolí. resp. porpv si to vybavuju někdy v pubertě. nemůžu si tam třeba dávat sponku. poslední dobou mám pocit, že se to zhoršilo, dnes jsem se tam zatahala při mytí hlavy, a bylo mi až na omdlení.

nemáte někdo taky něco takového? nějak nevím, co s tím, i kdybych šla k doktorovi, netuším, ke kterému, a co mu budu vykládat, aniž by si myslel, že jsem blázen  ale už mě bolí hlava i při česání  že by to byl nějaký hodně povrchový nerv? na kůži nic není, ani nemám na tom místě třeba nějaký hrbol.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 13:57
Reakce na Jiná Realita:

Já jsem jeden čas měla něco podobného, taky se mi dělalo až blbě. A souviselo to právě s krční páteří, tuhnul mi trapéz a s ním i ty svaly, co vybíhají nahoru na hlavu, je to dohromady docela dost nepříjemný. Akorát jsem to teda měla trochu níž než nahoře na temeni.

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 14:43
Reakce na Jiná Realita:

Zkusila bych fyzioterapeutického lékaře, i když ten vás na neurologii odešle asi tak jako tak. Mě třeba zatuhl čelistní kloub po zubařském zákroku a měla jsem z toho migrény. Taky by mě to nikdy nenapadlo, taková volovina, může to být něco podobného.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 14:47

dík za zkušenosti, se zaťatými svaly mám problém odjakživa, takže to klidně může být tím 

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 19:49
Reakce na Jiná Realita:

Mám to samé. Na nejvyšším místě lebky mám citlivé místo. Stačí lehce zmáčnout a hned zabolí. Už mockrát mě napadlo proč to tak bolí, když jsem se tam neuhodila. Žádné problémy mi to ale nijak nečiní.

Asi to bude přijímač vesmírné energie. 

Online Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 19:53
Reakce na Dadoo:

Zapátrala bych v rodokmenu - aby to nebyl pozůstatek Cimrmanova pahrbku geniality 

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 19:57
Reakce na Pinot Noir:

Konečně rozumné vysvětlení. Dík! 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 09:36

Prosím, na Vinted můžu komunikovat, jen pokud se zaregistruju, že... se mi nechce, kvůli jednomu nákupu.

A taky mám na hlavě citlivé místo a taky mě často napadlo proč a zda je to normální.

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 10:50
Reakce na siouxsie:

Neviděla, ale měla jsem podobnou (akorát teda s tím zipem...) z Naf Naf, tak leda zkusit omrknout jejich nabídku, třeba vylepšili sortiment :-)

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 10:56

Chtěla jsme se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s nějakým kurzem rétoriky? Je to k něčemu? Začínám o něčem takovém vážně uvažovat, ale strašně se mi nechce, byla by to asi noční můra :-D Ale potřebovala bych trochu zvládnout svůj ústní projev, vadu řeči sice nemám, ale zcela kriticky uznávám, že můj ústní projev  (před více než jedním dalším člověkem) je žalostný. A o stresu ani nemluvím. Měla jsem s tím problém i zamlada, ale teď je to ještě horší!

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 11:31
Reakce na :

Děkuju, zo je přesně ono, netuším, jak se ty kurzy správně nazývají. Já se řečněním a veřejnými projevy neživím, ale často musím mluvit při různých jednáních a tak. Chybí mi pohotovost, mluvím rozvlekle, takže mi do toho ostatní skáčou, což mě rozhodí, a je to konečná. O trémě ani nemluvím. 

A mohla bys mi prosím stručně napsat, jak ta hodina probíhá?

A prosím Tě, brala jsi ty hodiny v ČR? Pokud ano, byla bych vděčná za kontakt...

Dívala jsem se na internet a těch kurzů jsou mraky, ale můj čas je drahý a nerada bych narazila na nějakého pochybného osobnostního "kouče."

Offline peckeli
10 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 12:37
Reakce na Gatita:

Podivejte se na toastmastry ve vasi lokaci, treba  mezi nimi najdete nekoho koho hledate: http://www.toastmasters.cz/ Nejake lokalni organizace maji fb stranky. Dozvedela jsem se o nich na vejsce v ramci kruzu retoriky ale osobne jsem se nikdy niceho nezucastnila. 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 12:40
Reakce na Gatita:

díky! jdu hned prohledávat, naf naf mě vůbec nenapadl