Už jen tím, že třeba já neměla pod paží nic po první aplikaci, bych řekla, že to u každého může fungovat jinak. Musím říct, že jsem teprve nedávno vyzkoušela i na ruce, kde mám chloupky světlé a i tam za dvě aplikace nic nerostlo. Možná jde i o sílu těch chloupků, protože třeba když se předtím trhaly, tak můžou být silnější a bude to třeba trvat déle.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
I já závidím.
Chvíli už jsem myslela, že mi na to podpaží zabere jedině jaderný výbuch. Jóo kdybych si blikla do vlasů, vznikne lysina okamžitě.
Dneska jsem pochopila rčení, že čtvrtek je malej pátek. Potřebovala jsem hned ráno pro něco do obchodu, a jelikož v v prvním to neměli, tak jsem si dala menší tour po ostatních. A fakt mi to rozum nebral, v půl devátý ráno všude plno, Penny, Kaufland - musela jsem zaparkovat až v předposlední řadě velkýho parkoviště, u Billy, kde jsou věčně 3-4 osamělci, taky cvrkot. Do Lidlu jsem už naštěstí nepotřebovala, ale ani tam si nedělám iluze, protože mám pocit, že ve čtvrtek začínají ty jejich akce na nepotravinový zboží.
Tak si říkám, že dělám něco špatně, když musím ve čtvrtek, a dokonce i v pátek!, dřepět v práci. :-)
ja uz znam tolik lidi co maji v patek pravidelny home office ze me to taky zacina stvat. i kdyz oni teda pracuji, neze ne
Home office mám většinu týdne, ale nevypadá teda tak, že bych během něj chodila relaxovaně po krámu (ani si u něj oproti obvyklý představě nezvládnu umýt okna/upéct cukroví/shrabat zahradu atp. :-)
Jako fakt mi ty plný parkoviště nejdou do hlavy, ale možná že už si lidi už vybírají zbývající dovolenou a chystají se na Vánoce...
spis jde o to ze si tu praci muzou zorganizovat. dopoledne vyridit urady, nakupy, ruzne pochuzky a odpoledne klidne az do noci makat. ale to jde jen v nekterych profesich no.
ale ty krámy jsou šíleně narvaný už tejden, i potraviny, to už jako lidi fakt nakupujou jídlo na Vánoce?
u nas je teda uz dva vikendy silene narvane Tesco, tak jsem u pokladny sledovala voziky a oni tam nakupuji darky??!! (hracky, drogerii, obleceni...)
Tie štvrtky to je katastrofa celoročne. Ja napríklad môžem odísť z prace kedykoľvek ale kvôli nákupom ani náhodou. Minule som išla z prace skôr kvôli Percymu a že sa zastavím v Kauflande, som o 11:30 nemala kde zaparkovať. Proste ani jedno miesto volne, košík ani jeden, všade zombiewalkeri. No štvrtky už do obchodov nechodím. Teraz pred Vianocami o to horšie. Ale ja nechodím do obchodu rada ani v iné dni. Vadia mi tie davy, ľudia do seba strkajú len aby sa im ušlo, hrozna hudba...
jo tak to netusim. ja se ted do obchodu moc nedostanu.
Mam pocit, že čtvrtky jsou v supermarketech nejhektičtější dny po celý rok, i v dopravě, o tom jsem nedávno četla nějaký průzkum. Asi se všichni vyhýbají pátku, tak se nakonec největší davy sejdou ve čtvrtek ![]()
A že jsou lidi přes den na nákupech, proč ne - spousta jich pracuje na směny, náhradní volna, OSVČ, na volné noze, flexibilní pracovní doba, důchodci, matky na mateřské
Nezačína vo štvrtok leták v Kauflande? To by trochu vysvetľovalo štvrtkové davy tam.
Ono sa to bude stupňovať tým viac, čím budeme bližšie k Vianociam. Ale ľudia nakupujú šialene asi stále aj tak. Rodičia mi hovorili, že deň pred štátnym sviatkom 1.Novembra bolo v Tescu úplné šialenstvo. Asi ako keby išli zatvoriť obchody na týždeň ![]()
Kombinace čtvrtek a Kaufland je děsná celoročně, to jsou nějaký slevy snad dle letáků. Nesnáším velký nákupy!
Mně je jasný, že se to asi nějak poskládá, jen mě překvapilo, že to v pracovní den hodilo 3 plný velký parkoviště.
paktofonika Taky nerada nakupuju, v podstatě asi cokoliv, výjimkou je asi jenom akvarijní burza, tam mi nevadí ani davy :-).
holky, prosím vás, nemáš vyzkoušený nějaký přípravky, nebo tablety, nebo cokoliv na padání vlasů? já už jsem fakt skoro plešata. přeháním, plešatá nejsem, ale v pěšínce už vlasy nemám. kouty do 1/4 hlavy plný chmíří a ne vlasů. nevíte, co s tím? základní hormony mám v pořádku. že by to bylo věkem, tomu nevěřím. vlasy jsem měla vždycky jemný, ale hodně moc. ale teď prostě pada, malinko dorůstaj, ale fakt chmýří a pleš v těch místech je viditelná na fotkách ![]()
mne ted lekarnice doporucila biosil. ze je levny a ji teda pomohl, ze by ho urcite doporucila jako prvni pred temi drazsimi pripravky (napr. Revalid, ten uz jsem kdysi brala), no a pokud po vybrani nic tak pak teprv neco dalsiho-ale pry rozdil je fakt spis v te cene nez ucinku. pokud je to nejake nahle zkusila bych i dukladnejsi vysetreni u lekare.
biotin a methionin, taková první pomoc, zkusit lopuchovou vlasovou vodu. Jo a taky křemík.
jo a ještě jsem si vzpoměla zábal z ricinovýho oleje. A nečekat že to pomůže hned teď, tak dva až tři měsíce než to zabere.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí