Musíš provézt kuličku labyrintem. Těch koulí jsou různé druhy, ta Star Wars k tomu i bliká a vydává zvuky.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kam jít v Praze koupit nějakou vousovou kosmetiku?
ja se unahlila s tou obycejnou a ted bych nutne potrebovala hvezdu smrti![]()
co mam zkusenost
http://www.ingredients-store.cz/oblicej?categories%5B0%5D=137&do=filterForm-submit&undefined=
nebo
https://www.gentlemanstore.cz/kosmetika/vousaci/
a jeste jeden, ale nemuzu si vzpomenout na nazev
Do nějakého Barber´s shopu. Třeba Eddie´s na Korunní. Nebo Gentlemen Brothers, tech je vic po Praze.
Díky!
Je tu na Parfumanii nejake aktivni vlakno na ucesy,strihani a vlasy? Nasla jsem jen Jaky uces....? a to uz je skoro rok mrtve.
netusite nekdo, kde sehnat projmuty kozeny krivak podsity berankem (v krajnim pripade nemusi byt pravy). nechci pilotku, kterych je vsude plno. chci kratkou projmutou kozenou bundu. nebo s paskem, ale to se asi moc nenosi?
jedna taková bunda s pravým černým beránkem mi visí ve skříni. nošeno všehovšudy 2x, vel. 34-36 a klidně ji pustím vodou
Je tu na Parfumanii nejake aktivni vlakno na ucesy,strihani a vlasy? Nasla jsem jen Jaky uces....? a to uz je skoro rok mrtve.
Není mrtvé, když tam něco přidáš, tak ho oživíš.
Diky za nabídku, ale do toho bych se nevešla ani za mlada :)
ach jo! doufala jsem v smysluplné rozloučení s jedním kouskem... ![]()
Tak jsem ten konkrétní poplatek probírala s osobou, která se v této problematice vyzná a bylo mi řečeno, že jsem milé paní doktorce neměla dávat nic a to hlavně protože oční lékaři pacienty údajně ani neregistrují, natož aby po nich chtěli jakýkoli poplatek.
(Takže si teď připadám jako naprostý pitomec, ale kdo se v tom má vyznat, že?)
A k tématu více z webu VZP.
Poplatky byly přece zrušený. Hotovo, tečka!
Ha, zato na me by mozna byla..!
Bylo by foto a podminky toho pusteni..?
Klidne do zpravy.
Jestli to pálí, zkus nižší stupeň.
Myslím, že mi to začlo fungovat po 2-3 aplikaci na nohách. V tříslech později a v podpaží mnohem později.
Čím tmavší srst, tím lepší výsledky by to mělo mít. Nejsi blond?
Och, ale tak tuhle teda uz mít musím, chci si s ní pod stromečkem hrat! Odkaz by nebyl? Nebo ji seženu někde v hračkářství?
príma!
jen mám ještě jednu rychlejší zájemkyni, každopádně foto pořídím a ostatní do sz
Nejlevněji ji měli na mall.cz. Už mám na ni zálusk.
Zrušné byly regulační polatky, registrace je něco jiného :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí