No tak ale to snad nerozporuju
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
to je fakt. ale i tohle podnikání má nějaká pravidla:-) tzn vybírají nelegálně, ale kde není žalobce..
Jak tady proběhl ten Intellect ball - pro jak zhruba staré děti to je vhodné?
Nerada bych aby tvůj dotaz zapadl.
Já jsem se koukala, že mají více rozměrů podle náročnosti. Taky nad tím uvažuju pro naše vnuky. 8 a 12 let.
Takže dvě verze. Ještě to budu muset prozkoumat.
Snad se ozve někdo, kdo s tím má zkušenost.
Psala o tom i Mulen .
Nevím, jak jinde, ale u nás si vyhráli všichni od 4, přes 7, 10 až po 40 let s jednou velkou koulí. Spíš záleželo na trpělivosti než na věku. Nejtrpělivější byl ten čtyřletý. ;-)
No já to třeba vůbec netušila.kromě těch 30korun nikde nic neplatím, kromě věcí, který placený sou
Mě by spíš zajímalo, jestli můžu koupit tu kouli i "fejkovou" nebo jen od té jedné značky - tu mi na heurece nabídly jen dva eshopy:-/
Tak jsem ten konkrétní poplatek probírala s osobou, která se v této problematice vyzná a bylo mi řečeno, že jsem milé paní doktorce neměla dávat nic a to hlavně protože oční lékaři pacienty údajně ani neregistrují, natož aby po nich chtěli jakýkoli poplatek.
(Takže si teď připadám jako naprostý pitomec, ale kdo se v tom má vyznat, že?)
A k tématu více z webu VZP.
Ten největší byl pro sedmiletou neteř a u u kamarádčina syna to měli prvňáci v družině. Takže ty jednodušší by mohli být i pro mladší.
Horní věková hranice je neomezená![]()
Díky za rady, mám v okolí dva velice znuděné 9 leté kluky, co je zajíma v podstatě jen tablet a pak tablet. S dárkama tudíž již několik let tápu. Tohle mě docela zaujalo, ale miniálně u jednoho to pravděpodobně stejně vyvlá maximálně protočené oční bulvy.
Ani lego nezaujme? Jedenáctiletý syn by chtěl pořád další a další.
Pravda, tablet mu musím odměřovat po kapkách, jinak by na tom visel furt ![]()
u gynekologa platim nejake stovky rocne, ale objednani na cas, ordinuje do seste vecer, jednorazova zrcadla, UZV u kazde navstevy, samostatna cekarna, co vypada spis jak obyvak, detsky koutek included a navic je fakt hrozne mily , prijemny a peclivy. po vsech tech torturach se sprostymi gynekologickami, co jsem zazila, tak si ho fakt hyckam a doufam, ze bude ordinovat tak dlouho, ze tam pujdu i s dcerama.
je to jako sponzorsky dar, ale vazne to neresim.
platila jsem taky na ocnim, ale lekarka mela vyborne reference, nevic byla schopna me objednat driv nez za mesic a na presnou hodinu. nevim, co vsechno delala, ale tak peclive vysetreni mi jeste nikdo neudelal. byla jsem u ni celkem asi hodinu (+ neco na rozkapani). napr. s brylemi si hrala, dokud jsem si nebyla naprosto jista.
platim taky na mamograf, ale na ten opravdu ve svem veku jeste nemam narok.
jsem osobne docela rada, ze tato moznost existuje. jak jsem psala, o mame na Slovensku: rano na 6,30 behaji pro casenky na ocni v nadeji, ze se na ne ten den dostane... tak toho se uz opravdu nechci dozit. pro mne je efektivnejsi i zaplatit za cas objednani, protoze kdyz mam hodinu sedet v ordinaci, tak to ty penize zatim 2x vydelam.
znudeni jsou proto, ze porad sedi u tabletu, ale s tim ty nic neudelas, to musi rodice.
U nás se tedy na kouli akorát práší. Vlastně bych ji mohla poslat dál, kdyby někdo chtěl.
netusite nekdo, kde sehnat projmuty kozeny krivak podsity berankem (v krajnim pripade nemusi byt pravy). nechci pilotku, kterych je vsude plno. chci kratkou projmutou kozenou bundu. nebo s paskem, ale to se asi moc nenosi?
A já jsem teď objevila tohle (ne že mi ji někdo vykoupí
). Mám ji v plánu pro věk 7 a ještě nějakou jinou pro věk 38
. Jen doufám, že čtyřleťák přežije bez koule.

Děkuji za tip, mně se konkrétně tahle bude hodit pro věk 28 :-).
Ta je boží ![]()
Tyjo, co to umí?
fakt si na jabku neprohlídnu nic, k čemu je potřeba flash? Adobe flash player mám staženej a nic?
U nás se tedy na kouli akorát práší. Vlastně bych ji mohla poslat dál, kdyby někdo chtěl.
Taky myslím doma jednu nepoužívanou máme :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí