Kokoska Radši nezjišťovat dál a negooglovat
Byla jsem jednou a naposledy...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 a Catherinne díky za info, viděla jsem ještě v jiném shopu, že je to napsané vevnitř v botě, ale tady není fotka a odhaduji to jen podle výše ceny. Škoda, že to nepíší v popiscích :(
Kokoska Byla jsem jednou. Nějak mě to neokouzlilo. Z těch efektů (voda, vítr atd) nemusíte mít obavy.
crazydaisy Mě to bolelo! Navíc tašku držet, popcorn držet, to svištění kolem uší, no děkuju! Zlatej goldclass v Cinestar..
Mutziputzi Fakt? Tak to nás nějak ošidili
- naštěstí. Pamatuju si nejvíc to svištění kolem uší a třepání sedaček.
crazydaisy Asi jde o žánr, Thor je možná too much pro netykavku![]()
Kokoska Byla jsem v 5D kině, což je myslím něco podobného. A nic moc teda, už bych si to nezopakovala. Z těch pohybů sedaček mi bylo za chvíli špatně.
Kokoska Jako je to zážitek, teď je otázka jaký. Jestli jste žádný díl série neviděla, tak toho na vás možná bude trochu moc najednou - samotný děj plus, všechny ty efekty a samotá délky filmu. Jesl jste ten typ, co se s dětmi rád projede na tobogánu a horské dráze, tak přidejte nějaké plusové body, jestli ne, tak bych ty lístky možná někomu darovala.
Tak dík všem za info
Tobogán ve větru, to teda už se těším. Ještě že nepotřebuju k filmu popcorn a tašku si brát nehodlám. Možná pro sichr blicí pytlík ![]()
Kokoska Zazitek nemusi byt peknej, hlavne kdyz je silnej nebo jak se to rika:-).
Kokoska Byli jsme a v pohodě, efekty přiměřené, jen úplně poprvé to překvapí, pak jsem si zvykla. Záleží taky na filmu.
Šla bych vlastně do 4DX docela ráda znova, ale hrajou tam většinou blbiny...
Kokoska Zazitek nemusi byt peknej, hlavne kdyz je silnej nebo jak se to rika:-).
![]()
Kokoska loni dostaly lístky děti na něco podobného a užili si to teda dost, já bych to mít nemusela (tobogánům a podobným radostem se vyhýbám:-) bych ještě zvážila jestli se to bude líbit manželovi, páč poslouchat k tomu ještě brblání to už by bylo na mě moc. pokud bude nadšen tak bych to vydržela![]()
to ti připomenem po porodu... ![]()
Kokoska Na 4D jsem taktéž byla jednou a naposled. Pohyby sedačky mi nějak nevadily, i když se mi občas dělá blbě třeba v autobuse, ale hrozně mě štvaly "kopance" do zad, když se ve filmu střílelo. Radši jsem pak schválně seděla tak, abych se zády neopírala. Nic moc pohodlnýho. Shodli jsme se s přítelem oba, že netoužíme si to zopakovat.
nolita Mám napsat, že když bude chytrá, zaplatí si císaře a potáhnem to až do Silvestra?![]()
Mutziputzi Ano, napiš to
.
whiskas Tys mi ubrala publikum vedle tou cedulí, že do hospody děti leda na kšírách, teď nevim jestli to má smysl![]()
Tedy já zažila něco podobného v Mirabilandii. Fakt horská dráha, na oči takové kosmírné brýle, do kterých pouštěli kreslený film a s tím nás pustili po dráze..
Útočila zvířata, padali jsme do propasti, kolem uší fičel skutečný vítr a my řvali jak šílení. PŘÍŠERNÝ!!!
Asi nejlepší zážitek z Mrabilandie. Škoda, že už jsem si to nestihla dát znovu. Bomba! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí