Catherinne Hahaha, vsak na to ty zensky taky nadosmrti vzpominaj. Takovy 5D i pro chlapa:D
Mutziputzi Jo tak to nevim, jestli si tim clovek ve vysledku pomuze. Ale prej to jde i nasimulovat, kdyz nekdo joo chce usetrit kacku;-)
Catherinne Hahaha, vsak na to ty zensky taky nadosmrti vzpominaj. Takovy 5D i pro chlapa:D
Mutziputzi Jo tak to nevim, jestli si tim clovek ve vysledku pomuze. Ale prej to jde i nasimulovat, kdyz nekdo joo chce usetrit kacku;-)
Vy naděláte, vždyť je to jak na běžícím pásu. Opakování dělá mistra
.
whiskas Presne a do restaurace se uz s nima nevejdes, takze odpada spousta dalsich starosti!
whiskas A ani ona, ani pantáta, ani jedno dítě nikdy nebudou pracovat, by Okamura zešílel![]()
Mutziputzi Rikal mi jeden mistni, ze tam z toho uz silej taky:-))
Karja To silej uz od zacatku a stejne nic nezmeni
Mutziputzi hele já ti nevím :-) už je to docela ohrané, chce to něco nového :-)
viktorka_od splavu Manžel nemá nárok brblat, je to dárek od jeho syna a snachy a manžel to odsouhlasil.
Kokoska v tom pripade si to pekne uzij a podej zpravu!:-)
nolita Mám napsat, že když bude chytrá, zaplatí si císaře a potáhnem to až do Silvestra?
Přesně, jak to výstižně shrnula moje kamarádka :"Chudáci zvířata, furt to tlačej pipinama jak blbý."
![]()
![]()
viktorka_od splavu Jojo, jdeme v úterý.
mám zas jeden z kategorie echt blbých:
co byste dělaly, kdyby vám dítko chodilo domů zpátky od druhého z rodičů namísto slušného oděvu ve kterém odešlo z domu v hrozných hadrech? nejedná se naštěstí o dražší věci typu bunda, kalhoty, boty.. ale tím spíš je to taková "malichernost" kterou se asi moc nehodí řešit, přesto mě to občas trochu zahlodá. jestli je lepší pro klid v rodině i mimo ni prostě si toho nevšímat, nebo prudit dítě (který chudák za nic nemůže, samozřejmě), nebo co vlastně by se dalo podniknout jinýho než to prostě přehlídnout, hadru (typu roztrhaný starý spodky, smrdutý silonový fusekle od vietnamců, nenositelný hnusný triko) vyhodit do popelnice a, pochopitelně, dokoupit nový a slušný/pěkný.. který zas za čtrnáct dní zmizne?
mysmat Ještě se vrátím k té cibuli - proti slzení se mi osvědčilo krájet ji pod otevřeným střešním oknem, možná by podobný efekt mělo krájení pod zapnutou digestoří? ![]()
Kiore nebo ještě na balkoně ![]()
viktorka_od splavu posilat ditko preventivne v hadrech..? ![]()
Jinak to je oblibena disciplina nekterych ex-rodicu, nam taky prijizdelo pujcovaci dite v hadrech a pokud jsme cokoliv koupili, tak uz jsme to nikdy nevideli..
Pavlena dítě je už tak velké že se obléká samo a do hader se dobrovolně neoblíkne.. kdyby šlo o dítě "půjčené" tak to neřeším, resp. řeším jako tatínek který pověřil synka ať si přinese z domu nějaké tepláky páč co by mu to kupoval když platí aloše, žejo![]()
Otázka je, jestli dítko odchází na delší dobu (víkend?) a s baťůžkem
Pokud má výbavu s sebou, není důvod aby se vracelo v umělohmotnejch ponožkách od vietnamců... to mu jako zabavěj slušný svršky a nahraděj je tržnicovejma?
Jakože pravidelně si tou výměnou někdo přilepšuje? ![]()
Taky je možný, že dítko má prostě "jinej" vkus. Mě teda taky občas zamrzí, když zřítelnice tak úplně neocení moje darovaný (a drahý) modely, a lítá radši v háemku... no stává se to ![]()
viktorka_od splavu Jako at si zpatky domu prijde v cim chce, ale to obleceni ve kterym odeslo si bude hlidat. Byla bych ochotna to tolerovat u ponozek, ale trenky i spodni tilka at vi, ktery ma. Asi bych spis zkusila poverit to ditko, jestli mu neni 10, veci mu tam perou nebo donese na vyprani domu? Jestli perete doma, tak uz vubec neni co resit:-)'
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.