viktorka_od splavu No ta sukně je náááádherná!! (a píšu si do výzkumu čárku k ne)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
dost_bot Ano je
.
tak za mě si můžeš napsat čárku k ano - ![]()
Velmi se omlouvám, ale fakt jsem se nasmála - čarodějka diakritika...
(aneb jak jsem až později pochopila, že jde o vitamíny)
Do pléna: vadí vám různé barvy zipů v rámci jednoho outfitu? Tedy př. kabelka se stříbrným, bunda se zlatým zipem?
Ad první odstavec - až teď to vidím a dobrý, jeden nikdy neví, co mu pomůže
.
Ad zipy: vadívalo mi to, ale už to nějak neřeším. I když ... mám jedny boty s viditelným stříbrným zipem a snažím se k nim nenosit kabelku se zipem zlatým. Takže mi to podvědomně asi stále vadí. ![]()
whiskas A OSTATNÍ - já sama sebe přemlouvám, že mi to nevadí, protože to komplikuje život. Ale jinak se mi trochu příčí to zlato a stříbro míchat. Sakra práce. Tak mě jen zajímalo, jestli je to urputný ladění nebo obsese - nebo normálka
.
Gellnerova normálka obsese - pozůstatek dřívější módy urputného ladění která už je out![]()
Gellnerova Piš si, bramboře to vadí aspoň za dvě čárky
viktorka_od splavu No já se tady právě snažím najít kabelku k teniskám, který se chystám oblíct k sukni (!!!!!!!!!!!!) a snažím se najít pro sebe únosnou kombinaci, protože tenisky k sukni se přece nenosí... a eště aby to ladilo s tím zbytkem - a do toho zipy. Tragédie. Urputná. ![]()
![]()
tzaziki to je dobrá délka, to uz jde pár věcí. Asi takhle, žádný dramatický objem, žadné vlny. To vše by jen přidávalo. Spíše hladší účes ať už rozpuštěný nebo výčes. Co zkusit naaranžovat hezkou patku přes čelo? Budeš česat sama nebo kadeřnice? Jdu hledat obrázky.
Gellnerova počkej ty tenisky jsou na zip?![]()
Ne, ale bunda a plánovaná taška mají jiný to kování :D. Takže taška, co by se mi líbila k botám (mám samý elegantní kabelky, žádnou kabelu napohodu), má samozřejmě pitomej (úplně pitomej!!!) zip.
0zero7 no jako ja taky nemam uplne ty spravny rezavy pihy...ale tohle me stve;(
Gellnerova uka uka fotky a pak se uvidí!
Sweet Potato Sem už dovopravdy marná - ale už vím, jaký bramboře
. Du spát.
Takže outfity zejtra.

Catherinne Líbí se mi ten první drdol, takový nenucený a k té sukni se bude hodit. Jinak vidím správně, že jí na tom posledním obrázku vpravo dole lezou z drdolu spony?
Krehutka jj, lezou ![]()
Catherinne Tak přesně něco podobného chci učesat v sobotu já. Mám představu nějakého volného nízkého drdolu.
Líbí se mi snad všechno tady https://www.facebook.com/style.adme/videos/1752623331729798/ a pak sleduji na Insta i FB Sarah Angius.
To je ďábelsky krásná ženská s naprosto fantasticky nádhernými vlasy. A umí se česat..! ![]()
Dadoo jo, ta je skvělá, ale buďme spravedlivé, má hlavně úžasně husté vlasy se supr strukturou. To se to češe jedna radost.
Catherinne No já vím, vlasy má opravdu úžasné. Jako kdybych si to nechala ještě o kus vyrůst, troufám si tvrdit, že by to mé vlasy taky daly. Čím se tedy přiznávám, že ji hlavně závidím tedy ty ruce, které umí česat.
Ona je ale celá nádherná ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí