"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 17:46

tzaziki Mně se ta kombinace líbí, nevidím v tom žádný problém. Ta sukně je skvělá .

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 18:14

Catherinne Apropo,jaky spolecensky uces byste doporucila pro extra kulaty oblicej? Uz jsem to resila v jinem vlakne, nasledne jsem se nechala okudlat a ted premyslim co s tim do spolecnosti. Make up je taky orisek,namalovana vypadam jak Joker,hlavne se rtenkou

Online Catherinne
10868 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 18:22

tzaziki no a jak to máš dlohé? Krk uši ofina...

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 18:38

tzaziki Netrapte se tím, kortiokoidy jsou holt kortikoidy, a zdraví má přednost. Pokud už začínáte snižovat dávku, bude se to jen lepšit!

Oblečení je dobré (s lepší podprsenkou). Obličej bych malovala jen velmi velmi jemně, protože ta kortikoidová tvář je trošku divná sama o sobě. Vlasy taky něco hodně jednoduchého.

Buďte dobré mysli, nebudete vypadat nijak ne-příčetně.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 19:39

Catherinne Momentalne takto

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 19:43

dost_bot Jo,jo decentni vse. Snad to klapne. A mate pravdu,ze oblicej je specificky a neprehlednutelny.

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 19:56

Děsíte mě, čeká nás stěhování poměrně objemné sedačky po úzkém panelákovém schodišti (do výtahu se asi nevejde) a dveřma cca 80cm. Jsem zvědavá, jak si s tím hoši stěhovaví poradí. A jak si nechají připlatit. Když jsme se zabydlovali tady v domku, museli odmontovat ze sedačky nohy, aby to prošlo po schodech do patra, a dost teda nadávali.

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 19:59

tzaziki myslím že tě to tak trápí právě proto že v obličeji vypadáš prostě jinak. postava mi připadá úplně v pohodě. jako jasně, asi jsi zvyklá být štíhlejší ale teda čekala jsem nějakou kouli a to teda vůbec.

líčení bych zkusila asi něco na způsob kouřovýho co umí "otevřít" oči? ale mně by to musel někdo naučit nebo spíš namalovat, já to zkoušela zrovna včera a dopadlo to dost nevalně:-) jen lehce mejkap a rtěnku v barvě rtů - ne světlejší a ne o moc tmavší, prostě všechno jemně a hlavně

- netrap se. když se poneseš hrdě tak taky tak budeš vypadat. držím palce!

49378 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 19:59

Kokoska stěhováci to zvládnou. a radši bych neposlouchala

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 20:01

viktorka_od splavu ja nevim, ktera to byla, takove ty odendavaci polstare, co se zvlast povlikaji. 

kdyz jsem vybirali sedacku, tak jsem se tam sli povinne podivat a mela jsem dojem, ze na to trpi vetsina. do Ikey bych sla jedine v pripade, ze to bude kratkodoba investice. v tom apartmanu mne to sralo uz po tydnu, doma by letela hned. 

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 20:01

viktorka_od splavu Taky bych radši neposlouchala, ale oni to vždycky schválně hodně hlasitě komentujou, aby člověk věděl, jak se nadřeli a že potřebujou finančně utěšit 

49378 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 20:02

Kokoska haha, tak u mě by neuspěli:-)

hlavně teda u nás se byli podívat předem a podle toho byla dohodnutá cena (během pár posledních let dvakrát-sice jsme byli poprvé spokojení ale už jsme si nepamatovali kontakt, takže podruhé to byli jiní:-)

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 20:03

viktorka_od splavu My jsme měkký :(

49378 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 20:05

continuity jo vím co myslíš, ten typ bych taky nemohla, to vypadá hrozně už v obchodě. já myslela jestli ta postovaná není naživo nějaká špatná, páč v brně jsem si jí nevšimla. z křesla jsem nadšená. a mrzí mě nepotěšilo - letos jsem to vůbec s vánocema nějak probendila, jsem měla pocit že tentokrát se mi podařilo dárky nakoupit dobře a bez stresu a ono to asi bylo jen díky tomu že jsem je nakoupila právě blbě

49378 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 20:05

Kokoska hele furt tu píšeš jakej je tvuj muž tvrďák a remcal - to jen na tebe??

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 20:12

viktorka_od splavu Ano, jinak v kolektivu je oblíben 

49378 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 20:13

Kokoska ts-ts

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 20:16

viktorka_od splavu No to je logický, v práci ho poslouchaj, ani tam ani jinde po něm nikdo nechce, aby si uklízel ponožky a nenechával špinavý nádobí na stole... a nikdo, nikdo si nedovolí se ho ptát, jak dopadne bitva u El Alameinu, na kterou už kouká posedmé.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 20:17

viktorka_od splavu Asi jo,ten oblicej je divnej(boli me tvare,kdyz se smeju,protoze se uz nevejdou, vidim si torby a nevidim si pres ne do podpazdi,kdyz se holim:-)))) Navic se ted nemuzu licit neb mam,jako bonus, dermatitidu. Koule sice nejsem,ale neumim to jablko s hrbem oblekat(nemam na to obleceni a nechce se mi ho kupovat,protoze doufam,ze to brzy pomine). Kdyz uz jsem se trosku naucila oblekat hrusku,tak me potka meloun. Ale to nejak pujde. No,hrde kracet se pokusim, ale to mi extra neslo ani pred melounem, natoz ted s melounem.

49378 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 20:22

tzaziki zas na druhou stranu když se teď osmělíš, tak pak už to bude uplná hračka