tzaziki Není to nijak zlé, opravdu, nevypadáte, že by obyvatelstvo na ulici prchalo
je to jen jiné - hlavu vzhůru.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu hele tim si nedelej hlavu proste. ja se snazim kazdy rok v ramci moznosti, ale ty jsou omezene, mame 4 rodice, dva sourozence, z toho jeden rodina se 6 detma, druhy jenom manzelku nastesti, to se proste neda, hlavne v situaci, kdy nikdo neda zadny tip.
jinak segru uz neresim, asi potreti mym detem nakoupila u svarovskeho (svatek, narozeniny a vanoce), co povazuji za totalne vyhozene penize obecne, natoz pro sestilete dite (do skoly jim to dat nemuzu, protoze to strati a bude z toho akorat nestastne ditko i ucitelka a jedno z toho je model Hello Kitty a druhe beruska, takze bud to bude nosit ted v sesti nebo pak vubec).
tak se nebudu stresovat, neco vyberu a bud se to libi nebo ne.
continuity nojo, jenže mě to stresuje dodatečně![]()
viktorka_od splavu to uz by me vubec nenapadlo. fakt je ten, ze radsi kupuji darky lidem, kterym se da lehce zavdecit. letos babicka dostala docela drahou parku od Bushmana (ja bych si ji nikdy pro sebe neporidila), ale loni Jezisek prinesl mikinu a jeste ted napodzim mi dekovala, jakou v ni dela po vesnici paradu. trefila jsem velikost a jsem rada.
nasi nemaji zadne konicky krome projizdeni diskuzii na sme.sk (co je asi na urovni idnes), tak co se jim tak da poridit? segry kluky jsem spovidala osobne, a nikdo nic nechtel, krome hebel, co se jim nevejdou do bytu.
continuity Klidně bych je to nechala nosit, případná ztráta je sice asi mrzet bude, ale je to jen věc a hodnota tomu neporoste. Já si z dětství dodnes pamatuju traumátka, kdy jsem něco dostala a pak to bylo pečlivě uschováno, abych to nezničila, neztratila, mohla nosit do tanečních...
Znovuobjevila jsem to až jako dospělá a bylo mi z toho akorát znovu smutno, tentokrát sentimentálně.
dost_bot Jsem rada,ze to neni tak hrozne. Priznam se,ze me mile prekvapily reakce.
viktorka_od splavu A to je vyzva:-) Asi bych to nemela rikat,ale ta akce je maturitni ples( prosim,nereste NIKDO,ze nemam dlouhe saty) a navic jsou to moji studenti, kterym jsem dela par let tridni. Budou tam kolegyne a drbaci zakyne,bude to peklo:-)))
dost_bot Jsem rada,ze to neni tak hrozne. Priznam se,ze me mile prekvapily reakce.
viktorka_od splavu A to je vyzva:-) Asi bych to nemela rikat,ale ta akce je maturitni ples( prosim,nereste NIKDO,ze nemam dlouhe saty) a navic jsou to moji studenti, kterym jsem dela par let tridni. Budou tam kolegyne a drbaci zakyne,bude to peklo:-)))
tzaziki ženský jsou hrozný mrchy, to je fakt. ale myslím že není potřeba se nějak extra bát, zas je už znáš:-P bude to dobrý
continuity taky bych je klíďo nechala nosit hello kity šmuky do školky, kam jinam a kdy jindy?!
jo a babička supr. no, naši třeba a celkově naše rodina fakt nejsme zvyklí na nějaký velký dary, když to není vyložená hovadina tak mě opravdu potěší cokoliv, i ten blbej sprcháč přestože ho nepoužívám, když je nějakej hezkej, voňavej, ne z drogerky na rohu.. ale když dáváš/dostáváš dary fakt větší typu šperk, dražší elektronika, nábytek.. no tak pak pokud to není přesně podle představ uvědomila jsem si jaký je to peklo
to se z blbosti radovat ani nedokážu (a chápu že ani ten obdarovanej) když vidíš ty vyhozený prachy a že se toho tak snadno nezbavíš jako toho blbýho sprcháče..
tzaziki Prosim tě, dlouhý šaty na maturák, to se tady řeší vždycky zbytečně, jak pro ples v opeře. I účes bych si vzala klidně rozpuštěné vyfoukané vlasy, hlavně aby ses cítila dobře. Jinak ten obličej není žádná tragedie, máš prostě ty tváře, ale rozhodně to působí jako nějaká dočasná nateklost a ne to, že si doma dopřáváš pět kilo bůčku týdně. Jo a jako žákyni mě učitelky na maturáku nikdy nezajímaly, jsme se zajímaly samy o sebe, nějaký důry nad 30 let věku (já bláhová, v nejlepším věku byly tenkrát) byly mimo naši rozlišovací schopnost, leda že by tam přišly nahatý nebo s fialovym květákem na hlavě, takže hlavu vzhůru, bude to dobrý;-).
jako žákyni mě učitelky na maturáku nikdy nezajímaly, jsme se zajímaly samy o sebe, nějaký důry nad 30 let věku (já bláhová, v nejlepším věku byly tenkrát) byly mimo naši rozlišovací schopnost, leda že by tam přišly nahatý nebo s fialovym květákem na hlavě, takže hlavu vzhůru, bude to dobrý;-).
aaaa to je přesný!!![]()
tzaziki jako si uvědom že máš manžela a dvě děti, to už jsi prakticky v důchodu ne?![]()
Neporadily byste mi, prosím, nějaký ověřený fantastický hydratační pleťový krém na suchou kůži, nejlépe noční? Značka: spěchá
Ja jdu zas strasne s krizkem po funuse, ale ten modrej nocni Clarins Multi Active je moc fajn a hezky voni. Za sebe doporucuju i Nuxe ten co jsem davala do vlakna k pletove kosmetice, a je v CZ za hubicku, me osobne paradne voni, tak ciste. Maji v ostatnich radach dasi velmi prijemne nocni kremy, tez FR znacka.
Ordinary krem je vylozene uplne basic hydratace, mam a nijak me neoslovil, budu dal pouzivat jejich sera, s temi mam vysledky, a kremy od jinych znacek na ne. Zatim mi to tak vyhovuje maximalne.
jinx Zkousela jsem konecne ten O Way, je moc prijemny. Rekla bych ze s Clarins srovnatelny, oba fajn, vune mi nevadi, naopak. Jeste se chystam vyzkouset cca dva dalsi, ale az pote co vypotrebuji, aktualne je stop stav ![]()
viktorka_od splavu Prakticky vodepsaná, nuda jako svině a všechny doufaj, že tak neskončej a pak na prahu třicítky bulej do polštáře, že to nemaj. Dobře známe:-D :-D
tzaziki já myslím, že ta sukně je úplně nanic, vyhoďte to (a napište mi, kam jste ji vyhodila - protože je naprosto boží a nutně ji potřebuju
) ale vážně - přijde mi to ok a ta sukně je fak pěkná.
viktorka_od splavu Karja Proste po zenitu,vykopavka.
tzaziki ps: já bych líčení vyřešila asi jen linkou, nějakým basic jemným stínem a třeba umělýma řasama. určitě bych nedávala žádné kouřové líčení ani nic.
ps2: naše třídní (které navíc nebylo zhola nic) nám přišla na maturák v naprosto otřesném hnusném staromódním kostýmku příšerného střihu, který by si jinak nevzala asi ani do práce, takže žádný stres. ta sukně je vedle toho jak do opery.
viktorka_od splavu Karja Proste po zenitu,vykopavka.
tak naše děti říkají: "seš z pravěkuu"![]()
tzaziki Jiná Realita A náš třídní si tam vyhlížel holku, co přefikne jako každej rok, věděla to celá škola a možná i jeho žena. Takže tzaziky to by jsi musela být fakt extrém, aby jsi byla nápadná. S líčením se přidávám k Realitě, kouřový stínování není zrovna jednoduchý aby se to vyvedlo a nemělo to opačnej efekt, že to to oko spíš zmenší.
viktorka_od splavu Prakticky vodepsaná, nuda jako svině a všechny doufaj, že tak neskončej a pak na prahu třicítky bulej do polštáře, že to nemaj. Dobře známe:-D :-D
![]()
![]()
jako ale musim říct že mně se nakonec uplně všecko splnilo! včetně počtu dětí i toho co "... bych nikdy!" - akorát teda v žádným okamžiku to nebylo všechno naráz![]()
Jiná Realita To je pech,vyhodit ji nemohu,neni moje......je tchyne a je ze sekace(ma v tomto smeru fakt kliku a oko)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí