tzaziki kruci
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita ono spíš záleží co tzaziki namalovat umí resp někdo kdo ji nalíčí/ukáže - páč třeba linku já rozhodně, rozhodně ne, to už bych spíš natrénovala to kouřový, kdybych nebyla líná si najít nějakej návod
moje představa by byla max tohle možná ještě "míň"

(zas jako učitelka!! zručná a pečlivá, ne? to se musí zvládnout hravě:-)
(ehm hlavně menší, pardon)
Sweet Potato viktorka_od splavu kdyz me je lito tech ucitelek, takto ztratila starsi zlatou nausnici ve skolce a nastesti se nasla, ale nez se nasla, tak ucitelky byly z toho dost spatne (ja dokonce ani nechtela aby se hledala, jenom jsem je pozadala, kdyby se nahodou nasla, at nam ji vrati.)
ale jo presvedcili jste me, i tak mi to prijde mimo dar pro sestilete dite. nejsme zadna honorace abychom se museli prezentovat takto drahou bizuterii jiz v utlem veku.
Karja Extrem snad nebudu:-)
Liceni bude jednoduchy, nic jineho mi stejne nezbyva neb to neumim.
tzaziki taky bych to nevidela nijak tragicky, navic mas opravdu hezke vlasy.
Jiná Realita Presne moje rec,nejradeji bych ji nevracela.
Sweet Potato viktorka_od splavu kdyz me je lito tech ucitelek, takto ztratila starsi zlatou nausnici ve skolce a nastesti se nasla, ale nez se nasla, tak ucitelky byly z toho dost spatne (ja dokonce ani nechtela aby se hledala, jenom jsem je pozadala, kdyby se nahodou nasla, at nam ji vrati.)
ale jo presvedcili jste me, i tak mi to prijde mimo dar pro sestilete dite. nejsme zadna honorace abychom se museli prezentovat takto drahou bizuterii jiz v utlem veku.
já bych to třeba vůbec nepoznala že to je něco drahýho, jestli myslíš něco tohoto typu měla bych to za šmuk za stovku z háemka

tzaziki Sukně je krásná, a co plánujete k ní? Triko na ples asi ne?
Podlehla jsem v obchodě s látkami a koupila jsem si kousek jemné vlněné kostky. Takový modernizovaný tartan, cca jako na obrázku. Nešlo ji tam nechat, hebká, tenká, lesklá, nemačkavá....krása.
Ale teď mě přepadla skoro nerudovská otázka - co s tím? Nosí se ještě kostkované sukně? Nehodlám vypadat jako blogující Japonka nebo jako učitelka z r. 1978.
Pinterest jsem prozkoumala, nějak nevím... Nějaký tip pro dámský typ, aby výsledek nebyl staromódní?

viktorka_od splavu Ani nemám potíž, nemám musim zatukat, nikde po těle žádný fleky, skrvny a to se v létě dost často nemažu. Já jsem sice bílá, ale vůči slunci nějaká imunní:-D. Tohle jsou normálně fleky po akné, sluníčko mi na na jejich zmizení právě pomáhá, ale v těhotenství se slunit nebudu, však bude jen jaro a ještě bych z toho hicu asi chcípla;-)
Na to by pomohlo asi i to cecko nebo lehci retinoid, oba rozjasnuji :)
continuity Však jim nemusíš říkat, že maj na krčku Mercédes. Haha.
0zero7 k tomu Cecku...pouzivam ho a prijde mi super, alr mam pocit, ze mi beli pihy! Muze to tak byt? To bych ja nerada...
711990 JO hele, tak to asi muze bejt. To se mi taktez nelibi. Ja mam pihy teda jenom v lete a malicko nez se doopalim, takze masivne ZAVIDIM, kdyby to slo si je jdu koupit. fnuk.
Jinak Ccko je rozjasnujici a pusobi na pigment, takze ano, muze je zesvetlovat.
sako!
úplně ho vidím...
RoSa Jsem si koupila na sukni
Ale je to krása, což?
dost_bot mně by se líbila taková

0zero7 k tomu Cecku...pouzivam ho a prijde mi super...
Velmi se omlouvám, ale fakt jsem se nasmála - čarodějka diakritika...
(aneb jak jsem až později pochopila, že jde o vitamíny)
Do pléna: vadí vám různé barvy zipů v rámci jednoho outfitu? Tedy př. kabelka se stříbrným, bunda se zlatým zipem?
Gellnerova dávno ne
nádhera! i z tý fotky tu jemnost cítím... je v tom kašmír, co? kdysi jsem si takovou látku koupila ve fabrice H.BOSS v Metzingenu a ušila jsem si z ní sako a kalhoty
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí