Luna trpaslik bez kotniku tu vylozene chybi!![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Luna máš krásnou pusu, už jsem si všimla na minulý fotce v čardášových šatech
Přesně, taky jsem si toho všimla u obou fotek, trochu mi připomíná Danielu Peštovou.
Kuš, baby! Fotka barvy satu, hotovo. Jo, jsem cela Pestova, Haberovi musim ukazat kotnik, aby mi veril, ze si spletl dvere!
A konec, fotky nebudou. Byste me zase rozebiraly, hlavne vikina.![]()
Luna
to vis, mutzi je uchylna na kolinka, ja na kotniicky;-))
Peštovou mi připomíná Dadoo nevim čim, ale už jsem si to xkrát řikala!
viktorka_od splavu Já na celý nohy, jak to nejsou dráty do betonu, kryla bych to!
Vyzkouším CML. Nevíte někdo, co je tam napsáno? :-).
Je nutné do myčky na nádobí přidávat leštidlo? Nevíte někdo, prosím?
No, právě že ani ne.... ale jak jsou ty stránky fundované si netroufám soudit.. proto jsem se ptala.
http://gastroahotel.cz/rubriky/serialy/pribehy-koktejloveho-veku/pribehy-koktejloveho-veku-v-dil/
999 Arabsky neumím, ale prohnala jsem ten obrázek jen tak zkusmo online OCR toolem a vypadá to na nějaký pokyny pro návštěvníky. :) Doslovně mi to vyplivlo tohle:
Ladies
Should cover shoulder and knee
Men
Wear long pants or Bermuda (below the knee)
Do not wear the kit without and shorts
Dalia není. Nebo tam jde místo leštidla nalít ocet.
999 Ja jsem celkem studeny typ, v teplych barvach vypadam nemocne a tyhle saty mi myslim slusi, rozhodne v nich nevypadam blbe, i kdyz o neco studenejsi odstin by mit mohly. Na tehle fotce barva docela odpovida. A PS: kratce jsme se minuly na srpnovem srazu, takze jestli si me pamatujes, tak si mozna udelas lepsi predstavu, jestli by ti ty saty slusely ![]()

Dalia Do myčky Bosch dávám ocet místo leštidla už 5 let a je to bez problémů.
Je nutné do myčky na nádobí přidávat leštidlo? Nevíte někdo, prosím?
Chvíli jsem si myslela, že to je onen překlad nápisu nad tebou ![]()
Dalia No ja som sa tu kedysi podivovala nad tým octom ale skúsila som a je to jednoznačne lepšie ako leštidlo priamo určené do umývačky.
Karoleena Super
. Já věděla, ze tady uspěju :-).
Friga Pamatuju si tě, i když jsme si jen stihly podat ruku :-). Díky
Potrefenáhusa paktofonika notna Děkuji, to ráda čtu.
S leštidlem mám vždy pocit jakéhosi slizkého povlaku na nádobí. Zkusím ten ocet.
Dalia já takovej mírně jedovatej
Dalia No presne. Po octe sú riady akoby viac čisté, nie také chemické, jarové či čo. No proste nieje na nich ten povlak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí