continuity Krehutka Solathis Jde o to, že mám byt v novostavbě, schůzí se neúčastním, jen vždycky pošlu hlasovací lístek když se schvaluje třeba rozpočet nebo noví členové. Nějaké firma našemu společenství udělala výhodnou nabídku na zasklení balkonů, když si to dá většina bytů udělat.. Mě to nezajímalo, mám terasu v posledním patře bez zastřešení a i kdyby tak bych to stejně nechtěla.Neprošlo to, lidi neměli zájem.
No a jedna sousedka, se kterou se scházím, byla strašně naštvaná, stála o to, že prý je to skvělá věc. Argumentovala tím, že to ušetří člověku za topení, přitm si furt pochvaluje, že nemusí skoro topit, jak jí vytopí přilehlé byty...no ok.
A před několika týdny přišel dopis, že pán by si rád udělal zimní zahradu, popsal tam, co všechno pro to udělal co to obnáší, a že by to teď potřeboval snad zasklít nevim podrobnosti, sem mu to odsouhlasila a tím to pro mě končí.
Ta sousedka mi pak řekla, že za to, že neprošly balkony, mu souhlas nedala. Jsem z toho už několik týdnů přešlá a naštvaná a zajímá mě, jestli mu může uškodit jedna to no...(ale nevím, třeba mu ten souhlas nedalo víc lidí) A taky mi mrzí, že jsem jí něco neřekla, ale jsou určitý důvody, pro který s ní musím nějak vycházet, ale teď se jí vyhýbám jak můžu. Jsem prostě zhnusená.