brrr JO, taky jsem se doklikala k D'Artagnanovi, to byla paráda! Mě to baví víc, když má ta jízda nějaký příběh, než když "jen tak" jezdí a lomí umělecky rukama :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
evik77 Jasně, dcera je měla snad v šestý třídě
. A vůbec doporucuju být velkorysý rodič, ono se to vrátí. My s manželem jsme toho dovolovali dost a některé nápady dcera kvůli tomu opustila, protože chtěla jen rebelovat a ne mít na to požehnání
. Třeba přišla s tím, že si nechá udělat piercing a my jí s manželem přemlouvali, ať si tam rovnou nechá i vytetovat ještěrku :-). Samozřejmě nemá ani jedno...
![]()
Doufám, že také dokážeme být s manželem velkorysí, až takové období dojde, takový přístup se mi líbí. Jako bývalí pankáči snad jo ![]()
některé nápady dcera kvůli tomu opustila, protože chtěla jen rebelovat a ne mít na to požehnání
. Třeba přišla s tím, že si nechá udělat piercing a my jí s manželem přemlouvali, ať si tam rovnou nechá i vytetovat ještěrku :-). Samozřejmě nemá ani jedno...
Nedávno jsem synovi (16) povolila letní festival, 4 dny někde v Ostravě. Manžel si myslel, že mi totálně přeskočilo. Vyhnula jsem se hodinovým scénám, jak jsem strašná a jak všichni jedou. Nejdřív jsem si ale na stránkách zjistila, že alespoň jednomu musí být 18...a to jim není. Už to zjistili, ale já jsem za hodnou.
999 Fakt? No já to nechci přehnat. Ne že bych ji chtěla dusit, ale když budu moc velkrorysá, tak ona je ten typ, že dupe dál na plyn.
Kokoska Jo, jízdy s příběhem jsou nejlepší!
Renusatko
jj to je přesně vono. jako 999 bych to rozhodně udělat nemohla, protože moje dětičky jsou fakt hrozný a takový triky na ně neplatí, asi jako u evik77 - doporučuju povolit něco menšího, budeš za hodnou, a přitom stanovit hranici (odůvodněnou) - ve smyslu, např. melír ano, uplné odbarvení na bílo ne protože to hodně poničí vlasy a mohly by vypadat.. atp.
domenica Krasokorčuľovanie vôbec nesledujem a mám asi blbý dotaz (takže k téme), aký je dôvod že má Ruska punčochy natiahnuté na korčuliach...Priznám sa, že sa mi páči viac ak majú punčochy normálne vnútri.
To není blbý dotaz.
Jsou to speciální punčochy zpevňující kotníky. Někdo je používá jen na trénink, někdo i na závody, někdo vůbec. Vypadají zvláštně, na druhou stranu opticky prodlužují nohy...

brrr JO, taky jsem se doklikala k D'Artagnanovi, to byla paráda! Mě to baví víc, když má ta jízda nějaký příběh, než když "jen tak" jezdí a lomí umělecky rukama :)
Nemyslím, že někdo z dnešní krasobruslařské špičky "jen tak" jezdí a lomí umělecky rukama. Ti nejlepší jedou výrazovou jízdu - namátkou dnes fascinující jízdy žen (Anna Karenina/Medveděva nebo Černá labuť/Osmond).

Dadoo to je adidas, pristupuju k tomu jako k pulcislum, sic! misto obvykle 38 si kupuju 39 1/3 protoze mi nejlip sedi. Takze doporucuju minimalne tu tretinku nadsadit;)
711990 Dík já to dnes viděla poprvé a nechápala. Aspoň napoprvé to prostě chce vyzkoušet. ![]()
nonemy My jsme taky pořád mentální pankáči :-).
Renusatko Fakt to funguje, festivaly jsme jí taky brzy dovolili a nikdy nebyl průser...
evik77 To si jenom myslíš :-). Ona to nezneužije. Je to tvoje dítě, dala jsi do ní to nejlepší, tak jí věř a bude to dobrý. A já bych jí dovolila i to odbarvení na bílo... Řekla bych jí, můžou se ti ty vlasy zničit, pokud s tím bude srozuměná, ať se obarví... Když si je zniči, tak jí naprostou nový a bude si to pamatovat...
viktorka_od splavu Tak triky na děti neplatí, pokud vědí, že couvneš. To jsme my nikdy neudělali. Kdyby na ten piercing šla, nehnu brvou...Jen je to pro to dítě daleko těžší, když nese zodpovědnost za svoje činy.
999 S tou jesterkou jsi me dostala. Jeste vetsi zasah by byl, kdyby mi na to mama rekla, ze to.je super napad, kam na to jdu, ze si to necha pichnout taky. To bych druhej den prisla domu asi v sutane pro jeptisky.
evik77 Ja bych ji to povolila, navic kdyz ji to povolis a nebudes delat drahoty, tak se velice snadno dostanes do pozice, ze se s ni treba poradis, co presne chce, a spolecne zvolite neco umirnenyho;-).
tak zrovna k vlasum mam pristup, vzdyt to nejsou zuby, dorostou. ale nemyslim, ze mi to bude co platne. starsi je to cele sumak a mladsi je na ne vysazena, kazdicky den mi nadava, kdyz ji cesu, ma je strasne cuchaci, ale bojuje o kazdy jeden cm jako lev. ma to pod zadek, a fakt se tesim na chvili, kdy se o to zacne starat sama. at to pro mne i fialovy, hlavne, ze to nebudu muset cesat ja.
vetsi problem bych mela s piercingem nebo tetovanim. no uvidime. zatim jim na dovolenych nechavam ty ruzne detske henove, tak se snad vyradi na tom a pak si vymysli neco jineho jak se zohavit.
Kokoska Jízdy s příběhem.
To začalo myslím právě Bolerem
(pro mne tenkrát naprosto zásadní sportovně-umělecký zážitek, byla jsem doma, nemocná, všechny děti někde na horách, a já zírala na ZOH Sarajevo) a těmi francouzskými sourozenci, co měli skladbu nazvanou Missille. Sakryš, Doucheneyovi?
Karja Tohle udělala známá své dceři, která chtěla k osmnáctinám malou kérku. Prý jasně, jupí, já už dávno taky chtěla, slečna má malý obrázek, matka celá záda. (A vůbec si nejsem jistá, jestli to dceru potěšilo.)
Sweet Potato Duchesnayovi, myslím. U nich si matně vybavuju jednu jízdu, bylo to cosi na motivy džungle, nevím teda na které soutěži, celou dobu jeli přikrčení, úplně něco jiného než ladné protažené pohyby, ale bylo to působivý.
Isca Dík za opravu. To je přesně ta jízda.
Jo a jmenovalo se to Missing, ne Missille. Ona si pak myslím vzala Deana.
999 no prave proto bych to neudelala, protoze vim ze piercing ne a ona to vedela taky, jasne:-) kazdopadne tetovat se nechala az dospela a piercing nema tak cajk:P
ja si teda zas myslim ze deti hranice potrebuji, ale asi je to hodne dany povahou a ta se dedi, takze kazdy nejlip vi co ma doma.
Sweet Potato Haha, ja myslela, ze me osobne by to maximalne odradilo, kdyby mama rekla, ze tu rebelovinu chce taky.
Karja Já tuhle fintu zkusit, tak DSD nejspíš uteče z domova.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí