Sweet Potato Na internat:-))
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja Nakonec, za to by mi možná ta kérka stála![]()
evik77 já bych jí melír dovolila, jinak by se mohlo stát, že se třeba vrátí z lyžáku obarvená na červeno nebo z výletu do Prahy s 60 dredama na hlavě ![]()
nellielovett no tak to se stane stejne![]()
viktorka_od splavu pravda
Myslím, že mi máma melír povolila někdy v šestý třídě, pár pramínků. Dredy pak ale nesla těžce, doteď mi opakuje, jak je ráda, že jsem se ostříhala.
nellielovett ja dcery vždycky jen zaprisahala, aby to, co si na tele nechaji udelat, šlo nějak zneviditelnit, schovat, aby je to jednou třeba neomezovalo v profesi.
Mladší mela dredy řadu let. Od délky na ramena az pod zadek. To uz ale začali dělat problém s krční páteří a začaly ji vypadavat vlasy. Byla to tíha.
Sweet Potato Haha, ja myslela, ze me osobne by to maximalne odradilo, kdyby mama rekla, ze tu rebelovinu chce taky.
Teď má tetování každá druhá matka prosim tě
Dadoo no to je pravda a to celodenní umývání.. a nebo sehnat padnoucí helmu, to byl teda vopruz. Já je měla cca 4-5let, pak jsem se ostříhala úplně na krátko (sama
).
nellielovett dcera šla doholá. Odpoledne nafotily s kamoskou super fotky s dredama a večer, u láhve vína, oholily hlavu ![]()
Mutziputzi Co kazda druha, tady jde o to, aby to nemela ta tvoje, protoze ta tvoje je prece trapna!
Karja Pak nám roste čistá generace v tom případě!
Mutziputzi No jasne, to budou ty co chodej bosi a hadry tahaj z popelnice, do prace na kole a k vobedu salat z pampelisek. Jeste budou vsechny babicky pri pohledu na vnoucata se slzou v oku vzpominat na deti s dredama:-)).
Karja Společná návštěva tetovacího salonu u nás taky proběhla. Šla se tam objednat s otcem a dopadlo to tak, že ona nemá nic, manžel napoprvé dvě a další jsem přestala počítat :-).
jak tu vždycky čtu různé historiky s vašimi DSD, tak si říkám, jak luxusní život se mnou naši měli, a vůbec to neocenili ![]()
byla jsem ten největší suchar na světě, co nekouřil, nepil, kérky ho nezajímaly, dredy taky, piercing ani omylem, žádné emo, goth, ani nehty jsem si nelakovala!
nellielovett + Dadoo To je asi všude podobný, mě po pár lahvách vína ostříhaly lamarádky nůžkama na nehty - nic lepšího jsme v ty 3 ráno nenašly. Celodenní schnutí je vopruz hroznej, hlavně teď v zimě.
Doma nesli dredy v pohodě, piercing taky, první kérka se mámě líbila, ale když jsem přišla domů ostříhaná dohola, tak se mnou nemluvila. A vytetovaný Děti země jí teda taky vytočily :-].
Karja Společná návštěva tetovacího salonu u nás taky proběhla. Šla se tam objednat s otcem a dopadlo to tak, že ona nemá nic, manžel napoprvé dvě a další jsem přestala počítat :-).
999 :-]]]. On jak se člověk rozjede, tak je těžký to zastavit. Většina lidí, co má kérku, má buď jednu nebo dvě, nebo pak už nepočítaně.
Zina Mně se na manželovi tetování strašně líbí, tak se vždycky těším na další :-).
999 My máme kamaráda tatéra a u toho se taky vždycky těším, s čím přijde, akorát už mu teda pomalu dochází místo. Mně se ale kérky celkově líbí a spíš větší než ty menší, takový ty pidi mrchy se mi nelíbí vůbec.
Zina Náhodou, ona i taková pidimrcha může vypadat hezky :-). U holky, nějaký malý symbol, vzadu na krku, za uchem, na vnitřní straně zápěstí...
999 Chci byt matka jako ty. Fakt beze srandy. Ja mela doma s matkou neskutecny peklo. Nejenom, ze jsem NIKAM nesmela chodit, ale treba mi lezla do veci a tak... absolutne zadna duvera a bojuju s tim doted, opravdu me to poznamenalo jak svina. A u me piercingy a uteky oknem byly na dennim poradku. Nedelala jsem jinak vubec nic spatnyho, naopak vzorna slecna, co chtela strasne moc kulturne zit a treba i neco dokazat, ale nebylo ji to umozneno. Moje deti budou stastny, ja uz ted taky jsem. Ale nerada na to obdobi vzpominam.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí