#ice Jo tam vidim na obrazcich nejaky brouseny, kazdej pes jina ves;-). Tak ja nakonec jeste rozdam pulku domacnosti.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja Já byla na akci charity, kde se podobné věci dražily a výtěžek šel na provoz hospiců. Skla tam bylo dost a taky se hodně vydělalo... Nebylo to v Praze, ale určitě dělají podobné akce i tady.
Karja ty fotky- máme stejnej problém. Vždycky vyberu jpg a nahrát to už nejde
.
Gellnerova Jo, ja zkousela ted pokusnej a uz to neslo, obcas to napsalo, ze je to moc velky, obcas nic.
Karja Mně to nepíše ani nic. Ještě mi to dá vybrat, jestli vybrat zvukový záznam nebo dokument (??? ... tak volím dokument, ale divná volba je to). Ale u předchozího telefonu to šlo úplně normálně. Tak nevím.
Karja velky se resi zmensenim fotky v mobilu,vetsinou to delam 25%pak je velikost zde optimalni.
dynda Sweet Potato
Charita bude bezdomovcům nalejvat čaj do broušenejch sklenic a k tomu jim předčítat Vergilia v originále!
Sa smeješ, ale v miestnom útulku je knižnica sakra obľúbená, videla som na vlastné oči!!!
Karja včera som videla v starožitníctve také veci, aj s ceduľou, že vykupujú, že som si presne spomenula zas na sadu porcelánu, ktorú neviem vyhodiť z podobných dôvodov ako ty, ale gýč je to tak strašný, že to u nás nikto nikdy nepoužil...tak možno sa opýtať v okolitých starožitníctvach.
slniecko No vidis, ale ja bych rekla, ze ve starozitnictvich se prodavaj jen veci, co maji nejakou hodnotu. Tohle asi nema:-)))
Karja aj ja. Dovčera.
Karja to si určitě říkalo při vyklízení spousta lidí, včetně těch, co vyhodili cenné starožitnosti ![]()
KoraKora Přece cif, to je jasný ![]()
KoraKora Ja to hazim do pracky
Mutziputzi i kožený?
KoraKora ja uz kozene.ne, 2x vydrzely, potreti se cele osoupaly
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí