"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline 999
19831 příspěvků moje polička 24. února 2018 12:59

Luna Tohle je mi vždycky tak líto, když to čtu... Co jsou rodiče schopný spáchat na dětech. Můj otec byl vlastně týraný dítě (tehdy se na to tak nepohĺíželo), v pondělí něco provedl a jeho táta mu řekl, ať přijde ve středu do kotelny, že ho seřeže. A to taky udělal. Bylo to tak celé dětství.  A z mého otce se i po téhle strašně zkušenosti stal nejlepší rodič na světě . A věřím, že ty jsi taky skvělá :-).

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 24. února 2018 13:12

999 No proto ja te matce to ani nezazlivam, pac ona byla presne takhle tyrana svym otcem. Bylo to az desivy, ze kdyz zemrel, tak na ni byla znat obrovska uleva. Asi se taky snazila, ale nejspis to uplne neslo, ja jsem uz takovy peklo jako ona sama NASTESTI nezazila, tak to snad tentokrat klapne a deti budou spokojene.

Online Karja
44758 příspěvků moje polička 25. února 2018 09:09

Ja uz jsem se tu tusim jednou ptala bez odezvy, ale tak to zkusim znovu. Neznate nekdo v Praze nejakou ujetou kavarnu, kde by chteli fakt ujety stary sklenice? Mam ctyri nevybaleny krabice uplbe hroznejch sklenic, dvoje jsou stopro rucne brouseny, vsechno rok raz dva. Neco ych zvladla jeste nabalit z ,,vystavky,,. Jako zrovna z tech krabic mam uplne odpor to rovnou hodit do kontejneru, je to z ceskych sklaren a takhl bez pouziti vyhodit, je to plytvani lidske prace, ale nejsem sklad, ze jo.

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 25. února 2018 09:12

Karja no leda zkusit rovnou oslovit ty kavárny? Nebo takový ty servery,kde se davaj veci za korunu/čokoládu/ odvoz? 

Offline SunEclipse
3490 příspěvků moje polička 25. února 2018 09:23

Karja hoď to na Aukro, třeba si i přilepšíš

Online RoSa
10195 příspěvků moje polička 25. února 2018 09:24

Karja

co ta  Kavárna co hledá jméno? sice byla prej chvilku zavřená, ale snad bude pokračovat...

a nebo nějakou takovou podobnou najít a donést jim to tam

Offline Sweet Potato
40492 příspěvků moje polička 25. února 2018 09:47

Karja A co do Sue Ryder?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. února 2018 09:54

Karja 

Hele a nevzala by to nějaká charita? 

Online barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 25. února 2018 11:56

dynda  Sweet Potato 

Charita bude bezdomovcům nalejvat čaj do broušenejch sklenic a k tomu jim předčítat Vergilia v originále! 

Online Karja
44758 příspěvků moje polička 25. února 2018 11:59

dynda Ja myslim, ze pro charitu to ani neni, to neni nic, co bys pouzivala v domacnosti na bezny uziti. To je fakt leda do nejaky ujety kavarny, vsimla jsem si, ze ty retro/hipster mivaji fakt desny vybaveni, ale verim, ze ho taky poradne vybiraj a neni to jen tak co kde najdou. 

Ja to asi nafotim do mobilu a kdyz nejakej ujetej podnik potkam, tak jim to ukazu, ale verim, ze do mesice to bude spis v kontejneru.

Offline Sweet Potato
40492 příspěvků moje polička 25. února 2018 12:13

barbucha Šiš, Sue Ryder a/neobhospodařuje bezdomovce

b/má obchody, kde prodávají vše možné a obvykle se z mých krabic serepetiček, pracholapek a kýčů nadšeně radují, že mají co hezkého prodávat.

Online Karja
44758 příspěvků moje polička 25. února 2018 12:15

Sweet Potato Nekecej, jdu to progooglovat a dam jim pulku baraku!!

Offline Sweet Potato
40492 příspěvků moje polička 25. února 2018 12:22

Karja Nekecám. Pokud se momentálně něco nezměnilo, tyhle drobnosti se jim hezky vystavují a nejlíp se prodávají věci za pár kaček, které si lidi koupí jen tak mimochodem, za pár kaček. Málokdo tam bude cíleně shánět vysavač nebo tak.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. února 2018 12:24

Karja nechces dat i fotku sem.Ja je tedy nechci,ale zajimalo by me jak vypadaji.

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 25. února 2018 12:26

Karja Sue Ryder nebo vsezaodvoz.cz, zbavíš se úplně všeho a na počkání :) Do Sue Ryderu to musíš odvézt sama a občas si vybírají, že mají třeba něčeho zrovna moc. Jestli toho máš hodně, radši předem zavolat na vybraný obchod.

Všezaodvoz miluju úplně nejvíc, během stěhování jsem tam házela jednu věc za druhou, do pár minut máš zájemců, že si můžeš vybírat. Věci, které bychom normálně vyhodili nebo postavili ke kontejnerům jsme darovali dál, často jsme dostali výměnou čokoládu nebo ovoce. Poprvé jsem to zkoušela, když jsem byla už v devátém měsíci těhotenství a nechtělo se mi s těma krámama v mrazu tahat k popelnicím :-D

Online barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 25. února 2018 12:35

Sweet Potato 

A ty kýče pak někdo kupuje?! To už je lepší to fakt vrznout do nějaký hipsta kavárny, kde to bude aspoň trochu k užitku...

Offline Sweet Potato
40492 příspěvků moje polička 25. února 2018 12:38

barbucha Ne, nekupuje, shromažďují to jen z plezíru a po pracovní době to házejí po klientech.

Online barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 25. února 2018 12:41

Sweet Potato 

Tak jo 

Online Karja
44758 příspěvků moje polička 25. února 2018 13:14

Zarinya Ja jsem se nenaucila sem jeste vkladat fotky z mobilu, to by bylo operativnejsi.žluťásek Jo, ten sue ryder mam kousek od baraku. Jen tam maji napsano, ze berou moderni veci:-)) Ale tak co, je dobry o tom vedet I pro dalsi veci;-).

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 25. února 2018 13:19

Karja v Parlourbaru v Praze dřív byli rádi za každou sklenici z půdy. Dneska už po nich tak nepasou i když mi říkal barman, že jich mají strašnou spotřebu, furt se jim něco rozbíjí. Můžeš to zkusit tam.