paktofonika No, moji tehdy kolegove na brigade platili dost casto,vetsinou stovku dve, za nejaky to svetlo. Myslim, ze jedna dostala I za to, ze nemela odrazky, ale vubec nevim, jak je to v predpisech, jestli musis mit I kdyz mas svetla.Treba uz je jen proste opakovane stvala. Ale videla jsem tto jen v teto lokalite, u mych rodicu cyklisty vubec nestavi, ale tam se nejezdi moc na kole mimo sport, v Praze jsem taky nevidela. V rakousku dostali moji spoluzaci pekne pokuty za alkohol na.kolo. Nicmene vysledek byl, ze tak ty lidi fakt se na kole umeli chovat.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mám podezření na potravinovou alergii a uvítala bych tip na dobrou alergologii v Praze, kde mě vezmou dřív než za čtvrt roku. Nemáte někdo doporučení?
Kde přišli pitomci na to že by měla Ester při hymně sundavat čepici??

Mutziputzi Asi proto, že si ji sundala i Martina, jako správně vychovaný muž![]()
Řvousenka přesně tak. Není chlap.
Mě fascinuje, kolik se vynořilo idiotů , kteří hledají jakoukoliv příležitost si do té holky nějak kopnout.![]()
Dadoo Dostali v redakcích za úkol se na celou věc podívat jinak, svěže, nově a neotřele. Pochválit přece umí každý dement![]()
Nákupné maniačky teraz na joj. Tak pekná kočka to bola, kým zo seba nespravila toto čudo. Smutné
Pri kontrole na gynde jsem dotala zadanku na sono prsu. Kam vyrazit na sono v Praze? Popr. kam ne?
Nefungujou mi stránky furla, nějakej fígl na to?
peckeli sem doporučuju, maj pobočku na Hájích a na Hradčanský
peckeli chodim na ty Háje, co píše Mutzi, kdyžtak se nenechat odradit dlouhou čekací dobou, sem tam v rezervačním systému někdo vypadne
peckeli já chodím na Zeleny pruh
peckeli Taky Zelený pruh, dokonce už odbourali čekání na výsledky a posílaj to na gyndu mailem.
continuity Zelený pruh se čerstvě přestěhoval na Budějovickou.
Sweet Potato Co se tady člověk nedoví! Na podzim abych zase naklusala, aspoń to bude blíž.
Kokoska Klušu pozítří, tak poreferuju. Jo a objednávání přes internet je taky fajn.
Sweet Potato to je super, mám to kousek do práce.
alibi Dneska jsem koukala na popis a složení tějhotenského oleje od Weledy a píšou tam, že by měl mít hojivé účinky i na existující strie Dá se koupit i malé balení na zkoušku, tak třeba by to dceři pomohlo.
Pro slniecko to zatím není podstatné, ale kdyby náhodou bylo něco potřeba v budoucnosti...
Emi děkuju. koupila jsem malé balení Bi-oil a tam je to psané taky. evča se poctivě maže, tak uvidíme. ale znamenám si to
alibi Aha, to jsem netušila. Bi-oil jsme zrovna dneska řešili v jiném vlákně. Betsey ho teď používala v těhotenství a hledala něco jiného, protože má hrozně vysušenou kůži. Bi-iol totiž obsahuje minerální olej (dokonce na 1. místě ve složení), takže při delším používání se dá očekávat suchá a citlivá kůže a potřeba pořád častějšího promazávání.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí