Ounz Dík, stavím se dneska v ms
Janulik03 Když já chci přímo creme fraiche, protože mi strašně chutná a hodlám ho jíst i jen tak samotný lžičkou ![]()
Noren tak to dělám se zakysanou smetanou běžně![]()
Noren no jo, no. Ja teda nepohrdnem kyslou smotanou, ale držím palce , aby si zohnala. Ked je chuť, treba si dať.
Noren V Makru prý mají 1kg balení. ![]()
Noren tak to tu z rohlíku nedoporučuju, mně to přišlo hrozně hnusný, jak máslo bez chuti. Ale teda asi nejsem uplně dobrej vzorek, mně tučný věci moc nechutnaj a tohle mi přišlo tučný tak, že už to ztrácelo chuť.
Do nějakýho jídla proč ne, ale jíst to lžící samotný ne-e
Potrefenáhusa tak lidi maj různé chutě, někdo jí Salko lžičkou. Jak mám ráda sladké, tak tohle bych nemohla. Kdysi jsme cucali Jesenku z tuby, ale to Salko je už moc, z toho až trnou zuby a lepí se jazyk.
Potrefenáhusa maslo je sama chut:-) to taky muzu samotny:P
Kokoska Salko nie, ale Pikao hmmmmm

Jelikož se tu ví všechno, zeptám se na seboroickou dermatitidu. Trpí tím blízká osoba, pouze ve vlasech. Máte některá z vás zkušenost s tím, co pomáhá? Našla jsem šampony, Nizoral, Bioderma, určitě je toho víc, má smysl je kupovat? Případně něco jiného? Díky za odpověď.
Alexstrasza Přítel je spokojenej se šamponem Kapyderm, taky měl ve vlasech a co používá ten Kapyderm tak už nemá skoro nic. U seboroické dermatitidy myslím ideálně doporučujou kombinovat dva druhy šamponu, normalizační a proti lupům, on má jen ten proti lupům a stačilo mu to.
viktorka_od splavu Maslooo
Moje decka ho na chlebu nejdriv vykousou a kdyz uz neni, tak teprv sni i to ostatni
Alexstrasza zabírá každýmu něco jinýho a časem se může stát, že to, co zabíralo, zabírat přestane a musí se hledat dál (rada od kožního). Produktů na SD je víc, ne vždycky se to podle popisu dobře hledá, ale spec. šampon má la Roche, Ducray a další. Od stejných značek pak speciální krémy na obličej, dělá se to i v obočí, v nosoretních rýhách, za ušima.
Taky pomáhá slaná voda.
Pěknej vopruz a těžko se toho zbavit úplně.
Potrefenáhusa ta creme fraiche z lidlu je dobrá, dávala sem ji do kulajdy a mmmmm. A taky sem samozřejmě musela nutně ochutnat. Jako celý ne, ale tu lžíci sem dala a matka to pak dojížděla s borůvkama a prej dobrý..
A zeptám se tady, asi to tu žije víc než v cestování. Dá se visitors oyster card koupit na heathrow? A na počkání? A pochopila sem správně, že si ji nabiju kreditem a jezdím, ale kdybych přesáhala denně nějaký limit, tak už se to pak nestrhává? Nebo ano? Díky..
Ounz mrkni si o Oyster card na tejto stránke a este tu.
pecka děkuju, tohle sem našla, spíš sem se chtěla ujistit, že mě nečeká nějakej zádrhel :) koupit si ji dopředu už nestihnu- posílají poštou a já to zasklila, tak jen jestli není problém se k ní pak dostat. Asi ne..
Ounz ok,myslim,že s kúpou by nemal byť problém,rovnako ani s dobíjaním kreditu-stanica metra alebo takmer všetky offlicence shopy-zvyčajne sú označené logom Oyster karty.
Ounz a ešte k tomu plateniu-ak sa nič nezmenilo,tak ak napr.celodenný lístok v zóne 1-2 stojí £6,80(príklad,neviem terajšiu cenu) a budeš metro využívať len v zónach 1-2,viac to nestrhne.Nikdy by si nemala zaplatiť za deň viac,ako stojí celodenný lístok na dane zóny.Len si nikdy nezabudni označiť kartu pri vstupe i výstupe ![]()
pecka děkuju za informace. Jak tak koukám, tak mhd v londýně je docela iq test, zlatej berlin ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.