Solathis No a jak jste se jich zbavily?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
MP Marge vsechno obleceni i lozni veci vymrazit/vyvarit a kolej nas prestehovala a do naseho puvodniho pokoje poznali deratizery k provedeni dezinsekce. Bohuzel stenice jsou asi nejhorsi, protoze vydrzi dost dlouho bez potravy a schovaji se fakt vsude.
MP Marge vsechno obleceni i lozni veci vymrazit/vyvarit a kolej nas prestehovala a do naseho puvodniho pokoje poznali deratizery k provedeni dezinsekce. Bohuzel stenice jsou asi nejhorsi, protoze vydrzi dost dlouho bez potravy a schovaji se fakt vsude.
Hm. Tak to bude fakt chtit ty deratizery, doufejme, ze jen u pritele a ne u mne. Ja jsem v mezicase trochu googlovala a nasla jsem par clanku, kde lide tvrdi, ze se stenic domacimi prostredky zbavit lze, pokud clovek postupuje dusledne a casto proceduru opakuje. Pry taky zalezi na tom, v jakem je pokoj/byt stavu, jake ma steny a tak. A toho se prave bojim, protoze barak, kde pritel bydli, je dost na spadnuti a v pokoji ma stenu, ktera je ze starych drevenych panelu, sama prasklina, uplne je tam vidim zalezle...
Je to teda hnus fialovej!!!
MP Marge to zni desive, moc lituju. Nemuze se prestehovat do neceho lepsiho a tuhle, s prominutim diru, opustit?
MP Marge neumim si to domácí odstranění moc představit, jsou třeba i za obrazama, v nábytku...a hlavně, jestli je jich plnej barák, polezou k vám od sousedů...
MP Marge to je drsny, ale nemuze se o to postarat majitel baraku?
MP Marge tak tam už by mě nikdy nikdo neviděl!
vždyť si to můžeš dotáhnout i domů
lidi si to prej takhle např. přivezou z dovolený v zavazadlech...
Nevíte v jaké šířce dělá Gino Rossi kozačky? Měla jsem lodičky a pamatuji si, že byly víc než dost fest :-(
Nevím kam jinam to dát, mohly by mi brněnské parfumaniačky poradit? V rámci 1denní návštěvy Brna jdeme večer do Městského divadla v Lidické ulici. Potřebuji se tedy někdy převléci do šatů+lodiček a nechci až v divadle. Je tam někde poblíž třeba pumpa, obchoďák atd? A jak je to tam s parkováním? Dá se u divadla zaparkovat nebo se bude muset jít kus pěšky? Moc díky
Diky vsem za tipy. Kuzelka I lokal na vecere vcera I dnes komplet plno. Zkusime pozdni obed.
Jo a prosim nekde jsem cetla, ze orloj je v rekontrukci, Tak Nevim jestli spechat na 12 a nebo nemusime.
Btw werichova vila vyborna snidane!
0zero7 Jj, orloj je pořád v rekonstrukci. Místo něj je tam nějaká obrazovka, která promítá to, co normálně běží na orloji.
Noren dikes! Nebudem se honit :)
0zero7 Akorát si nejsem jistá, jestli ta obrazovka nepromítá taky jenom v celou hodinu teda...to jsem nikde nedohledala ![]()
Kammila Pokud jde o parkování, můžete zkusit třídu Kapitána Jaroše a přilehlý okolí, z Jarošky je průchod pro pěší přímo k divadlu. Ale večer tam bude podle mě složitý ulovit volný místo, je to tam věčný souboj mezi rezidenty a právě návštěvníky divadla, jistější by asi bylo využít parkovací dům u Janáčkova divadla, pěšky je to pak do Městského kousek. Ale s tím převlíkáním nevím teda, žádná benzinka ani obchoďák v blízkosti nejsou, leda jestli v tom parkovacím domě nejsou toalety, ale to fakt nemám tušení...
Kammila jak píše Karoleena, zaparkovat na jarošce zatím jsme tam vždy místo našli, ale chce to projet a holt kousek dojít 1url.cz/7tnHy
pod janáčkovým místo bude určitě, no a stavila bych se cestou někde na kávu, a převlíkla se tam, třeba přímo ve dvoře divadla je restaurace (doporučuju i na večeři:-) http://www.boulevardrestaurant.cz/
viktorka_od splavu Karoleena moc děkuji!!
Prosím jak dlouho platí Poukaz na vyšetření /ošetření K ?
JankaM 7 dni a je to na nem napsano![]()
edit pardon, tak K by mel by casove nwomezeny. jinak ty dny jsou na objednani, ne ze tam do tydne musis jit.
JankaM FT 7 dní, K a Z sice omezené nejsou, ale ze zkušenosti vím, že doktoři nemají rádi, když tam jdete po půl roce (ne vlastní zkušenost, spíš si stěžovali známí doktoři). Aspoň objednat se je dobré dřív a domluvit si to za delší dobu, když se vám to nehodí hned.
@kokosla a viktorka děkuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí