"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. března 2018 16:32

pecka ja vážne rozmýšľam, že v kancelárii to zrkadlo zo steny zvesím

A teraz som naviac nadobudla neodbytný pocit, že potrebujem ostrihať, nemôžem sa na tie moje vlasy dívať, a vždy keď idem okolo zrkadla, mám chuť vziať do ruky kancelárske nožničky a ostrihať sa sama. Idem radšej rýchlo zavolať kaderníčke :-))

Online pecka
6199 příspěvků moje polička 27. března 2018 17:15

betsey aby si nedopadla s nožnicami ako naša upratovačka-asi sa strihala sama,má úžasnú niekoľkoposchodovú ofinu...ale fakt,že brutálnu 

Včera sme s kolegyňou mali čo robiť,aby sme nevybuchli od smiechu, hrôza 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 27. března 2018 19:05

andulka01 S jidlem jsem myslela tu Kuzelku 

Online pecka
6199 příspěvků moje polička 27. března 2018 19:18

paktofonika som sa Ta chcela spytat-mas uz doma tie zoslapnute topanky?Ak ano,da sa v tom chodit,ked je to zoslapnute,resp. dalo s Ti to vytovnat dohora,ako si to planovala?Som akurat pozerala nejake topanky na jar a tychto kreacii som dost videla,tak si ma napadla 

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 27. března 2018 19:23

MP Meri Dík :-) já to po sobě furt četla co jsem napsala blbě... A v Savoyi ti nechutná? Tam já teda můžu dost.
Je fakt, že když jsem prolinkovávala ten lístek Kuželky, úplně se mi udělal hlad na nějakou klasiku. Lokály vaří fakt moc dobře a Plzeň můžu taky :-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. března 2018 19:36

pecka Ahoj, už ich mám a narovnala som to v pohode, zošlapnuté sa mi nepáčia. Ako päta je konštruovaná trochu ináč ako v normálnej topánke ale noha drží a je to pohodlné. Určite to chce ale vyskúšať. 

Online pecka
6199 příspěvků moje polička 27. března 2018 19:42

paktofonika dakujem za odpoved a vela stastnych kilometrov 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 27. března 2018 20:04

andulka01 To není chutná/nechutná. Spíš o menu. Mě nějak ty kostky ve skluzu (bez urážky) neberou, ta Kuželka mi přišla nabídkou naopak dost sypmatická  na ambi překvapivě

Offline An.Fial
82 příspěvků moje polička 27. března 2018 20:54

Nechodíte někdo na veřejné bruslení do Icerink na Skalce? Bývá tam v týdnu hodně lidí?

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 27. března 2018 21:17

MP Marge Docitam az ted, uz jsi neco poridila? V kazdym Walgreens nebo CVS budou mit volne prodejnej Benadryl, mivaji i mast. Tak at je brzy lip! 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 27. března 2018 21:40
Reakce na paktofonika:

MP Marge No mne pomáha fenistil akurát neviem či aj na štenice, tie som našťastie nikdy nemala, nevidela...Súcitim.

Edit: teraz ma napadlo že tam fenistil asi nemáte. To som nepomohla. 

​To je ta nevyhoda, kdyz je clovek emigrant, lol! 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 27. března 2018 21:43
Reakce na Solathis:

MP Marge Ja myslela, kde jste je nachytala. Antihistaminika urcite na predpis nebudou, akorat bacha, nektera uspavaji. Zkusenost se stenicema mam a fujtajbl tedy.

​Ironicky, u pritele doma. Ten vubec netusi, kde k nim prisel. Ale je to hodne stara budova a vetsina jeho sousedu jsou takove podivne existence, takze si rikam, jestli se treba neprestehovaly odvedle. Ale tezko rict, protoze clovek je muze prinest odkudkoliv a byt podivna existence vubec nemusi...

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 27. března 2018 21:44
Reakce na Jiná Realita:

MP Marge ocet jste zkoušela?

​Jablecny ano. Pomaha, ale jen na kratko. 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 27. března 2018 21:45
Reakce na paktofonika:

MP Marge A ešte ma napadol taký ten púder ktorým má natierali keď som mala osýpky. To sa ešte možno vyrába. Ten bol proti svrbeniu a že to svrbelo riadne. Možno sa dá niečo podobné zohnať aj u vás. 

​Ja si ho taky pamatuju, ale ptala jsem se tady v lekarne a koukali na me, ze jsem snad z jine planety! 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 27. března 2018 21:47
Reakce na Sweet Potato:

MP Marge Fenistil gel pomáhá na každé svědění. Vnitřně Zyrtec, Xyzal jsou volně prodejné. Nebo nějaké jejich US ekvivalenty.

​Diky, poptam se v lekarne.

Ten Fenistil si asi objednam u tatinka, pro vsechny pripady! 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 27. března 2018 21:50
Reakce na Setare:

MP Marge Docitam az ted, uz jsi neco poridila? V kazdym Walgreens nebo CVS budou mit volne prodejnej Benadryl, mivaji i mast. Tak at je brzy lip! 

​Jezis, Benadryl, proc me to nenapadlo!? Diky!!!

Zatim pouzivam jablecny ocet, ktery pomuze, ale jen na chvili; a jedlou sodu smichanou s vodou. Ta je ucinnejsi, ale clovek pak chodi jako usmouranej od omitky...

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 27. března 2018 21:51

A diky vsem ❤

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. března 2018 21:55

MP Marge já si ho dávám na komáří štípnutí, na to zabírá, na to vaše nemám zkušenost, ale pokud aspoň dočasně pomáhá, tak i tak dobrý :) měl by teoreticky působit i v jiných sférách, než je jako úleva od svědění, já si tím někdy hodně pomůžu na hojení akné, takže by mohl pomoci ty štípance i hojit. nepotírám, ale dám si ho na tyčku do uší, a nechám to přiložené třeba deset minut, aby se vsáknul hluboko. tak to nějak přežijte!

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 27. března 2018 22:00

Diky, a to je dobry napad s tou tyckou, to zkusim, ja to vzdycky jen potrela...

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 27. března 2018 22:11

MP Marge to ja se vubec neofrnuju, pac se nam je s kamaradkou povedlo dotahnout na kolej, zrejme na rukavicich/jinem obleceni z MHD, nikam jsme nechodily.