JankaM To bude asi jak na které vyšetření...k nám platí K půl roku, ale nebereme ani o den víc. A nejde o den objednání, ale o den, kdy k nám pacienti jdou.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Garfie Priateľ mi dnes kúpil Matchu, tú z DM som nakoniec nevzala no a hneď ma zaujalo že je to ceremonial quality ako si písala. Myslíš že je to naozaj ono? Má to nejakú značku alebo podľa čoho to zistím?

MP Marge to zni desive, moc lituju. Nemuze se prestehovat do neceho lepsiho a tuhle, s prominutim diru, opustit?
Ja doufam, ze ano, ale bohuzel to bude jeste chvilku trvat - urcite alespon par mesicu. Pritel trpi chronickym onemocnenim, takze ma momentalne omezeny prijem. S bratrem, ktery se zase pro zmenu rozvadi a vyrizuje alimenty, se rozhodli na cas do teto diry nastehovat prave proto, aby neco usetrili. Coz se ocividne nevyplatilo ![]()
paktofonika Mmch, mám matcha z DM a je to pěkný hnus fialový. Teda zelený.. Jako piju čaje jakékoliv, bez cukru a dochucovatel, ale tomuhle jsem fakt na chuť nepřišla. Ale co by člověk pro krásné vlasy neudělal, že..?! ![]()
![]()
MP Marge neumim si to domácí odstranění moc představit, jsou třeba i za obrazama, v nábytku...a hlavně, jestli je jich plnej barák, polezou k vám od sousedů...
Prave ![]()
Pavlena No ja som Matchu predtým už piła, dávala som ju aj do smoothie, niekto používa do koláčov... No je to horké a chuť nič moc. Vtedy som mala ale takú obyč a ja by som práve rada vedela ako rozoznám tu ceremonial kvalitu.
MP Marge to je drsny, ale nemuze se o to postarat majitel baraku?
Barak je "condo", takze nema jednotliveho majitele, nybrz kazdy byt vlastni nekdo jiny (coz znacne komplikuje situaci v pripade, ze je cely barak opravdu zamoreny stenicemi). Co jsem tak poznala majitele pritelova bytu, tak ten se DOBROVOLNE urcite o nic nepostara
A nevim, jestli pritel s brachou maji cas a energii litat po soudech, tak je to takove osemetne...
Myslim, ze nejlepsi reseni je to, co navrhuje Jinx - proste z te hellhole vypadnout!!!
MP Marge tak tam už by mě nikdy nikdo neviděl!
vždyť si to můžeš dotáhnout i domů
lidi si to prej takhle např. přivezou z dovolený v zavazadlech...
No toho se prave bojim ![]()
MP Marge ja fakt myslim, ze je to jedine realne reseni
jinx Naprosto souhlasim!
paktofonika Vůbec netuším :-( V japonštině je tam napsáno jenom "matcha", musíš se spolehnout na dovozce. Těžko říct, ale tak snad si tam nemůže napsat úplně co chce :-) Nepřežeň to s množstvím!
Garfie No tak dúfam že to je ultra ceremonial quality a vlasy porastú ako divé! ![]()
paktofonika no aby to nebolo tak, ze vlasy rastu prave po tej DMkovej, kde je namleta ta datelina. :D
continuity Nehnevaj ma
MP Marge ale tieto condá majú nejakú ústrednú správu (aj keď s nimi asi nemusíš mať zmluvu...hm...), nie? Nedalo by sa obrátiť na nich priamo a obísť majiteľa, veď to je vec celého domu. Akože úprimne, nemyslím, že sa dá toho zbaviť v jednom byte zvlášť bez toho, aby sa urobili opatrenia v celom dome, včítane spoločných priestorov.
paktofonika tak som zvedavá na správy o stave vlasov, či to funguje rovnako dobre, ako tá náhražka z DM.
MP Marge ale tieto condá majú nejakú ústrednú správu (aj keď s nimi asi nemusíš mať zmluvu...hm...), nie? Nedalo by sa obrátiť na nich priamo a obísť majiteľa, veď to je vec celého domu. Akože úprimne, nemyslím, že sa dá toho zbaviť v jednom byte zvlášť bez toho, aby sa urobili opatrenia v celom dome, včítane spoločných priestorov.
Obavam se, ze tady to takto nefunguje. Tady jsme v Rockfordu, ne v civilizaci ![]()
MP Marge no funguje nefunguje, bud se vyplynuje cely barak nebo je to skoda penez a casu. mrchy nejcasteji lezou pres spravy ve zdech a stoupacky. takze i kdyz se jich nejak zbavit, do mesice jsou tam nalezene znova. to je proste fakt.
Prave, procez jedine reseni je odtud vypadnout.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí