"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:25

barbucha To je zase slovíčkaření. Pokud je k restauraci z jedné strany přilepené kino a z druhé dětský koutek a ta restaurace nemá ani pořádné zdi, tak bych řekla, že lidi, kterým vadí hluk, by tam radši chodit neměli. 

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:32

Pinot Noir řekla bych, že se děti mají učit, že u jídla se neřve a nelítá, zvlášť tam, kde jedí i jiní lidé. Je jedno, jestli v Alcronu nebo pizzerce v obchoďáku. Nebo doma vám dítě při obědě běhá mezi sousty se řevem kolem stolu? Asi ne, tak proč by se mu to mělo tolerovat  ve veřejných prostorách určených ke konzumaci čehokoli?  

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:33
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:35

Kokoska Svatá pravda! Nevim jestli to je tím, že dneska děti maj málo pohybu, moc cukru a chemie a moc energie, ale kolikrát to co předvádí není otázka hraní ani dětskýho chování, oni prostě jenom řvou a dělaj bordel jenom proto aby řvaly a dělaly bordel. True story, ne z Chodova, ale z Mariny, to bylo na facku.

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:35

Pinot Noir 

Zapomnělas dodat, že ze strany přilepený by tam muselo být dětský kino!

Pokud je mi známo, tak v OC probíhá promítání nejen pro děti - chodí tam na filmy i dospělí. A někteří chtějí i jíst!

O nějakém dětském koutku před kinem/přilehlými osvěžovnami tedy nevím, žádný takový jsem v OC neviděla (tedy na tom místě, o kterém mluvíme). Třeba jsou tam, kam chodíš ty...

Ale v každým případě - pokud jsou taková místa v podstatě koedukovaná  to jest pro dospělý i pro děti, mají tam brát haranty až tehdy, až se naučí slušně chovat - a k tomu nepočítám setrvalý ječení, kopání kolem sebe a plivání soust na zem. Ty společný prostory opravdu nejsou, opakuji: nejsou dětský koutek.

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:38

barbucha Z tebe ta nenávist úplně kape. 

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:43

Pinot Noir 

Něco k věci spíš? Třeba kde funguje dětskej koutek přímo u kina?

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:43

Bledule no já taky pamatuju když tam ještě stála ta pravá karolina:-/ i když už to bylo kolem zplanýrovaný

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:43

barbucha tak ale zas na druhou stranu kde se to maj ty haranti naučit, když všade směj, až když to maj umět?

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:44

barbucha V Letňanech.

49366 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:45

Pinot Noir já si ječící děti hrozně moc užívám - páč jsem neskonale šťastná, že to nejsou moje děti co ječí, nemusím to řešit, a dokonce, považte! můžu se zvednout a jít pryč, když by mi to vadilo:P

49366 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:45
Reakce na Potrefenáhusa:

barbucha tak ale zas na druhou stranu kde se to maj ty haranti naučit, když všade směj, až když to maj umět?

20970 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:45

Potrefenáhusa Coolidge to učí za štyrku bez daně, si nepamatuješ?

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:46
Reakce na Potrefenáhusa:

​Tu otázku nemyslíš vážně, že ne? 

Pinot Noir 

Dík za info. Tam se pravděpodobně nikdy nedostanu, takže cajk! 

20970 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:46

Pinot Noir já si ječící děti hrozně moc užívám - páč jsem neskonale šťastná, že to nejsou moje děti co ječí, nemusím to řešit, a dokonce, považte! můžu se zvednout a jít pryč, když by mi to vadilo:P

​Pak můžeme zas povolit kouření ne?

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:47

Pinot Noir Teď zas můžu udělat já  na vaši reakci na Barbuchu.

Chodíme s vnoučaty do restaurace celkem pravidelně na různé oslavy apod. a i když jsou ve věku 3, 4 a 6, dokážou se najíst slušně bez výše popsaných jevů. Většinou jdeme tam, kde mají dětský koutek a stůl u něj, obojí trochu stranou od zbytku lokálu. Takže při čekání na jídlo si hrajou, pokud začnou být hlučnější, někdo z dospělých se jim chvilku věnuje a děti se zklidní. Při jídle sedí u stolu a jedí, dospělí jim pomůžou, pokud je potřeba, prostě normální stolování. Nevím, s čím máte problém.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:47

Mutziputzi ale má tam určitě nějakou podmínku, jakože už bez plíny apod.

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:47

Mutziputzi Já pro zákaz kouření nebyla 

49366 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:47
Reakce na Mutziputzi:

​Pak můžeme zas povolit kouření ne?

​samozřejmě, já jsem pro.

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:48