"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 26. června 2018 11:47
Reakce na Pinot Noir:

Mně tady to pohrdání rodinami, které jedou o víkendu do nákupáku, docela sere. Nedělám to, mám OC za rohem a zajedu si tam, kdy potřebuju, ale docela chápu, že může být X důvodů, proč jede familie v sobotu do nákupáku a stráví tam den. Co je komu do toho, jak tráví čas? Víte přece prdlajs o tom, jak tráví zbývající čas.

No jo, no, ale to jsou přece ti "hloupí"... Ještěže máme mezi sebou ty chytré, jako třeba Mutziputzi 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. června 2018 11:49

Samantha Co?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. června 2018 11:53

Pinot Noir Ja som tu písala že to nechápem, mám inú predstavu o voľnom čase a je jedno že celý týždeň chodia po galériách, krúžkoch, výletoch a neviem čo. Písala som príklad o bývalej kolegyni kde viem že toto bola pravidelná akcia na nedeľu a cez týždeň nestihli nič, sobota návšteva babičky a nedela nákupné centrum. 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 26. června 2018 11:59

paktofonika Nemyslela jsem konkrétně a jedině tvůj příspěvek. Byl to obecný komentář k tomu, že jak se začnou řešit obchoďáky, vždycky se vytáhnou buranské famílie, které tam tráví víkendy a nevědí, co je kultura a příroda. Přijde mi, že se nad tím pohoršují nejvíc ti, kteří jsou obchody obklopeni a do minimálně jednoho vlezou denně. 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:00

paktofonika Tak je tam kino, ta dětská hřiště, kavárny, potkaj tam známý, daj si oběd, dokoupěj potřebný hadry... Chodit do přírody je asi nebaví, tak co... jejich věc.

Vždyť je to vlastně to samý jako dříve nedělní korzování po náměstí a promenádách.

20970 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:01

Pinot Noir Já jsem o buranech ani nepípla, ale mě hned vytáhla Samantha , tady vidíš jak fungujou ty stereotypy 

20970 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:03

Stará Stanová Kůže Vždyť je to vlastně to samý jako dříve nedělní korzování po náměstí a promenádách.

Krom tý zas*aný klimatizace myslíš, případně kromě koncentrace virů

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:04

Mutziputzi No vždyť 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:06

Mutziputzi Není to nic pro citlivky, to je snad jasný!

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:08

Kdybych spočítala, kolik času tady některé z vás stráví online nákupy a nákupy v kamenných obchodech a následným (i předsledným) pindáním o těch nákupech, myslím, že o smysluplně stráveném času by se taky dalo polemizovat. Aby z toho ty neděle v obchoďáku nakonec nevycházely líp 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:10

Pinot Noir No ja som sa tu nad nikým nepohoršovala, len som napísala že to nechápem. O nedostupnosti niečo viem pretože najbližšie celkom použiteľné nákupné centrum je 130km ďaleko takže chápem že tie rodiny si nájdu čas iba cez víkend a idú tam rovno na celý deň keď už tak už. S promenádou to nemá nič spoločné, dokonca si myslím že návšteva OC vytvára stress a rozhodne to nieje miesto kde si ide rodina odpočinúť, zrelaxovať sa a v kľude si dať obed a pozrieť film. Skôr ma zarazilo pohoršovanie sa nad nákupným centrom ako takým, vo veľkom meste ako Praha sú alternatívy kde nakúpiť ale v menším mestách je na výber buď nákupné centrum alebo tie "butiky" . 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:12

viktorka_od splavu Jo, Karolinu, mezi místními neoblíbenou.  Ale vám, co jste zvyklí na nějaká občí centra, musí Karolina připadat jako relax.

Jinak na zásobování si nemohu stěžovat. Jen některé obchody tady nejsou vůbec.

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:14
Reakce na Pinot Noir:

Jdou do restaurace, kde se počítá s tím, že děcka řvou, běhají a drobí.

​V jaký, prosím? Abych tam omylem nevlezla 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:16

Pinot Noir teď nějak nevim, jestli ti tady někdo omylem nešlápnul na kuří oko, nikdo se tu snad nad buranama nepohoršoval, já jsem psala jen, že nechápu, že někdo může v OC relaxovat, že tam někdo chodí nakupovat tak nějak chápu.

To samý v Ikee, chodim tam nakupovat ráda, ale ve špičce to má do relaxu fakt hodně daleko...

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:16

barbucha Tak nemyslela sis, že v pizzerce v obchoďáku zažiješ klidnou romantickou večeři, s perfektní gastronomií, že ne?

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:19

Potrefenáhusa S obchoďákama nešlápnul, ale s hodnocením, jak kdo kvalitně traví čas, možná ano  Jestli je někdo schopen takhle relaxovat, tak ať, ne?

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:20

Pinot Noir ať, ale nechápu

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:20

Pinot Noir 

Proč bych měla, ty si to myslíš? Ale řekla bych, že na místě, který má sloužit k pozření pokrmu, nikdo řvát a lítat nemá. Ani v mlíčným baru ne.

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:22

Potrefenáhusa OK, možná za "nechápu, jak někdo může..." vidím místo skutečného nechápání kritiku. Ona se totiž v diskuzích za nechápavost často schovává.

20970 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:23

barbucha Moje řeč, uřvaný haranti můžou všude a mě s Fanouškem vykázali ze Štěrbohol!