"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:49

barbucha A co třeba nějací tělesně nebo mentálně handicapovaní nebo hodně staří spoluobčané? Ti také nejedí zrovna esteticky.

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:50

Kokoska tak barbucha psala, cituji: " setrvalý ječení, kopání kolem sebe a plivání soust na zem" - já teda restaurace s dětskými koutky moc často nenavštěvuju, na tohle jsem nenarazila nikdy v životě a dokonce ani moje děti nic takovýho nedělaly (aspoň ne vše uvedené naráz:-)))

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:50

Potrefenáhusa

doma, v rodině? 

ale možná tam taky funguje to jiný prostředí, jako u psů: Ronyš co si doma nikdy nedovolí, na návštěvě u matky to zkouší 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:50

​samozřejmě, já jsem pro.

​A tak já jenom, že odejít by měl ten co se neumí chovat, ne slušnej vobčan

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:51

Kokoska no tak podle mě se to i v restauraci musej prostě naučit, jako v tomhle zase souhlasim s pinot, vy to tady vždycky všechno hrotíte do extrémů, stejně jako neočekávám, že bude v pizzerce vedle dětskýho koutku v obchoďáku slyšet jen cinkání vidliček a tichý šum decentního hovoru, nečekám ani, že se tam budou cizí smradi honit mezi stolama a ječet jak na lesy.

49366 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:52

barbucha A co třeba nějací tělesně nebo mentálně handicapovaní nebo hodně staří spoluobčané? Ti také nejedí zrovna esteticky.

​popravdě vídám dost zdravých dospělých, kteří nejedí ani trochu esteticky... bych to před vstupem do každé stravovny od bufáče na rohu vejš nejdřív prověřovala, jak veme do ruky příbor blbě, tak marš dom!

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:52

Potrefenáhusa No, řekla bych, že doma. V obchodě. Na ulici. Kdekoli. Ale mně se to mluví, zpětně zjišťuju, jak jsem měla hodný děti, když nekopaly do cizích dospělých, neřvaly na veřejnosti, neházely kolem sebe jídlem, a tak. 

Aspoň mám dojem, že Barbuše nešlo o nesprávné držení vidličky, nebo když občas upadne kousek jídla. 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:54

Kokoska Ale ječení, plivání na zem a kopání kolem sebe sem zatáhla barbucha . Mluvila jsem o hlučnějších, drobících a pobíhajících dětech, což prostě třeba dvouleté až tříleté jsou všechny. Její výlev nenávistný byl, to se na mě nezlobte.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:55

RoSa no já myslim, že je to prostě jiný, samozřejmě, že by se to měli naučit doma, ale přijde mi jako naprostý scifi ta představa, že mezi lidi vypustim až slušně vychovaný dítě v cca 6 nebo nevim kolika letech a do tý doby se s nim venku nenajím? Jako jasně, že by to měl člověk přizpůsobit a začít nějakým mírnějším prostředím.

1333 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:55

Jéje, co já si zažila v obchodechc pohrdavých pohledů od matek těch pasivních sošek, co jen seděly v kočárku, případně vzorně stály, dokud si matinka nevybrala vhodný úbor....

Ti moji sebou přinejlepším šili, předváděli, jak se strááášně nudí... no a v tom horším případě se honili mezi regály a z nábytku v prodejně si dělali prolézačky a schovávačky. S věkem se to zlepšilo.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:56

Isca já takový dítě neznám a ani jsem nikdy v životě neviděla, tady se to fakt zase žene do extrémů

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:57

Stará Stanová Kůže A píšeš to nejspíš nemlich tak pohrdavě jako na tebe matinky pasivních sošek koukaly....

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:58

viktorka_od splavu hele, moje kolegyně, ale to je strašný a tímto apeluju na všechny matky, ať fakt naučí svoje děti jíst normálně příborem  nebo je jednou nějakej kolega na obědě zapíchne příborovým nožem.....

jako kolegyně mě zvládne ohodit omáčkou přes celej jídelní stůl

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:58

Hele ale zase sme u toho, tohle je o lidech, nikdo nemůže tvrdit, že všechny děti sou děsný (a mám dojem, že to tu ani nikdo netvrdí?) a jak tu trefně poznamenal někdo nade mnou, pohled na to, jak někteří DOSPĚLÍ lidé jedí, je na ublinknutí..myslim, že docela dost dospělejch by potřebovalo kurz slušnýho chování a ani by to nemuselo bejt vod Elišky. 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:02

Pinot Noir no ale hele, tebe ‘serou’ kategorický soudy a při tom sama vynášíš kategorický soudy, akorátže z jinýho úhlu pohledu, no.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:03

Potrefenáhusa moje kolegyně jednou vystřelila svuj karbanátek do talíře našeho (nejvyššího) šéfa 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:03

Ounz No jo, každej je kategorickej a nasírací v něčem jiným, no.

1333 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:04

Mutziputzi Ano. Protože ony si začly. Tyhlety matky těch pasivních buchet bývají přesvědčené, že ty buchty seděj jako sošky díky jejich skvělé výchově, zatímco my matky těch rozjívenců ty rozjívence vůbec nevychováváme.

Jo, to jsem si kdysi myslela taky, od té doby, co sama rozjívence mám, mám pro matky jiných rozjívenců pochopení a jen je potlapkávám, nemají to lehké.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:04

Pinot Noir tak vobčas jasně

49366 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:06

Mutziputzi Ano. Protože ony si začly. Tyhlety matky těch pasivních buchet bývají přesvědčené, že ty buchty seděj jako sošky díky jejich skvělé výchově, zatímco my matky těch rozjívenců ty rozjívence vůbec nevychováváme.

Jo, to jsem si kdysi myslela taky, od té doby, co sama rozjívence mám, mám pro matky jiných rozjívenců pochopení a jen je potlapkávám, nemají to lehké.

a moje maminka říká, že hodný dítě je podezřelý! buď je nemocný, nebo zaostalý