"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:07

Stará Stanová Kůže Já jsem o tom přesvědčená taky, pasivní buchty jsou prostě chytrý nebo vychovaný

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:07
Reakce na Kokoska:

Nebo doma vám dítě při obědě běhá mezi sousty se řevem kolem stolu? ...  

​Slyšela jsem o takových.

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:09

viktorka_od splavu Když mi kdysi za bezdětna kamarádka vykládala, jak si její holčička v obchodě lehla na zem a kopala nožičkama a řvala, protože jí máma nechtěla něco koupit, v duchu jsem si myslela něco o rozcapených nevychovancích...

Pánbů mě potrestal, syn asi ve 2 letech vyráběl podobné scénky.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:09

Bledule jak sem to i zažila, opakovaně.

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:10
Reakce na Pinot Noir:

Jdou do restaurace, kde se počítá s tím, že děcka řvou, běhají a drobí.

​ale tak Ty jsi přišla s tím tématem...

jinak teda jako návštěvník restaurace si nemyslím, že bych měla počítat s tím, že tam budou řvát a pobíhat děti - drobení neřešim, já to po nich uklízet nemusim

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:12

Já jsem jednou zažila dítko prohánějící se na odrážedle po celý ploše restaurace (dětský koutek měli). Jednak to dělalo strašnej kravál, protože na podlaze byla dlažba, ale hlavně jsem si živě představovala, jak vletí pod nohy číšníkovi a skončí s vařícím kafem na hlavě. O IQ rodičů jsem si myslela hodně ošklivý věci, ale nebylo ani poznat, ke komu to dítě patří.

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:12

Ty jo, tohle téma už tu jede už několikáté kolo, ale fakt si myslím, že mezi pasivní buchtou a rozjívencem je normální vychované dítě, které umí jíst příborem, u jídla sedí a neječí... A pokud je unavené, nebo se nudí, tak tam má vždycky někoho, kdo ho zabaví, popř. s ním odejde...

1333 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:12

Mutziputzi To je nějaká divná teorie - když je někdo pasivní, nezajímá ho, co je kolem, netouží se podívat jinam, nebývá zvídavý, nemá vlastní nápady a fantazii, jen tak sedí a čumí... to my nepřijde jako předpoklad chytrosti. :)

20970 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:15

Stará Stanová Kůže V místě pro zmíněné aktivity neurčeném, čili například ona restaurace či obchod mi to teda jako známka intelektuální výše nepřijde, to i prase když tam vezmeš bude zvídavý a nápaditý, omlouvám se za tu paralelu

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:16

999 Tak podľa toho čo sa tu píše by si mala odísť ty keď sa ti nepáči. 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:17

RoSa Moje děcko momentálně nechodí, ale běhá, pokynu "mluv potichu" ještě nerozumí, jídelní schopnosti nekomentuju. Do restaurací s ním nelezu, bo jsem soudná. Ale kdyby v Letňanech v pizzerii takové dítě bylo, nešla bych si stěžovat, že ruší můj klid, protože předpokládám, že se tam s něčím takovým počítá. 

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:17
Reakce na Mutziputzi:

barbucha Moje řeč, uřvaný haranti můžou všude a mě s Fanouškem vykázali ze Štěrbohol!

​A to se Fanouš určitě dokáže chovat líp 

1333 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:18

Mutziputzi Dítě ani prase nejsou roboti, oni se nevypnou čudlíkem. Bohužel to dítě občas do obchodu vzít musíš, i když ti ty scénky nedělají radost. Ale samozřejmě děkuji za vynález e-shopů a využívám je maximálně.

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:18

Stará Stanová Kůže 

ááá, no jo vlastně: matky těch rozjívenců očekávají od okolí naopak pochvalu, jaký to maj čiperný chytrý děcko, co se má k světu a v životě se neztratí...

20970 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:20

Stará Stanová Kůže No musíš, ale je dobrý ho před tim naučit se chovat, u dítěte by to mělo jít, prej teda i u toho prasete, jsou chytrý

20970 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:21

RoSa Tak co si maj namlouvat matinky no

1333 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:22

RoSa To je tvůj nápad, o té pochvale.

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:26
Reakce na Isca:

Aspoň mám dojem, že Barbuše nešlo o nesprávné držení vidličky, nebo když občas upadne kousek jídla. 

​Pokud nedokážou rozeznat dezertní příbor od rybího, použít nůž na ústřice a cukr berou do ruky místo kleštičkami, nemají ve společnosti co dělat!  

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:29

Mutziputzi To je nějaká divná teorie - když je někdo pasivní, nezajímá ho, co je kolem, netouží se podívat jinam, nebývá zvídavý, nemá vlastní nápady a fantazii, jen tak sedí a čumí... to my nepřijde jako předpoklad chytrosti. :)

​jo, tak jsem si to nějak odvodila, no...

a my s měkkým

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:30
Reakce na barbucha:

​Pokud nedokážou rozeznat dezertní příbor od rybího, použít nůž na ústřice a cukr berou do ruky místo kleštičkami, nemají ve společnosti co dělat!  

Ježišmarja, a my si sypeme do kafe cukr krystal  Synek ještě do společnosti nevyrazil a já už ho takhle zdiskreditovala!