jinx ecg (taky jsem neznala) nebo candy prej například
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa candy si kdysi koupili rodice a meli ji asi tak 25 let, ale to je davna minulost urcite. To druhe, to vubec neznam.
Potrefenáhusa Tak Candy som mala za taliansku značku, pravda asi vyrobenú v číne ale aj tak. Ecg nepoznám. Ja som si teda u spotrebičov priplatila za radu Made in Germany ale na funkčnosť a dĺžku fungovania to asi vplyv mať nebude no ale pre dobrý pocit :D
jinx nj, ale ta Čína teď fakt bohuzel chrli ty jednorázový shity
paktofonika pracka nevim, ale moje susicka bosch je poctivá made in Poland ![]()
Potrefenáhusa to verim, to verim. Ja jsem si az ted na svem novem kufru, jak ho porad prepravuju z mista na misto a vybaluju, vsimla, ze je made in czech republic.
Potrefenáhusa Ja mám sušičku takisto Made in Poland :D Až potm som zistila že majú radu made in Germany
Bosch před pár lety přestěhoval značnou část výroby do Polska a Turecka a jen vybrané typy praček a sušiček zároveň souběžně vyrábí i v Německu. Pozná se to podle toho, že stejný výrobek mají v jednom a tom samém eshopu o nějakou částku dražší (zarazilo mě to v případě sušičky, kterou jsem kupovala rodičům - to bylo cca 1.000,- Kč). A taky se to pozná podle nějakého písmenka v označení, ale už si to bohužel nepamatuju přesně.
jerry Ja mam priamo na práčke a umývačke nápis Made in Germany a na stránke výrobcu je to pri týchto výrobkoch takisto uvedené. Ináč proti výrobkom z Poľska nemám žiadne výhrady.
Pokud kupuješ v prodejně, tak je to samozřejmě nejjednodušší způsob ověření, kde bylo vyrobeno.
jerry Ja mam priamo na práčke a umývačke nápis Made in Germany a na stránke výrobcu je to pri týchto výrobkoch takisto uvedené. Ináč proti výrobkom z Poľska nemám žiadne výhrady.
To se musim podívat, odkud ty moje spotřebiče vlastně jsou. Nikde jsem si žádnejch nápisů nevšimla... no ne že bych je extra hledala. Ale poté, co mi odešla ta siemens ihned po záruce... měla bych se tomu asi víc věnovat ![]()
A teď zvlášť blbej dotaz: jak docílím tohohle?! Stačí normálně ustřihnout záložku a tahat za nitě, nebo je na to vokousání nějakej fígl?!

jerry Pokiaľ kupuješ online stačí si na stránkach značky stiahnuť kartu údajov EÚ.
barbucha myslím, že ustřihnout a vyprat...
Potrefenáhusa paktofonika
Bosch před pár lety přestěhoval značnou část výroby do Polska a Turecka a jen vybrané typy praček a sušiček zároveň souběžně vyrábí i v Německu. Pozná se to podle toho, že stejný výrobek mají v jednom a tom samém eshopu o nějakou částku dražší (zarazilo mě to v případě sušičky, kterou jsem kupovala rodičům - to bylo cca 1.000,- Kč). A taky se to pozná podle nějakého písmenka v označení, ale už si to bohužel nepamatuju přesně.
To je neuveriteľne malý rozdiel v cene.
To se musim podívat, odkud ty moje spotřebiče vlastně jsou. Nikde jsem si žádnejch nápisů nevšimla... no ne že bych je extra hledala. Ale poté, co mi odešla ta siemens ihned po záruce... měla bych se tomu asi víc věnovat
A teď zvlášť blbej dotaz: jak docílím tohohle?! Stačí normálně ustřihnout záložku a tahat za nitě, nebo je na to vokousání nějakej fígl?!
To sa nosí? Povedzte mi, že sa to nosí!!! Ja musím všetko dávať skracovať a toto mi ušetrí spústu času a energie...
A nebude to vyzerať smiešne na malej štyridsiatničke prevažne guľovitého tvaru?
barbucha Taky je dobrý ten okraj ještě odrbat šmirglem, vypadá to pak autentičtěji vorvaný a zahladí to líp stopy po nůžkách.
To sa nosí? Povedzte mi, že sa to nosí!!! Ja musím všetko dávať skracovať a toto mi ušetrí spústu času a energie...
A nebude to vyzerať smiešne na malej štyridsiatničke prevažne guľovitého tvaru?
Jo, to se teď nosí. Hele: https://www.instagram.com/p/BarOqRin4wo/?taken-by=carolineblomst
Mám zrovna jedny adeptky, který by se na tuto úpravu dobře hodily, dám pokus nebo je vyhodím.
Směšně to na na malej štyridsiatničke prevažne guľovitého tvaru bude vypadat asi jako na malý šedesátnici převážně buřtovýho tvaru. Takže ne, vůbec! ![]()
Potřebuji vrátit jednu věc do COS a nevim teda jak si počínat po tom co jsem tady četla. Mám tam tu nálepku pro vrácení od DPD, ale jestli to dobře chápu tak to nefunguje jako u Zary, že si to vezmou a nemusim se o nic starat? Nabizí mě to ty uloženky, ty to ale asi neberou ?
Nechtete někdo šato - tuniku ve velikosti L, ne za plnou cenu samozřejmě,, nevim jestli mám nervy podstupovat to vracecí kolečko. ![]()

Kkat dnes mi kurýr dovezl balíček cos. Kupovala jsem na blind kalhoty, takže už jsem si chystala stejný dotaz, naštěstí všechno sedí dobře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.