pecka Videla som ich v Humanicu obe vedľa seba a podľa mňa to je tá istá teniska. Zajtra pôjdem okolo tak ak chceš môžem sa pozrieť.
Ale podľa fotky by som takisto povedala že je to to isté.
pecka Videla som ich v Humanicu obe vedľa seba a podľa mňa to je tá istá teniska. Zajtra pôjdem okolo tak ak chceš môžem sa pozrieť.
Ale podľa fotky by som takisto povedala že je to to isté.
paktofonika u nas Humanic je,no tieto v bielej ani jedny nemaju.Na ich stranke sa sice biele ukazuju,no ked zadam svoju velkost,pise mi,ze su len na predajni v BA a KE.Asi kupim tie s klasickymi snurkami,myslim,ze ich v mojej velkosti este niekde mali.Inak diky za rady ![]()
edit:este nemam ani jedny ![]()
pecka Ale z Humanicu môžeš objednať na predajnu a vyskúšať a hneď vrátiť.
pecka Aha, už vidím že dostupné len v predajni. No mohli to ešte menším napísať :D
paktofonika no neviem,ci i v tomto pripade.Do kosika sa moja vekost neda dat a pise mi to,ze su dostupne len v kamennej predajni.Asi tomu nerozumiem ![]()
paktofonika asi tak
brrr To je ono, děkuji!
pecka má je Baťa. Taky jsem bílé nemohla nikde sehnat a nakonec je koupila ram.
Kkat vďaka.Baťa ma vôbec nenapadol,lebo ani v jednom som topánky Vagabond nevidela.Ani tam nezvyknem často chodiť.Práve som ich objednala,tak sa teším ![]()
pecka tak super. Mám to podobně, že nutně potřebuju ještě bílé jsem zjistila, když nikde nebylo už moje číslo a tady jsem je našla náhodou. Jsou strašně pohodlné, mám je černé, bílé a béžové s bilou podrážkou. Před rokem mě na ně navnadila paktofonika a jsou to nejoblíbenější boty.
Nepotřebuju to vědět nutně, ale přesto mě zajímá, kde je Mutziputzi , že se nepodílí na čůrací debatě? ![]()
Tak záležitost s případným vrácením PC vyřešena :-/. Teoreticky by bylo vrácení do 14 dnů možné, byť je notebook používaný (vyzkoušený), ovšem nikoli v případě, že je zboží zakoupeno na IČO. Tuto "drobnost" jsem netušila a ani jsem dosud nevěděla, že zboží zakoupené v tomto režimu má i sníženou dobu záruky. Tedy nikoli standardních 24 měsíců, ale záruka je pouze jeden rok. Není mi moc jasné, jak pak tedy funguje 3 roční záruka, kterou deklaruje přímo výrobce Dell
.
S tím nákulem na IČ to tak je. Myslím, že záruka od výrobce a záruka od prodejce jsou dvě různé věci - tu dellovou budeš rovnou řešit s autorizovaným servisem.
whiskas No ved si na stránke Dell support zažiadaj o reklamáciu. Servisak príde normálne k tebe domov alebo do firmy.
jinx zpětne docitam diskusi ohledně slovenskych slov a já používám “vdaka”, ptz se mi to líbí a pouzivam to i při ústní konverzaci... Docela mě mrzí, jestli to někdo chápe jako aroganci z me strany, ale rozhodne to tak neni myšleno
Zu asi píšu pozdě, ale nedám dopustit na opalovací krémy Daylong... manžel má vitiligo a s jejich actinicou se ještě nikdy nespalil... zbytek rodiny se maže faktorem 50 a taky dobry... jenom pozor na dětskou 30, ta je hrozne bílá a blbě se roztira
dynda paktofonika
doufám, že s tím něco půjde udělat.
Ženy, po čtyřech letech (!!!!
) se mi rozsypala pračka a oprava se prý nevyplatí, tedy akutně řeším náhradu.
Mám tady v cenové hladině do 10tis. AEG, Whirpool a Bosh, ale Bosh, která je mi nejsympatičtější, jak na potvoru pojme jen 5kg a ždímá na 1000otáček... Takže asi nebrat, co?
Jsme 4, peru tak 5x týdně. Takže vlastně furt.
Od AEG mě odrazuje známý, Indesit ani vidět, Whirpool prý už není, co býval, byť sušičku jsme Wh. koupili...nebo je to jedno? Nečekám, že to bude prát 15 let, ale 8 by mohlo. Je to trochu chaotický dotaz a potřebuji dnes objednat:(.
Gellnerova AEG doporučoval opraváž mojí mámě, když se jí vysypala sušička. My máme už osmým rokem Candy, letos se nám rozsypaly uhlíky, ale prý se na ni špatně shání náhradní díly...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.