paktofonika Tak to je perfektní servis! COS v tomto opravdu dost selhává :-/
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa to verim, to verim. Ja jsem si az ted na svem novem kufru, jak ho porad prepravuju z mista na misto a vybaluju, vsimla, ze je made in czech republic.
Jestli mas Rimowu, tak ta se vyrabi uz dlouho v CR. https://jihlava.idnes.cz/rozhovor-s-sefem-vyrobce-kufru-rimowa-pelhrimov-vladimirem-kozlerem-1kj-/jihlava-zpravy.aspx?c=A150711_2176535_jihlava-zpravy_mv
Garfie JJ to sme sa už zhodli minule že to nieje ani tak chyba DPD ale asi COS keďže to u iných eshopov funguje. :/
MP Meri paneboze! Nema pravo
to je nestesti toto...
Někdo (@jina realita???) tu dával odkazy na jogu pro začátečníky na youtube? Nevíte kde?
brrr já :)
momentálně mám nejradši lindsey.
https://www.youtube.com/watch?v=I4L00zEK2B0
je pomalá, není to žádná "fitness yoga", což už ani není jóga, docela pěkně to vysvětluje, aspoň mi přijde jako začátečníkovi.
brrr pokud jste chtěla nějaké konkrétní z minula, tak to bylo některé taky z psychetruth, ale od sanely. ale lindsey je podle mě určitě lepší než sanela (i když ta je zase příjemnější, ale to není to hlavní).
Taky mám na youtube ráda Yoga with Adriene. Necvičím teda pravidelně, ale před dvěma roky jsem si udělala celej její program 30 days of yoga a teď si jednou za čas vytáhnu spíš něco relaxačního nebo protahovacího, jako doplněk k dynamičtějším cvičením. Každopádně miAdriene přijde sympatická, má ro příjemně udělané a hezky vysvětluje. A jeden čas mi docela pomáhala její speciální sestava na PMS.![]()
Jiná Realita Dík, zkusím Lindsey (jestli se dokopu) ![]()
To se musim podívat, odkud ty moje spotřebiče vlastně jsou. Nikde jsem si žádnejch nápisů nevšimla... no ne že bych je extra hledala. Ale poté, co mi odešla ta siemens ihned po záruce... měla bych se tomu asi víc věnovat
A teď zvlášť blbej dotaz: jak docílím tohohle?! Stačí normálně ustřihnout záložku a tahat za nitě, nebo je na to vokousání nějakej fígl?!
Tak na tohle ti vřele doporučuji použít tupé nůžky.
Já ted stříhala bavlněnou látku tupýma zubatýma nůžkama a vytvářela jsem, nechtěně teda, přesně to samé. ![]()
Nějaký takový doma určitě najdu ![]()
jinx to až zabolí, což? navíc se to docela šíří, asi nějakej parfumoribundus ![]()
jinx Neštěstí no. Sama jste řekla, že o výběru spotřebičů v téhle cenové nic nevíte, takže jediné, co se hodí, je odkázat diskutující do příslušného vlákna o spotřebičích, kam by se měli s debatou uklidit. Netřeba se povyšovat a radit jak má jít kdo místo výběru radši vydělávat.
MP Meri lituji, ale vubec nechapes, o cem jsem psala.
nolita jako uz!!!
MP Meri šmarjá, jako že do desítky je šumák co koupíte, je to všechno stejný, montovaný někde bůhví kde. Buď to pár let vydrží nebo taky ne. Tak nad čím dumat. ![]()
Garfie ne jezdi si pro to domu kurýr, zrovna tak answear. To je super služba, a u nas máme kuryra DPD nejlepšiho, ppl taky jde, ale je dost protivnej.
MP Meri To mi připomíná situaci, kdy se do diskuze o vínech za pár stovek nacpe vinný snob s řečmi o tom, že do tří, pěti, deseti (záleží na míře snobství) tisíc je všechno stejný patok, tak proč to řešit. Ale někdo zkrátka nechápe, že lidi si chtějí VYBRAT i pračku za deset tisíc a víno a za tři stovky.
Pinot Noir Souhlasím s tebou, záleží v jaké cenové kategorii se kdo pohybuje.
Já si myslím, že ten člověk to chápe... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.