Gellnerova Mam Bosch na 7 kg a s 1200 ot. Stala 9100 asi pred pul rokem i s desetiletou zarukou na motor.
Je to Bosch WAN24060BY.
Gellnerova Mam Bosch na 7 kg a s 1200 ot. Stala 9100 asi pred pul rokem i s desetiletou zarukou na motor.
Je to Bosch WAN24060BY.
Solathis candy jsem měla předchozí s horním plněním, vydržela 9 let, vytýkala jsem jí ale hrozně dlouhý programy. základní program jel 2,5 hodiny, to fakt nešlo. Jako to je typ od typu, ale štve mě, že tohle se člověk dozví až z návodu, délky programů moc nikde neuvádějí. Dík za pozitivní AEG referenci :).
Ginevra to zní báječně, kouknu i mimo alzu a mall
.
Kupovali jsme na Kasa.cz
Gellnerova No myslím že v cenovej kategórii do 10tis je to asi jedno, ale mala som Candy a vydržala 5 rokov a ešte som ju predala, sestra mala Siemens cca za 12 tis a bola spokojná ale nechala ho v byte keď sa sťahovala tak si kúpila menšiu Indesit(kvôli veľkosti) a v pohode perie už 5 rok. Keď mi bol teraz opravovať servisák chladničku tak mi doporučoval chladničku AEGm že sa vôbec nekazia a tak, či to platí aj u práčiek ale neviem nikdy som túto značku nemala. Priateľovi rodičia majú Bosch asi cca za 12 tis a spokojný sú. 5kg je málo, hlavne s deťmi takže podľa mňa kľudne môžeš pozrieť aj niečo iné. Hlavne vždy kontroluj parametre na stránke výrobcu pretože eshopy a hlavne heuréka si zvykne vymýšľať :D
Gellnerova To je divné, ta moje má nejkratší běžný 66 minut včetně ždímání na 800 otáček. Pak má ještě nějaký takový rychloprogram, ten je snad od dvaceti minut.
Gellnerova Solathis Tak moja Bosch má program aj na 4 hodiny(eco), používam väčšinou keď niesom doma na veci ktoré potrebujú vysoké teploty, ináč periem väčšinou na krátke programy. Ale ja mám funkciu že si program buď urýchlim ( a ukazuje vyššiu spotrebu vody a eletriky) alebo dám eco a trvá to dlhšie, niekedy len pár minút a spotrebu ukazuje o dosť nižšiu. Zvažovala som aj dávkovanie prášku a aj to že si práčka sama oblečenie odváži ale nakoniec sa mi to zdalo ako zbytočné.
paktofonika výrobci - díky za poznámku :).
Solathis hehe, koukám teď na tu kasu, kde uvádějí délku programů - a jedna gorenje standardní program 240 minut ![]()
paktofonika Ta moje má taky ty na vysoké teploty dlouhé, ale tady se bavíme o běžném praní, ne vyvářce.. Eco program teda nemám, asi to nikoho tehdy ještě nenapadlo :)
Ginevra jo tak já už to vidím, v čem je zakopanej pes - já potřebuju mělkou hloubku. Tam je ten výběr dost úženej.
Pak se teda ani zásadne nebráním pračce vrchem plněné... i když by mě mrzela ta věc s horní odkládací plochou.
Gellnerova a ty chceš bokem nebo vrchem plněnou? Bokem není špatná lg, a vrchem je dobrá v týhle cenový relaci brandt
Gellnerova No pokiaľ potrebuješ úzku tak asi tu z vrchu plnenú pretože žiadna úzka z predu plnená neoperie viac ako 5kg.
paktofonika Slim jsem měla na 6 kilo, uvádějí i 7, v tom by problém být neměl.
Ounz LG, ta měla vlastně docela dobrý nějaký ty testy, co?
Gellnerova Ja som mala 5kg a to som hľadala s najväčším objemom tak už to asi zase pokročilo. Len neviem ako sa vojde 7kg do 40cm hlbokej práčky. Už tých 5kg bolo narvaných až až. Je ta práčka vyššia?
paktofonika vyšší není - a ta rozbitá indesitka měla buben překvapivě prostornej. Ono to fakt skáče mílovýma skokama, pokrok nezastavíme :D.
Gellnerova No ja mám teraz na 8kg a to je tak akurát :D Hlavne ako je ten bubon veľký tak mám predsa len pocit že sa to lepšie operie. Mne sa práčky plnené zhora nepáčia vzhľadovo, ale pokiaľ by išlo len o odkladací priestor tak to by som prežila pretože ja nemám rada rozložené veci :D
paktofonika vono to fakt pokrocilo, já mám mělkou dva roky starou bosch - muzu vřele doporučit- (asi teda za 13) myslím na 6 kg a má rozhodne větší buben než měla moje předchozí slim pracka. Ty programy vypadaj strasne dlouhý, to maj teď všechny, ale ty trochu lepší pračky si to prádlo zvazej a upravej dobu praní samy
paktofonika 8 kilo??? To bych nevedela, co prát, abych to naplnila, a tos psala, ze mas minimalistickej šatník a pereš porad? ![]()
Potrefenáhusa Moja vážiť nevie ale program si upravuje, rozozná napríklad penu a predĺži pláchanie a pod.To isté sušička. Ja som s Bosch spokojná akurát mi príde že v tej kategórii do 10tis je to asi jedno.
paktofonika hlavně tou slimkou/vrchním plněním (který teda strasne nemám rada) se ten výběr fakt hodne zuzi
Potrefenáhusa JJ klasickú 60tku na 8kg. No dám tam posteľné(mám 2 ks a mením každý týždeň), plus deky (tie plánujem po presťahovaní zrušiť) no a na práčke si nastavím že či dávam plnú náplň alebo polovičnú. Slim som nechcela hlavne kvôli budúcemu položeniu sušičky na práčku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.