nellielovett no zbytek naštěstí sedí dobře, tyhle by byly taky fajn, ale jsou mi velké, jsou tak na xl minimálně. A neni to triko u kterýho by to tak nevadilo Jsem je chtěla volnějši tak jsem nevzala M
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ja mam dotaz: Kdy uz skonci ten COS sale? Furt tam cumim, mam cukani koupit jeste ruzovy saticky pro dceru a samozrejme vim, ze bych neco prihodila i sobe, coz nesmim.![]()
Luna No zvyčajne napíšu mail že last days of sale, last call alebo posledné dni extra 10% off sale a tak :) Dajú ti vedieť, neboj
alebo posledné dni extra 10% off sale a tak :)
Jen to ne, žádný extra slevy na slevy, musím vydržet!! ![]()
Karoleena Si zaslúžiš nie? Nová práca, nové oblečenie.
paktofonika
bezva, tak treba saticky jeste zlevni. Pro sebe teda radsi fakt uz nic, i kdyz dens jsem videla na jedne babe tak krasne koralove saty, ze mam cukani si poridit neco v takove barve.
Ja mam dotaz: Kdy uz skonci ten COS sale? Furt tam cumim, mam cukani koupit jeste ruzovy saticky pro dceru a samozrejme vim, ze bych neco prihodila i sobe, coz nesmim.
Proč nemlčíš?!
Já už myslela, že dávno skončil
a teď si budu muset kvůli tobě objednat kalhoty, který jsem chtěla a původně už nebyly... ![]()
Potrefenáhusa bavi? fakt bavi? uaaaaa
ty jo, ja tohle resit, tak me to zabije. Ale ja jsem kralovna spontannich nakupu, cist recenze, rozmyslet se a ptat se, zvlast, pokud jde o neco tak nudneho, jako jsou domaci spotrebice, to by byl muj konec.
Ty jsi můj člověk!!! Já to k smrti nenávidím a moje sestra je naprostý opak-přesně ten typ, co přečte každou recenzi a rozhoduje o centimetrovém rozdílu ve velikosti asi půl roku. A všechno chce konzultovat, když plánuje nějakou zásadnější investici, vždycky se jí vyhýbám!
I když teda možná má právě smysl řešit ty levnější varianty, než miele, tam nešlápneš vedle.....
barbucha vďaka
!!!
Hneď si idem nejaké naobjednávať, tento rok sa bude TRHAŤ! Vrrrr....
paktofonika Kkat Ehm, k tomu seznamu....zapomněla jsem dát pokračování mého příběhu :-) Uloženky to neberou, ale v mém městě jsou podle toho seznamu další dva pick-upy, nicméně v jednom mi to paní nevzala, že vůbec netuší jak na to. V druhém to konzultovala s kolegou a prý by to teoreticky jít mělo, jen neví jak to udělat....
No ale nechala jsem jí to tam, fakt na dobrý slovo, nedala mi žádný potvrzení, nic a podle sledování už balíček dorazil do COS.
Garfie no to já teda asi postupovat nebudu. Mám ty pick-upy všechny uplně mimo trasu kde se pohybuju a nechce se mi zbytečně jezdit tam a zpět když neni jiste jestli to vezmou. Blbý je, že to neni na nošeni ani na doma, jsou mě obří. To L je asi jako cca 46.
barbucha Se omlouvám!
Kkat Zbytočne jazdiť nemusíš, stačí zavolať nie?
Kkat Já už byla zoufalá, ale do té poslední sběrny, kde mi to nakonec vzali, jsem psala přes mesenger, tak to možná zkus napřed obvolat nebo napsat. Je to škoda nechat si je, už z principu, myslím, že DPD se jen potřebuje naučit své lidi víc školit :-)
Garfie a vypadá to, že je my je školíme víc než dost!!!![]()
![]()
Garfie přitom Zara se taky vrací přes DPD a to je uplně bez problému. Kurýr DPD co jezdi k nám je uplně super, vždy na čas, když byl jednou problem že jsem musela odejit tak mě to dovezl na druhy konec sidliště.
Zavolat samozřejmě můžu, jen nevim když i osobně je potíž jim to vysvětlit, zda po telefonu budou vůbec vědět.
Potrefenáhusa
Přesně, škoda každé rány vedle! :-)
Kkat A Zara se taky vrací přes pick-up? Protože jednomu obchodu jsem vracela tak, že si pro to přijeli domů, to bylo super.
Garfie Az domov. Raz som žiadala o výmenu a na druhý deň mi express UPC priviezli druhé saty. Po tie pôvodné prišiel kuriér deň potom.
jinx Jakože kdo nemá na pračku/susičku/whatever za víc než desítku nemá právo se nad výběrem zamýšlet? Tak to aha ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.