Potrefenáhusa No keď som pred 9 rokmi kupovala slimku tak jediná možnosť bola len Candy, tuším nič iné u nás nebolo, okrem takej ručnej :D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Gellnerova jako lg není špatná ( jako nemusela by bejt tak urputná a svéhlavá - nikdy dřív sem se s pračkou nepohádala
) ale pere dobře a programy nejsou dlouhý. Já už ji ovšem mám nějaký ten pátek, a nemám slim tuším. Před tím sem měla tu brandt a právě že byla vrchem plněná (mně se to do novýho bytu nehodilo) si ji převzal do péče bratr a ta furt funguje..
paktofonika já měla slimku siltal (myslím noname verze Whirlpoolu) kupovala v roce 1999, prala 17 let až do predlonska
Koukam Tatramatky rodeo potristapedesateosme![]()
Mutziputzi já na tatramatkyrodeu vyrůstala, tak si to ráda vosvěžim ![]()
normálně mi z toho nakonec leze vrchem plněnej whirpool... tak nevim už.
Ounz LG s wifi a ovládáním přes telefon. Technika mě trochu děsí :D
Mutziputzi asi tak! jedine, nad cim ma smysl premyslet (asi tak tri minuty) je miele... jinak je to jak s jedinym spravnym krmivem pro zvirata
never ending story, s limitem do desitky uplna ztrata casu neco resit.
Prosim vás, já sem teď tři minuty přemýšlela... napadlo mě, nemáte některá tušení, který granule pro psy jsou nejlepší? Štěně teda eště nemáme, ale štěstí přeje připraveným
.
jinx neeee, mne to hrozne baví!!!
na miele jsem se vzmohla akorát na vysavač, ale doporucuju teda ![]()
Potrefenáhusa až budu kupovat vysavač, hned se ozvu... ale teď se bavim: Buben Shiatsu – masážní body na povrchu - škoda, že nemám 7 kilo, hned bych si tam vlezla ![]()
Potrefenáhusa Nad vysávačom nieje okrem Dyson čo rozmýšľať.:D
Potrefenáhusa bavi? fakt bavi? uaaaaa
ty jo, ja tohle resit, tak me to zabije. Ale ja jsem kralovna spontannich nakupu, cist recenze, rozmyslet se a ptat se, zvlast, pokud jde o neco tak nudneho, jako jsou domaci spotrebice, to by byl muj konec.
Potrefenáhusa miele vysavač
(na pračku si myslim v budoucnu, ale lg drží..)
jinx mě baví jen to praní :-))
tak jako vim, ze si to muzu ušetřit, ale když někdo v ruce otáčí každou korunu, tak holt musí tyhle kupy prevracet ze všech stran a snažit se vybrat něco, co doufá mu vydrží vic než záruku.
paktofonika este kdyby sám luxoval, v tom vidím zásadní nedostatek
nesnasim luxovani!!!
Potrefenáhusa Mne vysávanie nevadí ale ja mám teraz takú haraburdu že najradšej by som ju vyhodila von oknom.
Ja celkom rada nakupujem pomer cena/výkon. Výber mi trvá dlhšie ale so všetkým som zatiaľ spokojná, všetko drží aj po záruke. Ak by som nemusela hľadieť na peniaze tak nieje o čom rozmýšľať, to máš pravdu.
Potrefenáhusa ja chapu, co myslis, ale mam presne opacny dojem. Pokud nekdo obraci kazdou korunu, pak se docte jedine whirlpool a o pet postu dal, ze whirlpool ani nahodou. Jiny prisaha na bosh a dalsi ma zarucenou informaci, ze bosh je katastrofa.... pak never ending story o tom, ze jina znacka byvala dobra, ale ted uz rozhodne nebrat...atd atd... takze imo skoda casu, v dane cenove relaci je imo vse prast jak uhod. Takze ztrata casu, sla bych radeji neco vydelat.
jinx nj ![]()
ale ptala jsem se teď pro Gellnerova nekoho, kdo tomu trochu rozumí a prej bosh nebo siemens (prej se v akci do 10 dá), nekupovat znacku, kterou neznam a nekupovat veci z ciny - levný pračky se prej poprvy podelaj vetsinou ještě v zaruce, podruhy krátce po ni, opravář stojí stejně ať je pracka levná nebo drahá a u těch levných z číny se prej muže snadno stat, ze na ne třeba po 3 letech nepůjdou sehnat dily
Thank you Captain Godhead!
Prej něco vydělat, LOL.
Potrefenáhusa dík, jsi hodná. Já jsem mezi tím hodila do košíku Elektrolux, snad to nebude průser. Hlavně aby už byla doma, přes tu hranici prádla nevidím. Takhle mezi kempováním a táborem se tydle překvapení vyloženě hodí
.
dzizisketa you are welcome!!!
Potrefenáhusa levne pracky z ciny, to vubec netusim, co jsou za znacky... ja mluvila o tech obligatnich, ktere se toci v diskusich furt dokola a nikdo se nidky nedobere niceho. Fakt mam pocit, ze to k nicemu nevede. Viz nedavno nejaka lednicka, tipy xy a nakonec koupeno z
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.