"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 10. července 2018 09:52

Potrefenáhusa dík, sestro. Před sto lety jsem si nějakej koupila a nechalo mi to v hlavě hnusenej bílej film, takže jsem na ně trochu zanevřela. Ale něco musim, páč jinak zešílim. Vlastně i ty vlasy kolikrát ještě na pohled ujdou, ale na vomak už to není ono, už i to mi vadí. Asi posedlost. Alpě zdar. Dík. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 10. července 2018 09:56

Potrefenáhusa A není to i tím, že jsi mimo město? Si pamatuju, že když jsem se před lety přestěhovala do Prahy, konkrétně do Vršovic, kde v té době nebylo čas od času pro skoro smog vidě,t tak se mi vlasy dost zhoršily. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. července 2018 09:59

Gellnerova suchý šampon se musí použít tak, že po nanesení do vlasů se musí důkladně vydrbat nějakou látkou, bavlněnou, a pak vyčesat. když se jen nanese a třeba promne prsty, vždycky zůstane viditelný. aspoň na mých vlasech.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:01
Reakce na 711990:

Mutziputzi to plati jen pro rovny vlasy, ktery se kartacem a fenem vyhladi...

​Já to nemyslim z pohledu estetiky, já je mám bez fénování lepší, ale dosud jsem žila v domnění, že jim tim prospívám a teď čtu, že opak je asi pravdou...je mi to teda divný, asi lobby výrobců fénů

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:01

Gellnerova Ja pocit a vzhľad vlasov po použití suchého šampónu nemám rada, ten od Alpy je podľa mňa hrozný. Teraz mám Toni&Guy malý cestovný a v najväčšej núdzi sa dá. No a kúpila som si suchý šampón od Aussie a je bomba, nenecháva vo vlasoch taký suchý film, na dotyk sú príjemné ale vzala som akúsi párfémovanú verziu a je to až moc, drží sa vo vlasoch veľmi dlho(vôňa), prebije aj parfém. No dúfam že natrafim aj na verziu bez parfému. A ako píše Realita, poriadne vykefovat a votriet do vlasov. 

Ale používam fakt len v najväčšej núdzi pretože to podporuje vypadavanie vlasov, a že ich veľa nemám. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:03

Mutziputzi no a cos tam četla jako důvod? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:04

paktofonika mně aussie přijdou strašný. takové moc hrubé nebo nevím, jak to popsat. teď mám loreal, ten celkem jde.

20970 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:06

Jiná Realita To zapaření a následný lupy nebo ekzémy a oslabení vlasů

Online Janulik03
20297 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:07

Ja som mala hustejšie a nadýchanejšie vlasy, ked sa mi na hlavu vysypal kypriaci prášok. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:10

Mutziputzi nějak mi to přijde jako blbost, copak dřív si ženy vlasy fénovaly? a plešaté teda rozhodně nebyly, naopak. ani lupovité. já bych řekla, že v nejhorším případě bude stejné poškození vlasové pokožky tím horkem z fénu, jako vlhkem s přirozeného schnutí. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:12

Jiná Realita No vidíš, každému sedí niečo iné, mne Aussie príde ako najjemnejsi zo všetkých čo som skúsila :D . Ale tie basic prášky ako Amica a pod to už ozaj lepšie ten kypriaci prášok ako píše Janulik03 :D 

20970 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:13

Jiná Realita Tak dřív si je myly třeba jednou do měsíce bych tipla

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:15

Mutziputzi to je taky pravda 

Online Janulik03
20297 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:15

paktofonika len som sa bála umývania 

Prášok som uložila inde pre istotu a kakao tiež. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:16

paktofonika amica je fakt hrozná, ale na výlet do stanu to asi jde. zas je ekonomická, psreje se často pokazí, aspoň mně se stává, že na začátku z toho stříká bílý oblak a při třetím použítí už jen neučinná voda 

Online Janulik03
20297 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:16

Ešte moj mama razila zásadu, dlhé vlasy pred spaním sto krát prečeš kefou. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:17

Já ze suchých šamponů vyzkoušela myslím Syoss, Toni & Guy, Aussie a Batiste, no a ten Batiste mně osobně přijde fakt o třídu lepší než všechny ostatní, ani neřeším nějaký drbání ručníkem a vyčesávání, prostě ho nastříkám do vlasů, promnu a jdu, na omak ty vlasy nejsou ani tolik ulepený jako v mém případě po Aussie (ten jsem použila asi dvakrát a pak ho vyhodila, to se nedalo, ale měla jsem jen ten zelenej Aussome Volume, možná jsou jiný lepší) a vidět si myslím taky není vůbec, ale tam možná hraje i roli to, že mám světlou barvu vlasů. Někdy ten suchej šampon používám i do čistých vlasů jen tak, pro objem a texturu, přijde mi, že je fakt příjemnej.

Tuhle jsem se zamýšlela, kolik asi dní po sobě bych mohla použít suchý šampon aniž bych si umyla vlasy, ale trochu mě ta vidina testování znechucuje... :)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:18

Janulik03 Kakao by sa hodilo mne  Vám skôr biele korenie na jemno 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:19

Karoleena Batiste je taký meh... Na mňa čaká neotvoreny Sachajuan, od neho čakám zázraky. 

Online Janulik03
20297 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:20

paktofonika ty ma nemáš rada  KORENIE?????????????