Jiná Realita Ja kupujem iba mini verzie. To mi stačí na dlho. Jak to na vlasoch neznesiem tak používam veľmi občasne. 2x do mesiaca?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika Nečekej, šampon, kondicionér, lak....jako fakt Pantene hadr
paktofonika Ten Volume Powder? No to pak poreferuj, už jsem se na něj kdysi koukala na Notinu. ![]()
Mutziputzi Šampóny mám a som spokojná. Čo sa týka laku tak konečne po rokoch som našla ten správny. Je to skvelý pocit keď nemusíš v obchode dumať čo kúpiť ale ideš na istotu. To by som chcela docieliť u všetkých kozmetických prípravkov.
Ja mam rada suchy samplon Aussie beach mate, ten fakt udela i objem a vlasy zpevni (ma to podtitulek pre-party uplift, takze dela, co slibuje)
Pak mam jeste v cestovnim baleni Batiste tropical, ten mi prijde z tohoto pohledu jemnejsi, odmasti a vrati do puvodniho stavu
Aplikaci delam vecer pred spanim a pročešu az rano, zadne povlaky ani fleky jsem nikdy nemela
Janulik03 Tak to k vašim vlasom ladí viac ako kypriaci nie? ![]()
A ještě si vybavuju, že tak dva tři roky zpátky hrozně frčel na internetech suchej šampon Lee Stafford, ale k tomu jsem se taky ještě od té doby nedostala, že bych ho vyzkoušela, nakonec vždycky koupím zas ten Batiste, páč ho mají v drogerce za rohem.
paktofonika Já taky, ale Sachajuan nic, Oribe jsem měla, Morrocan Oil a nic, fakt stejný jako cokoli z obyč drogérky. Nicméně jak píšeš s tou vychytanou značkou, na obličej teď používám tu Minus 417 a je to skvělý, kam se hrabe La Mer, maj i vlasovou řadu, tak to vyzkoušim.
Karoleena jo, přesně - ten aussie mi vlasy slepil.
Gellnerova Tak jo!
Já ho kupuju v DMku, mají tam kdyžtak i pidi cestovní verzi.
Mutziputzi Mně přijde skvělý tento produkt od Kevin Murphy. Ale možná hlavně proto, že krásně voní. Není to klasický suchý šampon. Je to něco mezi stylingem a suchým šamponem. Nelepí, nezanechává bílé stopy ve vlasech a navíc po něm vlasy donbře drží.
whiskas Já mám teď tohle a fakt za málo peněz hodně muziky, koupila jsem si to na dovolenou, že nebudu do vyšisovanech a prosolenejch vlasů používat něco závratnýho a ten objem to udělá neskutečnej.

Mutziputzi Krásnej obal, takže se po něm budu muset podívat :-D, zvláště za tu cenu. ![]()
od stejné značky mám kondicioner a spokojenost maximální.!
Šla jsem do toho naslepo. Líbil se mi obal...![]()

Miru No já jsem taky sáhla po obalu, plus ta dlouhovlasá holčička mi přišla vtipná))
Mne přijdou všechny suchý šampiony ve spreji strašný, aussie snad nejhorsi ze všech, je to jak mít natuzeny vlasy cukrovou vodou. Navrch je fakt úplně silene naparfemovanej. Zkousela jsem kde co, batiste, loreal, syoss a všechny blby. Ta amica strasne smrdí, ale vyhovuje mi nejvic, navíc mi i na cesty vyhovuje použití.s tema sprejema mám podobnou zkušenost, jako JR, strika to u po protrepani parkrat, pak už jen voda. Taky jsem zkousela sypaci od alverde, vůně příjemná, ale efekt nic moc. Ještě mi sedel z lushe.
Potrefenáhusa Aussie smrdí úplně neuvěřitelně, zatuchlina!
Suchej šampon Batiste - ten základní zelenej za mě nejlepší.
Lak na vlasy už dlouhodobě fialovej Tony and Guy. Teď teda místo laku používám často slanej sprej - nejlepší je od Aussie, ten navíc nádherně voní. Ten slanej sprej udělá opravdu hodně velkej obejm, jen teda nedoporočuju na hodně suchý vlasy.
Posledních x let jsou používala šampony z kadeřnoctví a teď jim nakopal zadek obyč Garnier s ricinovým olejem - vlasy zhydratovaný, hladký, dobře se rozčesávaj a o dos míň se mi mastěj. A ten taky taky krásně voní po mandlích.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.