"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:20

Jiná Realita Ja kupujem iba mini verzie. To mi stačí na dlho. Jak to na vlasoch neznesiem tak používam veľmi občasne. 2x do mesiaca? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:20

paktofonika Nečekej, šampon, kondicionér, lak....jako fakt Pantene hadr

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:21

paktofonika Ten Volume Powder? No to pak poreferuj, už jsem se na něj kdysi koukala na Notinu. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:23

Mutziputzi Šampóny mám a som spokojná. Čo sa týka laku tak konečne po rokoch som našla ten správny. Je to skvelý pocit keď nemusíš v obchode dumať čo kúpiť ale ideš na istotu. To by som chcela docieliť u všetkých kozmetických prípravkov. 

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:23

Ja mam rada suchy samplon Aussie beach mate, ten fakt udela i objem a vlasy zpevni (ma to podtitulek pre-party uplift, takze dela, co slibuje)

Pak mam jeste v cestovnim baleni Batiste tropical, ten mi prijde z tohoto pohledu jemnejsi, odmasti a vrati do puvodniho stavu

Aplikaci delam vecer pred spanim a pročešu az rano, zadne povlaky ani fleky jsem nikdy nemela

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:24

Janulik03 Tak to k vašim vlasom ladí viac ako kypriaci nie? 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:24

A ještě si vybavuju, že tak dva tři roky zpátky hrozně frčel na internetech suchej šampon Lee Stafford, ale k tomu jsem se taky ještě od té doby nedostala, že bych ho vyzkoušela, nakonec vždycky koupím zas ten Batiste, páč ho mají v drogerce za rohem. 

20970 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:26

paktofonika Já taky, ale Sachajuan nic, Oribe jsem měla, Morrocan Oil a nic, fakt stejný jako cokoli z obyč drogérky. Nicméně jak píšeš s tou vychytanou značkou, na obličej teď používám tu Minus 417 a je to skvělý, kam se hrabe La Mer, maj i vlasovou řadu, tak to vyzkoušim.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:28

Karoleena jo, přesně - ten aussie mi vlasy slepil.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:30

Karoleena tak j ti to votestuju . Ten Batiste se dá normálně někde koupit? Nějak ve středu se dostanu do nějaký větší drogerie, pak v neděli už jedu. 

Janulik03 ona nějaká paní, co teď čtu, píše, že používá kakaovej puding... asi pak jedině nesmíš do horký vody 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:32

Gellnerova Tak jo!  Já ho kupuju v DMku, mají tam kdyžtak i pidi cestovní verzi. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:39

Mutziputzi Mně přijde skvělý tento produkt od Kevin Murphy. Ale možná hlavně proto, že krásně voní. Není to klasický suchý šampon. Je to něco mezi  stylingem a suchým šamponem. Nelepí, nezanechává bílé stopy ve vlasech a navíc po něm vlasy donbře drží. 

20970 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:42

whiskas Já mám teď tohle a fakt za málo peněz hodně muziky, koupila jsem si to na dovolenou, že nebudu do vyšisovanech a prosolenejch vlasů používat něco závratnýho a ten objem to udělá neskutečnej.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:45

Mutziputzi Krásnej obal, takže se po něm budu muset podívat :-D, zvláště za tu cenu. 

Offline Miru
16860 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:51

Mutziputzi 

od stejné značky mám kondicioner a spokojenost maximální.!

Šla jsem do toho naslepo. Líbil se mi obal...

20970 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:52

Miru No já jsem taky sáhla po obalu, plus ta dlouhovlasá holčička mi přišla vtipná))

Offline Miru
16860 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:53

Mutziputzi 

Jo jo, souhlas.

Příště zkusím asi i šampon

Online Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:55

Mne přijdou všechny suchý šampiony ve spreji strašný, aussie snad nejhorsi ze všech, je to jak mít natuzeny vlasy cukrovou vodou. Navrch je fakt úplně silene naparfemovanej. Zkousela jsem kde co, batiste, loreal, syoss  a všechny blby. Ta amica strasne smrdí, ale vyhovuje mi nejvic, navíc mi i na cesty vyhovuje použití.s tema sprejema mám podobnou zkušenost, jako JR, strika to u po protrepani parkrat, pak už jen voda. Taky jsem zkousela sypaci od alverde, vůně příjemná, ale efekt nic moc. Ještě mi sedel z lushe.

20970 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:58

Potrefenáhusa Aussie smrdí úplně neuvěřitelně, zatuchlina!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:01

Suchej šampon Batiste - ten základní zelenej za mě nejlepší.

Lak na vlasy už dlouhodobě fialovej Tony and Guy. Teď teda místo laku používám často slanej sprej - nejlepší je od Aussie, ten navíc nádherně voní. Ten slanej sprej udělá opravdu hodně velkej obejm, jen teda nedoporočuju na hodně suchý vlasy. 

Posledních x let jsou používala šampony z kadeřnoctví a teď jim nakopal zadek obyč Garnier s ricinovým olejem - vlasy zhydratovaný, hladký, dobře se rozčesávaj a  o dos míň se mi mastěj. A ten taky taky krásně voní po mandlích.