"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:02

Miru Asi jsem už dlouho nebyla v DM . Napravím to.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:05

Mutziputzi A díky za opětovné připomenutí Minus 417, nějak jsem to vypustila, když jsem byla dost nadšená z krému Nuxe Nuxuriance.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:06

Lama_z_Lana hehe, ricinovej šampon s vůní hořkých mandlí - i do kafe by šel .
O slaným spreji slyším prvně, na to kouknu!! Jsem taková kosmetická panna, koukám. 

Něco s sebou nakoupim a uddělám nezávislej test. Včera jsem si u otce vyzvedla ešus, musim odmejt ty přischlý pavoučí nohy a vzůru do divočiny. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:06

Potrefenáhusa To mně právě přišlo, když jsem měla ten sypací pudr, že si to do těch vlasů nikdy nenaklepu tak rovnoměrně, jako když to do nich šplíchnu tím sprejem, a zbytečně toho vyplácám hrozně moc najednou. Ale zas s tím, že by ten sprej šplíchal jen vodu, zkušenost nemám, teda mám, ale jen u toho Aussie. :D Ale jinak je ten sypací pudr taky fajn, měla jsem myslím Syoss z DMka v úplně stejným balení jako je ten Langhaarmadchen a slušný, za pár korun hodně muziky to asi je.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:08

Mutziputzi Smrdí a to hrozne. Síce nie zatuchlinou ale je to horšie ako BonPari.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:09

paktofonika Zatuchlina a Bon Pari dohromady bude myslím úplně přesná charakteristika

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:10

Gellnerova Zkus! Slanej sprej mám na léto moc ráda, měla jsem Aussie i Balea z DM a myslím že i v té jejich nové květinkové řadě co tu je na předchozích stránkách ho mají, nepoužívám ho teda moc často, protože moje jemný sušší vlasy to docela zatěžuje, ale jen tak občas... našplíchám do vlhkých vlasů, vyfénuju v předklonu difuzérem, u toho ty vlasy jakoby pomačkám, no a pak nádhera, vždycky si vzpomenu na takovou starou TV reklamu na vlasový produkty pro muže, kde byla hláška "oděn spoře, účes jako z moře". :D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:11

Potrefenáhusa já jsem zatím fakt spokojená s tím lorealem, protože na vlasech skoro nic není, nic moc z něj nestříká, ale výsledek vyrobí. aussie byl cukrová voda, jak bylo vtipně popsáno, a třeba syoss není špatný, ale je vysoce poruchový, jeden jsem vyhodila při druhém použití :/ což je jednak hodně neekonomické a taky neekologické.

já bych obecně raději měla nějaký nesprejový, protože je z toho mnohem míň odpadu, ale bohužel žádný není, tu amicu pro ten puch normálně používat nemůžu.

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:11

Gellnerova No on tn slanej prej má dělat jakože efekt plážovejch vln, ale na to mám moc krátký vlasy. Já to používám jako styling a lak v jednom - nastříkám si to do rukou a pak upravuju vlasy dle potřeby. Když to namatlám ke kořínkům, objem jak blázen.

Offline Miru
16860 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:11

whiskas 

...já když se tam dostanu, tak se tam kochám - baví mě si všechno prohlížet.

No a taky tam ráda kupuji od Balea přípravky na tělo - ne obyč tělová mléka, ale občas mají třeba pěnu na tělo ve spreji(je to jako pěnové tužidlo, lehoučké a hydratuje to), nebo takovou mléčnou emulzi na tělo ve spreji, nebo nějaký krémík na ruce/tělo...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:12

Karoleena já jsem si amicu normálně nasypala do dlaní a pak tím vlasy promnula. nasypat do vlasů přímo mi nikdy nešlo.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:14

Po slanom spreji vyzerám ako bezdomovec 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:19

A nevysušují ty slané spreje vlasy? Jako, pravá slaná voda u moře (+ slunce, vánek :-D) docela dobrý, ale když jsem zkoušela pár slaných sprejů, měla jsem vlasy spíše jako koudel, žádné beach waves .

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:19

Jiná Realita Ja používam na vlasy len malé množstvo prípravku a možno preto nemám skúsenosť s cukrovou vodou u Aussie. Čo som si tak všimla u žien v mojom okolí tak väčšina používa prípravky vo veľkom množstve. Minule kamarátka použila toľko laku, že ja by som to mala na rok a to moje malé balenie by mala na jedno použitie. A tu amicu som skúšala aplikovať viackrát, asi to chce grif ale ten smrad mi pripomína dedkovu skrinku v kúpeľni v ktorej mal štetku na holenie, žiletku a neumytý pohár od zubnej protézy. Brrrr

20970 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:21

whiskas Strašně vysušujou, na mastný vlasy to musí bejt fajn, mě po tom ty vlasy úplně škrábou na krku!

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:22

paktofonika kokos mi vonia teda podstatne viac, ked už...........

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:23

whiskas Trošku vysušuje, to je fakt. Proto ho neplikuju plošně, ale jen těma prstama a né na konečky. Ale na moje vlasy to má efekt dobrej. 

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:23

Gellnerova no a to sa potom večer umyje a hned aj navečeria? 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:24

Mutziputzi , zajímavé je, že u moře mívám vlasy docela dobrý, tak by si člověk řekl, že slaný roztok, jako slaný roztok, ale .

20970 příspěvků moje polička 10. července 2018 11:26

whiskas Podle mě přímořská vlhkost vzduchu si s tim poradí, prach a rozpálenej beton v Praze nic moc.