Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 16:30

V Japonsku jsem si dávala plastové lahve plněný horkou vodou do postele, než jsem si šla lehnout.  A pak jsem si koupila elektrickou dečku pod prostěradlo a myslím, že jsem asi v životě nezažila větší blaho....

Termofor jsem mívala jako malá, byl to super! 

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 16:32

Tak Betty Aspoň jste se hřály vzájemně. Každá ve své studené posteli bylo očividně chybná varianta.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 16:41

Vlastním kocoura vlevo nahoře plněnýho pohankou a levandulí (a asi taky nějakyma termokuličkama), ještě když jsem měla mikrovlnku, mi hodně pomohl při bolestech zad, zablokovaným rameni i bolestech břicha. Moc mi teď chyběl, ale mikrovlnku fakt kupovat nebudu.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 17:50

Mrakoplas ty nevíš, kde bydlím, co? v lese. Žádné obchody, natož s hadry. Městečko 6 km, tam

ale jsou max Vietnamci. Do Kladna asi 22 km. To je nejblíž.

Ale kdy potřebuješ koupit něco konkrétního, nesmíš to jít shánět, nebo aspoň to nesmíš říct nahlas. 

Ja nechci kupovat VŮBEC Nic!  Všechno mám, nic Mi nechybí. Tak proto asi vidím hezky věci.

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 18:30

V DM se dají sehnat nahřívací polštářky do mikrovlnky, které mají uvnitř pecky. Mám ho už asi deset let a používám na všechno- hlava, záda, břícho... Mají to většinou v sekci pro miminka, takže běžně na to člověk nenarazí.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 18:49

PPL

Ako budíž, že na zásielku čakám a čakám, ale čo ma vie vytočiť do červena je keď zo mňa niekto robí idiota. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 18:54

Dadoo a to je pravda. Ked tto nepotrebujem, tak zrazu vsetko maju a ked chcem tak nic!

Online Catherinne
10853 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 18:55

Elektrickou vyhřívanou dečku mám a je boží. Buď si ji dám pod záda, na kolena, na stehna, pod zadek, za krk...kde je potřeba!

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 19:03

Musím si postěžovat. Šla jsem posbírat prádlo do sklepa a vidím spustu peří. Když jsem hledala v polotmě se staženým srdcem zdroj, že to uklidím, vylítnul proti mně vystresovaný kos. Málem jsme dostali infarkt oba dva. Vyhodila jsem kocoura, který ho tam musel zatáhnout, otevřela jsem dveře do chodby a dveře do zahrady a teď tady mrznu a čekám, až najde cestu ven. Zadat do googlu "jak dostat ptáka ven" jsem si naštestí v poslední sekundě vyhodnotila jako nedobrý nápad. Ach jo, mám toho už plný brejle.

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 19:06

Gatita Jezis, promin, ale "jak dostat ptaka ven"..

Jestli do tmy nevyleti, tak potom nechat vevnitr zhasnuto a venku roznout svetlo by mozna mohlo pomoci-ze by jako letel "za slunickem".

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 19:25

Gatita

Ale furt je to ta lepší varianta než kdyby byl pták polomrtvý, jako se to stalo jednou mně.

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 19:34

Gatita Zrovna dneska jsem šla okolo zajímavé venkovní expozice soch, všechny byly v pozici, že na nás vystrkovaly holé pozadí. A taky jsem usoudila, že googlit "holé zadky před Belvederem" mi za tu následnou kontextovou reklamu nestojí

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 19:48

Zarinya Ukaz prosim sustakovku, jestli se ti chce. Ja shanim bundu, kdyz je moc zima na krivak;-). Zatim jsem vyhledla jednu v reserved, ale neni to uplne ono...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 19:58

Karja jj zkusim vyhledat na eschopu.Prave ke kocarku by byla myslim hodne fajn a dala se i zkratit,ze by sla i k sukni /pres saty.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 20:04

Zarinya Oooo, tak jo, ale hledej to jen kdyz ,,tam budes mit cestu,,. Ja se to kdyztak pokusim vyhledat sama. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 20:09

Karja i kdyz ted si nejsem stopro jista jestli je to ona.ja si ji i zkousela,moc prijemnej material a podsivka,ale zdalo se mi,ze ta snurka byla vejs nez u tyhle.

kazdopadne ma h&m schop nejakou poruchu nebo co,nejde mi to dobre.

ale jinou barvu nez cernou sem nevidela.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 20:11

tv Mohučanka Myrtila Tak hlásím, že kos už odletěl pryč. Snad ty děsný zážitky přežije. Sklep vypadá děsně, nějak jsme to ale už uklidili.Kocour ještě teď visí za kliku v lovecké extázi. To jsou večery tohleto

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 20:11

Zarinya Diky, v sobotu jedu do Prahy, mrknu na ni, libi se mi blau, schwarz neni moje barva. Super, jeste stale shanim dziny, uz mam jedny novy, ale z malejch dir se mi pohybem vyklubaly cely kolena, tak z nich udelam kratasy.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 20:18