Karja ted sem nasla dalsi ktera by to asi mohla byt.
asi si ji budes muset na kramu vycihnout sama,v tom cernym se to neda na fotce vyhledat.
Stěžovací vlákno
Zarinya Diky, hele kdovi, jestli to v CR vubec je. Ja v Hmku ted byla a nic takovyho jsem tam nepotkala, tak nevim nevim.
Karja ja si myslim,ze je sortiment stejnej.
ta prvni to nebyla,ta co sem zkousela nemela jinako barevnou kapucu.
Byla asi tak na boky a dala se v pase stahnout,ale ten material byl uzasne prijemnej.Snad se ti povede ji najit,alespon vis po cem koukat.![]()
co se týče suchého tepla, nedoporučuju kombinovat nahřívací náplast s gelovým polštářkem.
Fleky po puchýřích mi vydržely rok. ![]()
SunEclipse Nas pes ma me sucheho tepla na zadech jizvy, popaleniny 3. stupne. Pytlik se ji oprel o zada z nikdo si toho nevsiml. No, uz maji vzduchovy tunel...
Karja Viděla jsem včera bundy v podibném stylu (jako ta kratší) v Zaře, tmavomodrou a béžovou.
Sweet Potato No, tam jsem taky byla a nejak me nic neupoutalo, ale tak uvidime, kdyztak uz jednu vyhlednutou mam, takze cajk;-)
Aaaag. Zmizely mi ze Samsungu soubory ze zabezpečené složky, jak je toto možné ![]()
Měla jsem tam nafocené něco do práce, achjo ![]()
Jiná Realita dočítám tohle vlákno se zpožděním, a máš mě na svědomí, právě jsem se zamilovala, ty modrý šaty z MMW jsou nádherný!
A myslím, že by mě i slušely. Akorát mám pocit, že ani nemá cenu se dívat kolik stojí, z rodičáku to asi nedám ![]()
Edit: tak jsem se na cenu koukla a je mi jasné, že tahle láska happy end mít nebude ![]()
Jinak trochu chápu problém s oblečením, momentálně to ujde, ale jednu dobu jsem měla problém něco sehnat, barvy, střihy, materiály, furt něco špatně.
Akorát teda mě orsay stylově momentálně dost vyhovuje, kytičky mám ráda.
Prosimvás, nakupujete tady někdo na bazarech? Z poslední doby mám asi sedm absolutně wtf zkušeností, je to běžné?
O něco projevíte zájem, domluvíte se s prodejcem, že vám pošle podrobnosti (něco změří, vyfotí detail...) a za chvilku přijde zpráva, že už je to prodané. Nebo že má víc zájemců a jestli nabídnu vyšší částku. Nebo že se nakonec rozhodl, že to neprodá, ale daruje příbuznému. Nebo si jen zprávu přečte, v systému je to vidět, ale už nereaguje, přestože inzerát tam má vystavený dál ještě další dny.
Hračky, oblečení pro dítě i pro mě, kočár, společenské hry... S předáním v Praze i poštou. Na různých bazarech.
Jakože cože? Proč? Jsem divná já a neumím nakupovat?
Edit: pardon, to mělo být do blbých dotazů. ale sem se to vlastně hodí taky, tak to tu už nechám
Já mám z 99 % pozitivní zkušenosti, z nedávné doby jen jednu jak popisuješ ty (prodávající slíbila něco ověřit a pak už se neozvala), ale to byla jen nějaká drobnost, tak mi to neva.
dzizisketa Já právě co mám dítě, tak nakupuju na bazarech hlavně ty dětské věci docela hodně a vesměs většinou všechno vyšlo ok. Ale za poslední dejme tomu měsíc to je fakt jedno divení za druhým. Už mě trochu přechází chuť vůbec na nějaký inzerát odpovídat, protože tomu věnuju spoustu času a pak houbeles.
žluťásek Bazary nevyužívám často, jen občas na dětské věci. A zkušenosti mám dobré. Jednou se mi teda stalo, že paní dorazila na místo setkání, zbledla jak stěna a uvědomila si, že tašku s věcma nechala doma. Ale to mě spíš pobavilo, byl to takový ten klasický mateřský kiks:) S nikým si moc nedopisuji, většinou hledám konkrétní věc - třeba kombinézu určité značky a velikosti, kde není moc co řešit. A pokud si domluvíme předání na konkrétní, nepříliš vzdálený den, na 99,9% to klapne...
Teď jsem ale šla kolem jednoho kamenného dětského bazaru a to byla teda bída. Zaprané věci z těch nejrychloobrátkovějších obchodů typu Pepco, za 150% původní ceny...Vypozorovala jsem zajímavou úměru - čím větší aušus a horší stav, tím dražší. A naopak - nenošené věci z "lepších" řetězců za naprosto symbolické ceny. Někdo se toho chce zbavit a někdo trhnout kasu![]()
já si musím ulevit, já zuřím. dnes jsem potkala největšího mega s odpuštěním ptáka (a to ještě slušně hovořím) na silnicích za dlouho dobu. hnusné tlusté prase v jeepu, jel, rozkládal rukama, mazi obcemi jel 70, pak najednou 120, v obci se lepil na auta před ním fakt na 50 cm. neustále jel přes čáru v protisměru. někteří řidiči před ním jeho jízdu psychicky nedali a uhýbali mu normálně do příkopu. předjela jsem ho a myslela jsem, že tím ho vidím naposled.
o tak 15 km dál najednou někdo předjíží v křižovatce, přes plnou, mě a přede mnou další tři auta, přestože v protisměru jedou osobáky. a to ten pták. o sto metrů dál předjížděl autobus plný lidí a dva osobáky, přestože v protisměru jel kamion a on ho viděl, kamion i autobus musely oba uhnout v podstatě do příkopu. o dalšího půl km dál jsem ho míjela, jak stojí u krajnice.
bohužel nemám kameru, ale mít ji, okamžitě ji nesu na policajty. prase hnusný.
Jiná Realita Ja uz z tebe fakt mam pocit, ze ty ty negativa chces, to neni mozny
A nezur, vykasli se na to, stejne s tim udelas prd...
Mutziputzi no neudělám, ale aspoň se uklidním ![]()
Jiná Realita takových jebohužel čím dál víc. Někteří jedou jak s hnojem, ale nesnesou, když je někdo předjede, pak to pálí přes plnou hlava nehlava, hlavně, že jsou zase prrrvní!
Jiná Realita volat policajty?
Potrefenáhusa a co to pomuze?
Ignis v mmw jsem se dnes zastavila jen v rychlosti, nebyl cas zkouset, o vikendu se tam chci vratit a odnest tak pulku kolekce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.