Mutziputzi Já Jiná Realita rozumím. Zrovna teď kolem mě prosvištěl pitomec ve sporťáku, jel tak 120. Kolem školy, v obci, v úseku, kde je třicítka. Která tam je kvůli motajícím se dětem naprosto správně. Vadí mi to, neštěstí se stane raz dva. Koukala jsem jak puk, docela lituju, že jsem se nevybičovala ty policajty zavolat.
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa no co to pomůže, když nemám kameru. než ti se zbrchají...jednou jsem je volala, když jsem jela za kamionem, který podle mě řídil úplně ožralý, protože se nedokázal udržet na silnici a přibíral dopravní značky. ten jel tak pomalu, že byl předpoklad, že třeba vyrazí a doženou ho. kamion z cesty, kam přepodkládám, že jede, tak snadno neuhne, když ho zastihnu na nějaké spojce, tak je skoro jistota, že třeba jede do zlína, nemá moc kde odbočit. ale osobák ujede, odbočí.
přiznávám, že jsem přemýšlela, že zastavím u jedné hlídky, která byla cestou, ale co bych jim řekla - hele, teď projel debil v jeepu, vyražte za ním, jede jak prase? pokud nebyl pod vlivem něčeho, tak by to prostě nemělo žádný smysl. a on podle mě nebyl, jen machroval a prudil.
mně nevadí řidiči, kteří jezdí rychle a všelijaké prasárny přežiju, akorát si zanadávám. ale ohrožovat autobus plný lidí - a to byl opravdu jen vlas od hromadné nehody autobusu s kamionem - to se nedá komentovat.
Jiná Realita Hele, presne jsem si na tebe vzpomnela minuly patek. Bylo hezky, patek odpoledne, takze na silnicich narvano, ale minimum lidi, co by jeli normalne, tj plusminus dodrzovali rychlosti. Takze bud to jede mimo obec 70 a v obci 30 nebo blazni, co predjizdi,I kdyz jedes 90, aby se pak dalsich 20km soural pred tebou, protoze proste provoz je hustej a dalsi nepredjede. No podes, no a pak mi zcouvalo to auto, tak ja nevim, jestli si muzu stezovat na ostatni....:-D
žluťásek Ja nakoupila par veci na vinted a spokojenost, ale ted jsem nejake veci darovala pres inzerat a naoplatku dostala o nekolik mesi,u prosle detske krupky a prosle detske susenky. Jako slepice si smlsnou, same cerealie a ja za to nic nechtela, a porad lepsi nez posledne mlevna studentska pecet, kterou nejim, ale povecerela jsem ji behem 2 minut:-D. Ale stejne, rekla bych, ze to ta pani vedela, ale rikala si, ze pro nekoho treba jeste dobry;-)'
rasaNori idealisticky si myslím, ze kdyby těch lidi třeba zavolalo hodne, tak by ho nekde přistihli? Přece nejde cekat, až takovej kokot nekoho zabije? Podle mě musí takhle jezdit porad ...
Potrefenáhusa jak pise realita, taky si myslim ze by se vybodli na nahaneni nekoho, kdo podle jinych jede jako kokot. Jako nereknu, kdyby je nekde takhle predjel, tak by urcite vyrazili, ale tohle je fakt idealisticke:) a proto mam kameru v aute...
Karja já se občas bavím swapy, skupinou k výměně věcí a služeb. V zásadě je to super myšlenka, často to skvěle vyjde, ale některý zážitky jsou skutečně kuriózní.
Například jedna slečna mi nabízela rozbalenej zubní kartáček. To nevymyslíš.
rasaNori idealisticky si myslím, ze kdyby těch lidi třeba zavolalo hodne, tak by ho nekde přistihli? Přece nejde cekat, až takovej kokot nekoho zabije? Podle mě musí takhle jezdit porad ...
Pakliže připustim, že by byli tak akční, aby ho "přistihli", tak by mu museli naměřit vyšší rychlost, dokázat, že nebezpečně předjížděl, prostě cokoli...slušná utopie.
Mutziputzi no ale právě mi přišlo, že když jede takhle jako prase, tak to neni krátkej úsek z horní dolní, ale pokračuje v prasení kontinuálně
utopie asi jo, no, ale fakt se nedá dělat nic? Ani kdyby to nahlásilo těch lidí víc včetně plnýho autobusu lidí, který díky němu málem sesmažil kamion? Fakt se tyhle piráti silnic musej snášet?
Potrefenáhusa Jako fakt bych ti na to odpověděla Ne a Musej, dokud něco nezpůsobí, tak smůla a štěstí zároveň.
me nedavno poprve vybrzdil idiot na dalnici, a musim rict ze to je opravdu nic moc zazitek. Proste nevydychal zenskou ve velkym aute. A to jsem jela vyjimecne opravdu slusne, neb landr zere i travu kolem cesty ve vice jak 140 za hodinu.
rasaNori co je k vydejchávání na ženský ve velkym autě??
Proč problém inkluze, když ta s tim nemá co dělat???
Mutziputzi Že na titulek s inkluzí víc lidí skočí?
Sweet Potato čekala bych v jinym médiu, ale vysvětlení jiný nebude![]()
Mutziputzi nebude
ale zajímavý, čtu si rozhovor s tím norským psychologem
rasaNori Tipuju tě na Defíka 110
nebo RR nebo Diskárna? Počkej.. 140 km/h, tak spíš RR. Jo, žerou pekelně, rychlost (teda ehm, Defik rychlejc než 135 nejede) si užívám jen občas. Ale jezdím krátkým, ten nevypadá tak velikej a namachrovanci si na mě ego nehojej.
Mutziputzi Tuhle v zimě na mě zamachroval frajer, cha, jak byl pak rád že jsem ho vytáhla ze škarpy, blbeček. Jsou tací, co jsou přesvědčený o tom, že ženská za volantem nemá co dělat. A to velký auto tomu nepřidá, no. Ale už to neni takový, mám dojem, že posuzování podle auta se už moc nenosí a prostě když je někdo kretén za volantem, tak vybrzdí kohokoli.
andulka01 Sama jezdim velkym autem a nikdy jsem ničemu podobnýmu nečelila...jenom jako že znam pár ženskejch s velkym autem, který se tvářej jak ženská s velkym autem a ty mám chuť vybrzdit i já![]()
Mutziputzi to se zeptej toho co me vybrzdil:D my se nahaneli od olomouce po odry, on jel na stridacku 120 a vice, ja na tempomat nejakych 138. Takze jsem ho vzdy predjela, on na to slapl, predjel me znova a zase jel 120, takhle jsme to okolovali vickrat a pak to zrejme nedal![]()
andulka01 discovery
Mutziputzi Mě vytáčí to, že ne všichni s tím velikým autem umí zacházet. Blbci za volantem jsou obojího pohlaví (ukázku mám přímo v rodině, jedna ze sester jezdí fakt agresivně, nerada s ní jezdím).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.