rozarka pásový opar má v první fázi puchýřky, můžou zasychat do krvavého stroupku a vyskytujou se sice "rozsypané", ale vždy podél průběhu nervu. Na hlavě a čele bych byla opatrná při výskytu poblíž oka a mazala k doktoru co nejdřív. Výsev podél trojklanného nervu pak bolí opravdu hodně. Držím palce, tlapkám a přeju brzkou úzdravu!
Stěžovací vlákno
rozarka moje známá ho měla vnitřkem hlavy, mezi okem a uchem, min. rok se to řešilo a bolesti ukrutný
crazydaisy Uvidím zítra, jestli mi to potvrdí doktor. Podám hlášení ![]()
RoSa šmarjá, to nechci slyšet ![]()
rozarka Nemusí to vždy bolieť. Mala som raz pásový opar na tvári, pozdĺž sánky, pár pupienkov, našťastie ma to vôbec nebolelo, nemala som ani teplotu, nechcela som ísť s tými pupienkami ani k lekárke, myslela som, že mám nejakú vyrážku, ale mama ma presvedčila, nech idem, že ak je to pásový opar, nie je to sranda, lekárka pásový opar potvrdila. Mama mala pásový opar v oblasti rebier (už neviem, či na ľavej, alebo na pravej strane) a mala to dosť bolestivé.
Šiš dejte pokoj, já mam nějaký pupínky na zádech! ![]()
barbucha mno ja ho mela fakt v pase,:-P
teda nebolel, ale presne v miste kde ho mela dcera ktere ho celkem nahodne diagnostikovala Mudr, tak jsem radeji sla a fasla Herpesin
barbucha viktorka_od splavu ja ho mivam na zadech,vedle patere v pase.
Mlč a nic se ti nestane! ![]()
A v noci mě dneska vzbudila tak strašná křeč v obou lýtkách, že jsem normálně nahlas fňukla! A bolej mě ty hnáty ještě teď ![]()
barbucha to jsem mela taky...predevcirem.![]()
Magnesium...
Dovolat se k lékaři je anabáze,když se mi to podařilo, sestra mi sdělila, že mají plno a že tedy zítra. Tak vím prd a raději jsem odvolala hlídání vnučky ![]()
barbucha Znám, znám.... děsné, ještě několik dní potom nemůžu sejít se schodů! Jak psala Zarinya , dlouhodobě nasadit magnesium - fakt pomáhá. V minerálkách je zanedbatelné množství, tabletky - a i tam je toho různě, pohlídat si cenu - výkon. Kupuju pixlu v Rossmannovi - za cca stovku 300 tabletek a zobu téměř pořád.
rozarka to je tedy parada!![]()
Vypiju každej den velkou Magnesii... fakt je, že jsem teď měla týden výpadek (a rozhodně nepila minerálky
), tak se možná ta pauza projevila.
Mívala jsem tyhle problémy zamlada, snad každou noc, ale už dlouho, léta letoucí, nic nebylo... tak mě to nemile zaskočilo teď. Bolest strašná!
Magnesium bych doporučila nějaké ze sportovního obchodu než z drogerie
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí