No nevim, mastnej spray se mi do postele moc nehodí ![]()
Stěžovací vlákno
barbucha v dm mají takové pytlíčky, citrát hořčíku, to funguje dobře.
barbucha zkus si koupit nějakej přípravek s vápníkem. Občas bývají křeče způsobené špatným vstřebáváním vápníku. Ideálně nějkou kombinaci hořčík+vápník+vitamín D.
barbucha Nech si v práci předepsat Magnosolv, zatím tlapkám, nejsi v tom sama.
barbucha mně funguje ta minerálka taky. Sice tu někdo píše, že je to slabé, ale když ji piju pravidelně, tak křeče nemám. A přesně, vždycky mě to chytí po dovolené, kde jsem ji nepila.
barbucha ja pouzivam amgneziovy sprej a vstrebava sa velmi rychlo, pokozka po nom nie je mastna.
Asi je jedno, odkud tabletky pocházejí, důležitý je obsah hořčíku - v těch z roosmanna je ve 2 (ráno a večer) 80% DDD.
A křeče po dovolené mohou souviset nejenom s vysazením minerálky s magnesiem, ale i s tím, že příjem tekutin je krátkodobě nedostatečný.
Každopádně noční křeče je bolest příšerná - kdo nezažil, nepředstaví si. Pomáhá v tu chvíli lýtko propnout, chytit za prsty a táhnout k sobě.
Hanka H právě že u různých forem hořčíku je různá vstřebatelnost, takže jen na obsahu nezáleží. Jsou tři formy, citrát hořčíku by měl být uprostřed. Víc nevím;)
Evaeva Díky, budu dál zkoumat, každopádně tohle na mě zabírá.
Každopádně noční křeče je bolest příšerná - kdo nezažil, nepředstaví si. Pomáhá v tu chvíli lýtko propnout, chytit za prsty a táhnout k sobě.
Pokud je to ovšem lýtko. Mě chytá křeč i do zadní strany stehna nebo do břišního svalu a s tím v ten okamžik neuděláš nic, modlíš se jen, aby smrt přišla rychle.
A stezuju si na svou zatracenou nohu, jako fakt zacina to bejt na ranu lopatou ![]()
Pinot Noir zadni strana stehna je moc strasna a pod zebrama taky nic moc
Pinot Noir nech si příležitostně ukázat u fyzioterapeutky protitah na to břicho. Vím, že si si uz na to tady stěžovala.
Mě poradila i cvik na protažení a uvolnění bránice a to jsem si nikdy nemyslela, že by šlo uvolnit sval, který vůbec neumím ovládat samostatně. a že křeč v bránici je bolest strašna, tak nějak si predstavuji infarkt ( jednou mě klepne a já to ani nepoznám).
Už alespoň přišli na to, z čeho to je?
Mě teda posledních pár dní bolí chodidlo taky, mám přetíženou tu šlachu v plosce. Ale furt můžu chodit, tak asi dobrý.
To jsem ani nechtěla vědět! Stačí mi má občasná lýtka.
continuity neprisli, pac to nikoho nezajima! Neuroinfekce to neni, trombozu nemate, toz to budou asi zada, tady mate leky na neuropatickou bolest a za sest tejdnu cau.
Ale snad se v patek dostanu k nekomu, koho to zajimat bude, vkladam do toho velke nadeje! Jinak pak uz jen ta lopata
Pinot Noir uaa kŕč do brucha som pravidelne dostávala na joge pri pár pozíciách, než som začala brať magnézium (,edit.len kvôli joge :))
A ja ešte pridám kŕč do chodidla a do prstov na nohách. Teda už sa mi dlho nestalo, ťuk ťuk.
moora no tlapkam, ať se na to prijde.
K lékům na neuropatii chybí snad už jenom psycholog ![]()
Mrakoplas uá, křeč do chodidla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí