Ounz nejdulezitejsi je fakt to poslat do těch reber. Já furt dýchala do břicha a to je nedobře.
Stěžovací vlákno
jinak s neurologem mam tedy stejne zkusenosti....na vysetreni se diky bohu nic blbyho neobjevilo tak se dal neresi......![]()
moora mno, já přemýšlím, že s tím zajdu alespoň na fyzio. ![]()
Křeče jsou peklo, teda. Čas od času mi taky dost ztěžují život. Většinou, když se mi podaří snadno usnout, mi v noci připomenou, že klidný spánek není výsadou stáří.
Jinak pásový opar potvrzen, dostala jsem Herpesin, tak doufám, že se zhoršovat nebude. Mám asi mírnější formu, když to není ve větším rozsahu. Ptala jsem se, jak dlouho to muže být infekční, kvůli okolí a prý, když nebudu používat např. ručníky a hřeben s někým jiným, tak bez omezení.![]()
barbucha syndrom neklidných nohou mám taky a je to strašně strašně otravný. Hlavně když mě to chytne třeba v divadle, ve vlaku, na poradě... ![]()
rozarka no,ja zatim nikdy nikoho nenakazila.![]()
Snad nejvic se doporucuje nestykat se s tehotnyma a infekcni jsi jen do zaschnuti pupinku.
Kokoska nikdy v zivote me kycel nebolela. Az dnes v noci me probudila hrozna bolest kycle, ze jsem nevedela co s tim. Cca po hodine jsem se narvala praskama a nejak upadla do bezvedomi. Rano v pohode, ale aby to nebyl jen klid pred bouri![]()
Zarinya Tak ono to asi bude podobně jako u normálního oparu, s tím lidi taky nebývají v izolaci.
Že jo! Hnusný to je... při delší cestě samozřejmě, ale chytá mě to i večer kolikrát v posteli, a to teda jsem pak neklidná (resp. nepříčetná) úplně celá! No a pak usni, že jo ![]()
barbucha přesně
, když mě to chytne při usínání, je to na nic. Většinou to mám naštěstí večer, u čtení nebo televize. To si pak lehnu na zem a jedu na kole
. Číst se u toho teda moc nedá..
crazydaisy tak to teda radsi vezmem tu variantu, co navrhla moora, a problem odstranime verejnou stiznosti ![]()
Evaeva uprostred 50m bazenu. To byla velika lahudka...
Nebo 200m od břehu v přehradě..
barbucha hele na ty neklidný nohy prej pomáhá dojít se napít vody - jak jednoduché... ![]()
RoSa Pak zas bude neklidnej močák, trochu
.
Jen k tomu Belmondovi: teď právě na ČT24 přímý přenos rozloučení z Paříže. ![]()
dojemné... ![]()
domenica strašně moc. Tak důstojné a dojemne to bylo. Krásný projev Macrona.
A ta poslední hudba z filmu, ten obrovsky potlesk a pláč lidi..
Klenot Francie. Byl. A nejen Francie. Brecim, no.
Vtip je asi v tom, že vstaneš a projdeš se ![]()
Dívala jsem se, ale zdálo se mi, že Macron chvilkama plácal pátý přes devátý... resp. od tématu k tématu... jednou výtečný herec, pak zas skvělý dědeček, a zpátky k vynikajícímu herci... Asi to psal sám a narychlo ![]()
Hudbu vybrali dobře, to zas jo - ta přispěla hodně k tomu, že jedno oko nezůstalo suchý...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí