já si sem potřebuji odložit: mě už všechno tak strašně s..e, ale fakt strašně. a vlastně nic dramatickyho, jen se toho nějak nakupilo. asi budu mít i krizi středního věku, i když jsem si myslela, že se mnou ta 40 na krku nic nedělá. no nic, to se postupně poddá, řešení najdu nebo nebude potřeba. tak jen vydržet s nervama na uzdě. děkuji velmi pěkně za prostor.
Stěžovací vlákno
Dadoo
To muselo byt krasne a dojemne, ale nejak jsem to prosvihla. Hrali predpokladam i Chi mai z Profesionala? To byla nase svatebni. A pani kastelanka to tehdy komentovala slovy krasne, krasne, jen tenhle vyber vetsinou byva na pohrbech.
Jos ano, byla to přesně tahle ![]()
Bylo to strašně dojemne, když jeho rakev stala uprostřed prostranství, zahalená vlajkou, úplně osamocena.. A pak, po projevech vnuka a Macrona ji čestná vojenská stráž odnasela za zvuku hudby, Chi Mai.
A záběry do lidi, hostů i davu venku.
Musím říct, že mě to až překvapilo, jak strašně citlivé a důstojné to bylo.
A jen mě tak napadlo, jak by něco podobného vypadalo u nás..
To rozloučení bylo velmi vkusné, dojemné, elegantní, francouzské. Odchází legenda, hvězda našeho mládí. To prostě bolí vždycky, i když vím, že se dožil krásného věku a měl úžasný život.
Funus byl pěkný, akorát neměli dávat rakev na zem, ale na katafalk. Možná to mělo nějaký význam, v tom případ bych chtěla vědět jaký.
Kan a to mi na tom právě přišlo dobrý
Proč? Na tu rozpálenou dlažbu... (milostpán se u toho křižoval, že v takovým vedru nechávat rakev na sluníčku není moc rozumný
)
AprilTwelve tlapkam. Ten pocit: mladí v prdeli a do důchodu daleko je hrozný, ale nakonec to přejde. U nás jsem se z toho nějak oklepala já a vletěl do toho muž, ještě opeřeno covidem.
Jinak jsem se dnes doslechla o panu Eriksonovi, který popsal vývoj člověka a střední věk a stáří mi docela vlilo optimizmus, že zas snad nemusi byt tak zle ani na stáří.
barbucha prostě ten prázdnej prostor a tam položená rakev... nepompéznost? jednoduchost? prostota? nevim, jak ten dojem popsat
RoSa Jo, jemný a decentní, ani kvítka, svíčky, nic, asi to byl záměr. Jiné a zvláštní rozloučení s tímto světem na ten onen.
continuity dík, přečtu. no, že by to mohlo postihnout i muže, mě v tom současným rozpolozeni nenapadlo. to abych se dala rychle dohromady![]()
AprilTwelve no popravdě ho to zasáhlo nějak víc ( což neznamená, že mě to nemůže znova potrefit). Já si vždy vzpomenu na tu Čermákovu esej, že pro chlapa jsou nejnebezpečnější roky mezi 40-50. Jsem si říkala, no to víš panáčku. No a teď to mám v přímém přenosu. ![]()
Ježiš holky, kdyby tak mně bylo zase čtyřicet! ![]()
barbucha vid? A mam obavy, ze za 20 let si budu, jestli jeste budu, rikat jo, kdyby mne tak bylo zase 60!
barbucha 40 bych brala taky, buď bez obav. mě to draplo až několik let po 40.
Ale ono je to normální pravil pan Erikson, prostě člověk postupuje nějakými vývojovými stupni od narození až po smrt a vždy je to doprovázeno nějakými většími nebo menšími krizemi. Pak si to sedne a je zas lip.
barbucha žejo? uplně to vidim, propuklo to snad přesně v den 40. narozenin...
a byla to dost dobrá jízda! a docela dlouhou dobu...
To tak asi dopadne... jestli ještě budem vědět kdo jsme vůbec ![]()
Krizi nebo depresi kvůli věku jsem ještě neměla. Jo, že už nejsem to čupr děvče jako ve 40, to mě sere, ale nenadělám nic...
No žádný zle, fakt!
barbucha ale to není primarne kvůli věku, řešíš úplně jinej problem. My treba oba práci, která nás bude nějak naplnovat. jen se to někdy kolem toho věku stane, to je jediná korelace.
AprilTwelve tlapkam. Ten pocit: mladí v prdeli a do důchodu daleko je hrozný, ale nakonec to přejde.
Neřeším jinou věc, April si stěžovala na věk a ty s ní souhlasíš... na to jsem reagovala.
continuity Co to je? To jsou něčí výpisky z povinné četby? Nedá se to číst.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí