Kan Ta rakev nebyla přímo na zemi, ale na marách.
Stěžovací vlákno
Rozloučení s Belmondem bylo krásný. Ta strohost a obyčejnost se mi moc líbila. I přesto to bylo velice důstojné. K čemu záplavy květin a katafalk. Závěrečná hudba geniální samozřemě.
brrr No jo, transportní nosítka. :D
Dívala jsem se ze záznamu na Belmondův pohřeb a přesně jste to vystihly. Jednoduché, elegantní a se šarmem. A ten Morricone na závěr, to muselo rozbrečet snad každýho, připadalo mi, že i Macron má na krajíčku. Jak by řekla moje babička: měl to moc hezký, moc.
Ad moje bolava noha: vzpominate si, jak asi pred mesicem prisla pacientka s "napadem" na vysetreni na boreliozu? Tak jo.
(ze ten pozitivni vysledek uz 14 dni visi nekde v casoprostoru, je jina kapitola...)
moora No ale! Teda jasně, že je fajn konečně vědět o co jde, ale jako tvl doktoři ![]()
![]()
moora no nene! A zastyděl se ten pan doktor aspoň na chvíli? Dobré na tom je, že se konečně objevila příčina, držím palce, ať rychle zabere léčba a jsi zase brzo fit!
moora bože můj ![]()
Tak držím palce, ať je to vykročení ke zlepšení.
moora no tvl... fakt moc přeju, ať už ti pomůžou a noha přestane bolet.
moora hm zase sem mela pravdu.. atb uz mas?
moora no vlastně hura! Protože na boreliózu léky na neuropatii asi moc nezaberou.
continuity ono to je spis opacne nicmene souhlas
bram pan doktor to ještě neví. zatím mám jen ty výsledky uchvácené z časoprostoru. a neuroložka mě odeslala na infekční, ať to zhodnotěj a nasaděj léčbu, ona je to nějaká starší infekce nejspíš.
moora tak držím palce, ať léčba pak rychle zabere
moora v tomhle kontextu jsou dobry ty doktorsky hlasky "na diagnozy jsem tu ja" ![]()
Hlavne at uz ti to zacnou nejak lecit a jsi v poradku.
moora tyjo, tak to je hukot! Hlavne ze uz vis a bude se to resit. A pan doktor teda opravdu na tecku..![]()
moora A to tě takhle odbyl tvůj praktik? Přeju ti rychlou a úspěšnou léčbu!
Já bych si s dovolením postěžovala na tlustý kotníky
koupila jsem si řetízek na nohu a zapnu ho jen na poslední očko
. A meměřim ![]()
Kan ne, infekcionista :) ale na jeho obranu musím říct, že mi ty protilátky nabrat neodmítl, akorát že chtěl ještě 14 dní počkat. na což už pak nedošlo, protože jsem mezitím skončila na neurologii.
Tak hlavně že máš už jasno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí