Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Paris
příspěvků moje polička 10. zaří 2021 21:18

Sweet Potato je potřeba předtím dobře rozčesat. S kondicionérem je to lepší. A taky sepnu skřipcem horní vlasy a vyčesávám nejdřív jen spodní a postupně přidávám i horní. A nejdřív jen konce a postupně jedu výš. Nezajedu do nich rovnou do všech od hlavy. Pak to jde dobře. A opravdu funguje.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 09:26
Reakce na Torrah:

Kokoska přesně, člověk je pořád vidí jako v těch filmech, a pak toto... je to fakt takový smutný, no. Ale zas je to jediná veličina, která všem měří stejně, peníze nepeníze...

​Peníze bych do toho nepletla. Připomíná mi to hloupé výroky Richterové ohledně smrti Kellnera. 

A je to smutné, ten úpadek těla. Také se někdy nestačím divit, co na mě kouká ze zrcadla, když se přeci cítím tak mladě. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 11:34
Reakce na rysamona:

Ve škole se vyskytly vši. Dítě má vlasů na tři hlavy a délku po pás. Něco zaručeného existuje prosím?

​žehlička na vlasy

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 12:06

ionicera mo tyhle stesky prijdou takovy trochu zbytecne emocionalizovany.

Ti dva vypadaj jak normalni stari panove. Problem neni jejich starnuti, ale pokud vubec neco, tak spis nerealisticka idealizace ze strany publika.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 12:32

A ja nechapem preco sa na starnutie pozera akoze smutny pohlad. Nechapem to.  Ked niekto starne je to predsa normalne a skor ma zarazi ked niekto  v 70 vyzera na 30. Udrzba a starostlivost by mala byt sazrejma ale inak to nevyva ziadny hrozny pohlad. Len sme asi odvykli brat stare telo a tvar ako beznu ked vsade samy lifting a filtre.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 12:46

Janulik03 

Máš pravdu. Ale i tak je celkem pochopitelný, když má člověk srovnání jak dotyčný vypadal před x lety... že to prostě málokoho rozveselí, takovej pohled. Někdy je to prostě jen lítost, no.

Ono je taky důležitý umět stárnout důstojně, jak se tak pěkně říká a pohled na velebnýho kmeta/distingovanou starou dámu je příjemnější, než na nějakou buď stokrát přešitou umělotinu nebo vetchou trosku... 

(teda mimochodem Delon mi připadá jak emeritní pasák, ale to už dlouho. aspoň že už nenosí melír )

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 13:34

Janulik03 ale jo, je to prirozeny proces, nemyslim si, ze jsou nutne plastiky a ruzne omlazovaci procedury, to naopak vetsinou vyzni trapne. Ale trochu smutno mi z toho stejne je, i kdyz vim, ze to jinak nejde.

Edit - asi mam spis ty pocity u tech "idolů", to srovnani, jaci to byli frajeri a jaci jsou z nich starici, neco jak psala @barbucha. Ale treba zas mam radost, jak se drzela ve 100 letech Meda Mladkova nebo jeste drzi ve 102 Miroslav Zikmund.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 14:29

Kokoska 

Dneska jsem zahlídla, že Mládková má (teď měla) narozeniny - 102! Ale ta na tom chudák neni zrovna dvakrát, už delší dobu.

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 14:45

Konkrétně Pierre Richard se mi mnohem víc líbí ve staré verzi. Zamlada byl na ty role nesmělých, ale léčících se popletů jak dělanej, ale jako chlap se mi líbí až tak posledních deset let.
Delonovi se mi zdá ubylo hodně testosteronu a je ho tvář se mění ve tvář staré babky.

Jo a ty rozhalenky bych jim odpustila, myslím, že to k nim patří.

Offline Jitka77
1942 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 15:19

Řvousenka Přesně to jsem si říkala, že Pierre Richard je teď mnohem zajímavější. (Delona bych asi nepoznala, opravdu vypadá spíš jako stará paní.)

No a ty rozhalenky - nebylo to náhodou (taky) proto, aby tam nezkolabovali z horka?

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 15:37

barbucha já vím, ale ta stárla tak nějak hezky. Stejně se mi zdá, že ty zamlada opravdu krásné tváře to ve stáří víc odnesou, třeba Brejchová, Bardotka, i ten Delon.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 16:30

Kokoska barbucha ja vam neviem, zda sa mi ze cim som starsia tak sa mi aj viac paciastarsi muzi. Taki ti mladi , ocenim ze su fesaci ale to je tak vsetko. Ale musia byt upraveni a galantni.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 16:51
Reakce na Kokoska:

barbucha já vím, ale ta stárla tak nějak hezky. Stejně se mi zdá, že ty zamlada opravdu krásné tváře to ve stáří víc odnesou, třeba Brejchová, Bardotka, i ten Delon.

​Záleží, podle mě to odnášejí ty drobný roztomilý obličejíky a  pršáčky. Velké oči, výrazné lícní kosti a klasické oválné obličeje k stáří , s trochou životosprávy, spíš vyniknou. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 19:16

Janulik03 to mam stejne. 

Offline Paris
příspěvků moje polička 11. zaří 2021 19:36
Reakce na slniecko:

​žehlička na vlasy

​Jo, to jsem zapomněla napsat (online výuka na to byla fajn... byl dlouho klid)... žehličkou jsem to vždy ještě pojistila.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 22:23

Já jsem teda nevím, žehličku jsem pořídila a vůbec to nepomohlo. Hlavně jsou ty vsi a hnidy hned u hlavy, to bych jim spálila kůži. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2021 22:35

continuity moje kolegyně vždycky dceři obarvila vlasy. Ale jestli to opravdu funguje, nevím.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 22:39

Janulik03 Lilly_Ku stotožňujem sa s vašimi príspevkami. Sama vidím na sebe starnutie a veru nechcem sa na seba smutno pozerať ďalších 20 rokov. Ani náhodou. Mama v 83 rokoch si stále sleduje vrásky a vyplakáva, túto vlastnosť som našťastie po nej nezdedila. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 10:38
Reakce na Janulik03:

Kokoska barbucha ja vam neviem, zda sa mi ze cim som starsia tak sa mi aj viac paciastarsi muzi. Taki ti mladi , ocenim ze su fesaci ale to je tak vsetko. Ale musia byt upraveni a galantni.

​Já to tak mám odjakživa. Vždycky se mi ti mladí fešáci začali líbit, až kapku zestárli... 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. zaří 2021 11:54

Dítě mi za chvilku odjíždí na kolej.