Ležím v nejmenované pražské nemocnici a zima je tu všem - pacientům i personálu. Dneska jsem zaslechla, jak se o tom baví i sestry, že takhle jim tu nastydneme a že už se mělo začít topit včera, ale pořád nic. Takže doufám, že veřejnou stížností zde ve vlákně se problém rychle vyřeší
.
Stěžovací vlákno
Stěžuju si na lidi, který huhlaj a chrchlaj a smrkaj a s těmahle projevama se pohybujou ve veřejným prostoru! Grrrrr
(nepostradatelnejch jsou plný hřbitovy!)
gtea Ouvej. Kéž to netrvá dlouho.
gtea To je hrozný, takový bezmocný, být zmrzla pod peřinou. Držím ti palce ať se brzo ohřejete.
gtea lituju moc a ver,ze to je i v nemecke nemocnici.![]()
Zrovna v sobotu ksem pacientovi nesla jeste jednu deku.
A do toho jeste otevrena okna pac covid.![]()
Zarinya To je jak když Betty Macdonaldová ležela v tuberkulózním sanatoriu ![]()
Stěžuju si, že nejsme přestěhovaní v cizině ani měsíc a mně strašně chybí tvaroh.
A taky, že nejsme schopní dva dospělí a pes sehnat podnájem za normální peníze a tak právě ležím se zánětem močového měchýře v pokojíčku, který pronajímá ruská rodina (o asi deseti členech a jedné koupelně na celý byt!) skzr AirBNB a lituju se. Je to jedna z banálnějších stížností. Moc sem nepříspívám, ale hodně čtu a tlapkám všechny!
GChK Bude líp, přeju ti to. ![]()
Aranel hele, upozorňuju, že existují lidé s podzimními alergiemi. Dneska jsem v tramvaji smrkala dokonce 2x ![]()
gtea skóre uzdravenie!
GChK mechúr, ach jaj ![]()
Nech sa to čoskoro obráti.
Catherinne presne, tiez kaslem smrkam ako diva. Keby som mala byt zatvorena doma tak uz navzdy.
GChK fuuu tak to zelam rychle zlepsenie, ako podnajmu tak aj zdravie.
GChK Držím ti palce a doufám, že brzo přispějes i s nějakými pozitivními zážitky a nenecháš si dobrodružství jen pro sebe! Brzo se uzdrav a bude líp!
Mha Ale na to s hořčíkem tady ostatní dost vehementně poukazovaly ![]()
GChK Tak brzké uzdravení i stěhování. Pokud jseš tam, kde to vypadá podle ikonky, tak najdi polskou komunitu (polský obchod). Tvaroh nejpodobnější českému by mít měli.
andulka01 Když já do poslední chvíle věřila, že zrovna mě se to vyhne. ![]()
Nevyhnulo. Také patřím do projmutého sesterstva.
Mha na me to treba fakt nefunguje. ale na me nefunguje skoro nic
Takže ani na klid a mír v duši ti to nezabere?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí