Evaeva Já taky. Chce to opravdu farmářské mléko a ten tvaroh je řidší, ale byla jsem nadšená z objevu ![]()
Catherinne Janulik03 Alergii poznám. To já zas nespadla z jahody.
Evaeva Já taky. Chce to opravdu farmářské mléko a ten tvaroh je řidší, ale byla jsem nadšená z objevu ![]()
Catherinne Janulik03 Alergii poznám. To já zas nespadla z jahody.
Garfie Mha Burčák vyčistí vše! Nemohu v podstatě pít na veřejnosti - ale chutná mi velice!
A kdo to tu zmiňoval močový měchýř a nějaké podzimní nachcípání.....![]()
![]()
- no už s tím třetí den bojuji.
milacka Chrtíci mě fascinujou tou křehkostí - bála bych se, abych ji pod tou dekou nepochroumala.
A přidám na tento (zcela jistě roztomilý) živočišný druh jednu stížnost - začala škola a ta bestijka, která bydlí ob patro pod námi, je zase sama doma a kvílí a kvílí od božího rána.... Už je jí něco přes rok a je to snad horší a horší - její projevy jsou hlasitější a nedá se jim uniknout (jedině opustit byt).
Aranel verim ze poznas ale to vies ked si vypocujes xkrat ako by chori mali byt doma a neliezt medzi zdravych len co si prekonala zachvat a uprimne sama by som nevedela ked bysom sa videla ci som fakt chora alebo alergia. Dokonca sa ma pokusali presvedcit ze takto teda alergia uuurcite nevyzera to je jasny zapal,
no tak sa nediv
Tak dnes uz se topi i v nemocnici.:-)
Mha ja tu taky chytila horcikovej prujem.![]()
Pritom leta ho uzivam s prestavkama a nikdy nic.Dokonce jsem myslela,ze kvuli tomu nebudu moc jit do prace jeden den.![]()
Tak ho ted beru vecer.....protoze mam nocni krece.
Hanka H tak to mi je ľúto, aj psíka aj teba. Talianski chrtíci sú veľmi naviazaní na svojho pána alebo paničku, Niki nechávam samu maximálne na 3 hodiny, inak ju všade beriem so sebou. Tie 3 hodiny prespi, ale pred odchodom ju vždy popreháňam po záhrade, nech nie je znudená, ale príjemne unavená. To sa hneď spí lepšie.
Močové cesty ma tento rok potrápili dvakrát, drž sa a nech je čím skôr dobre, hlavne sa drž v teple.
Hanka H na mňa burcak vôbec nefunguje. Ale na mňa nefunguje ani egyptská voda z vodovodu ![]()
Mam chuť ísť skúsiť ten horčík ![]()
betsey na mě hořčík nefunguje, ale burčák teda jo![]()
Tak teď už vím proč mi několikrát bylo o prázdninách po ránu tak blbě!
No já mám kamarádku,takovou skutecne nejkrásnější a štíhlou, má takovej zdravej životní styl. To je furt: Karji, to si dávej medunku, to si dávej železo, to si dávej hořčík. Pečivo nejí, mlíko naepije, ze sladkosti jen kvalitni čokoládu, českou kuchyni minimálně, same saláty, jednoduché vareni. No takže já jsem po dvou letech, co jí následuji, přesně u kroku č. 2, meduňka a železo, a vidíte to, jakmile jsem se posunula k hořčíku akorát jsem se tak pos.ala, jak by to asi tak vypadalo při tom dalším postupu......
milacka My bydlíme vprostřed města - jsou tu akorát parky, kde musí být psi uvázaní, takže si nedělám iluze, že místní chrtíková má dostatek pohybu. Občas někoho od sousedů zahlédnu, jak ji ráno kolem sedmé vede kolem bloku - což evidentně na utahání nestačí. A pak vydrží bědovat až do odpoledne - než někdo přijde domů. Je to naprosto patová situace. Psa je mi líto, ale zároveň prostě nechci v době, kdy jsem doma a potřebuji se na něco soustředit, poslouchat jeho hlasité projevy.
betsey Když nefunguje egyptská voda z vodovodu, tak hořčík asi nemá šanci
!
Další člen mojí rodiny má rakovinu. Tušila jsem to, potvrzené je to od včerejška. Nebudu zde psát podrobnosti, jen jsem si povzdechla. Nevím, jak povzbudit, jak pomoci ... bude to těžké.
Dalia
Nemůžu najít slova, kterými bych tě podpořila, tak aspoň takhle. Život někdy dokáže bejt tak hnusnej!![]()
Dalia posílám objetí. ![]()
Dalia posielam obrovské![]()
Dalia to mě mrzí, drž se holka statečná ![]()
Dalia to mě mrzí, drž se holka statečná ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.