Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 21. zaří 2021 15:59

Evaeva Já taky. Chce to opravdu farmářské mléko a ten tvaroh je řidší, ale byla jsem nadšená z objevu

Catherinne Janulik03 Alergii poznám. To já zas nespadla z jahody.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 21. zaří 2021 16:08

Garfie Mha Burčák vyčistí vše! Nemohu v podstatě pít na veřejnosti - ale chutná mi velice!

A kdo to tu zmiňoval močový měchýř a nějaké podzimní nachcípání.....- no už s tím třetí den bojuji.

milacka Chrtíci mě fascinujou tou křehkostí - bála bych se, abych ji pod tou dekou nepochroumala.

A přidám na tento (zcela jistě roztomilý) živočišný druh jednu stížnost - začala škola a ta bestijka, která bydlí ob patro pod námi, je zase sama doma a kvílí a kvílí od božího rána.... Už je jí něco přes rok a je to snad horší a horší - její projevy jsou hlasitější a nedá se jim uniknout (jedině opustit byt).

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 21. zaří 2021 17:26

Aranel verim ze poznas ale to vies ked si vypocujes xkrat ako by chori mali byt doma a neliezt medzi zdravych len co si prekonala zachvat a uprimne sama by som nevedela ked bysom sa videla ci som fakt chora alebo alergia. Dokonca sa ma pokusali presvedcit ze takto teda alergia uuurcite nevyzera to je jasny zapal,  no tak sa nediv

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. zaří 2021 17:46

Tak dnes uz se topi i v nemocnici.:-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. zaří 2021 17:48

Mha ja tu taky chytila horcikovej prujem.

Pritom leta ho uzivam s prestavkama a nikdy nic.Dokonce jsem myslela,ze kvuli tomu nebudu moc jit do prace jeden den.

Tak ho ted beru vecer.....protoze mam nocni krece.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 21. zaří 2021 18:15

Hanka H tak to mi je ľúto, aj psíka aj teba. Talianski chrtíci sú veľmi naviazaní na svojho pána alebo paničku, Niki nechávam samu maximálne na 3 hodiny, inak ju všade beriem so sebou. Tie 3 hodiny prespi, ale pred odchodom ju vždy popreháňam po záhrade, nech nie je znudená, ale príjemne unavená. To sa hneď spí lepšie.

Močové cesty ma tento rok potrápili dvakrát, drž sa a nech je čím skôr dobre, hlavne sa drž v teple.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. zaří 2021 18:29

Hanka H na mňa burcak vôbec nefunguje. Ale na mňa nefunguje ani egyptská voda z vodovodu

Mam chuť ísť skúsiť ten horčík

Offline gtea
120 příspěvků moje polička 21. zaří 2021 20:17

letfenixa milacka Děkuji za přání i za účast, už se to snad řeší, říkala sestra. A na zítra mám kdyžtak objednaný dovoz nějakých dodatečných vrstev oblečení, to by podle Murphyho zákonů mělo taky pomoct, aby už začli topit .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2021 20:24

betsey na mě hořčík nefunguje, ale burčák teda jo

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 21. zaří 2021 20:31

Tak teď už vím proč mi několikrát bylo o prázdninách po ránu tak blbě!

No já mám kamarádku,takovou skutecne nejkrásnější a štíhlou, má takovej zdravej životní styl. To je furt: Karji, to si dávej medunku, to si dávej železo, to si dávej hořčík. Pečivo nejí, mlíko naepije, ze sladkosti jen kvalitni čokoládu, českou kuchyni minimálně, same saláty, jednoduché vareni. No takže já jsem po dvou letech, co jí následuji, přesně u kroku č. 2, meduňka a železo, a vidíte to, jakmile jsem se posunula k hořčíku akorát jsem se tak pos.ala, jak by to asi tak vypadalo při tom dalším postupu......

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 21. zaří 2021 21:14

milacka My bydlíme vprostřed města - jsou tu akorát parky, kde musí být psi uvázaní, takže si nedělám iluze, že místní chrtíková má dostatek pohybu. Občas někoho od sousedů zahlédnu, jak ji ráno kolem sedmé vede kolem bloku - což evidentně na utahání nestačí. A pak vydrží bědovat až do odpoledne - než někdo přijde domů. Je to naprosto patová situace. Psa je mi líto, ale zároveň prostě nechci v době, kdy jsem doma a potřebuji se na něco soustředit, poslouchat jeho hlasité projevy.

betsey Když nefunguje egyptská voda z vodovodu, tak hořčík asi nemá šanci

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 21. zaří 2021 21:16

Další člen mojí rodiny má rakovinu. Tušila jsem to, potvrzené je to od včerejška. Nebudu zde psát podrobnosti, jen jsem si povzdechla. Nevím, jak povzbudit, jak pomoci ... bude to těžké. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 21. zaří 2021 21:39

Dalia Nemůžu najít slova, kterými bych tě  podpořila, tak aspoň takhle. Život někdy dokáže bejt tak hnusnej!

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 21. zaří 2021 21:51

Dalia posílám objetí.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 21. zaří 2021 22:08
Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 21. zaří 2021 22:34
Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 21. zaří 2021 22:46

Dalia posielam obrovské

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 21. zaří 2021 22:47