continuity ja naňho dokonca stále prispievam
Stěžovací vlákno
A ďakujem všetkým.
letfenixa No jak tě čtu, tak teda dost psycho, děvče zlaté...
Jsme tu s tebou. A já si sem teď svou stížnost asi nedám.
letfenixa Já už si taky v mateřským vlákně nebudu stěžovat. Ale neboj, malej i mamka budou určitě do neděle lepší, to na dlouho nebude a bude zase o fous lépe.! Držím pěsti na všechno!
Já jsem úplně ztratila řeč.
letfenixa mysli, prosím tě, na sebe, alespoň malinko.
Ježišmária, ženy, neblaznite, stazujte sa na čo potrebujete!
A Karja ty ma vždy rozosmejes, tak len píš!
continuity by som rada, akosi nestíham, ale sem-tam sa mi podarí si čítať. A trochu som pretriedila synovi skriňu, to vždy pookrejem, keď upracem nejaké poličky.
letfenixa Přesně, moje stížnosti jsou leda k smíchu! Ty jo, ale s tím uklidem, já to mám stejně. Vždy když něco přerovnám a vyhodím, je mi líp. Kolikrát třeba vezme sambo děti ven, pošle mě taky někam a já si něco rovnam radši:-D. Ale ono i v tvé situaci, jakoby člověk asi stejně na nic nemá chuť, že, radši si uvaří kafe a rovná si![]()
Karja keby kafe, nič! Bože, akoby som si dala veľkú Milku!
A som veľmi rada, že nie som začínajúca učiteľka, aj keď stále robíme niečo inak, nové, ale dokážem si všetko nachystať, aj písomky opraviť, kým som v škole a doma už proste školu neriešim.
letfenixa A ty ji nemůžeš viď, nebo tak nějak si pamatuji, že jsi to sem psala. No tak to je blbý! Jj, to je pravda, dělat ještě něco do práce po večerech, to by bylo asi to poslední.
Karja Nemôžem. Môj mls sú vanesky s bielym gréckym jogurtom ![]()
letfenixa moc ti drzim palce, at se to u vas vsechno zlepsi!
letfenixa veľmi Ti držím palce, aby si aj s rodinou zvládla toto náročné obdobie. Prajem veľa síl, pevné nervy a zdravie a pacientom skoré zlepšenie zdravotného stavu.
To s tým učením je teraz drsné. Fakt skvelý výmysel nášho ministerstva.Sestrina malá, prváčka zostáva v karanténe, lebo mali pozitívneho spolužiaka..Sestra má pár dní pred pôrodom, takže je z celej situácie na prášky.
A kdyby se zavrela cela trida, budou nekteri vykrikovat, ze oni maji prekonany, zaockovane a proc by mely byt jejich deti doma.
Kdyz se aspon par deti necha - zle, vsichni doma - zle.
Ty jo, já dneska slysela jeden z nejhustejsich životních příběhů z téhle doby. Nemůžu ho napsat, protože je to cizí, ale řeknu vám to na srazu!
Já na sraz nejdu a jsem zvědavá. Takhle ty kadlátky dneska neposbírám.
Mha Kan jde sbirat svestky. Pak je otazka, zda bude varit trnky nebo povidla,
nebo rozhoduje pan Kan a kadlatky pujdou do becky na slivovici.
Ahá, tak je to.
Moravský podzimní sport.
Mha Neboj, já se na něj taky nedostanu. Ale ten příběh přežije!;-). Ty kadlatky jsem taky nevěděla, co je. Ale poslední dobou čemu nerozumím, radši přeskočil, ať nejsem za blbá;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí