continuity uf, to je mi tě fakt líto. Taky tlapkám. Drž se a nenech se zničit. Nestojí to za to, nikdo to nikdy neocení, tomu věř.
Stěžovací vlákno
continuity dobře děláš, že se jdeš poradit.
Zrušili nám cestu do Istanbulu. Mělo nás jet 6 a 3 se odhlásili, tak to cestovka celý stopla. To už je podruhé, co nám to nevyšlo.
Kokoska ;-(((( A nečekalo vás ještě něco? Nějaké to Norsko nebo sever? Nebo si to pletu? Velká škoda, zasloužila by sis výlet!
continuity ;-((( Taky tlapkam! A nevěděla jsem, že je to skutečně slovo;-)
Karja no my jsme teď z jednoho výletu přijeli :)
Norsko snad konečně bude příští rok, už to je taky 2x odložené, Norové nás tam nechtěli.
Kokoska Tak aspoň něco a jde jste byli? Já v Cestování nejak nic nepostřehla;-)
Karja děkuji ![]()
Kokoska do třetice všeho dobrého, tak snad to vyjde příště i s tím Norskem.
Jinak Istanbul bych koupila letenky a jela a nečekala na cestovku.
Kokoska Souhlas s continuity Istanbul prolézt bez cestovky jde naprosto v pohodě a než čekat na cestovku .... Hlavně teď je sezóna granátových jablek, na každém rohu z nich budou vymačkávat šťávu.
continuity Tlapkám. To byl den blbec.
brrr díky, no už mi je trochu líp. ![]()
Je to tady fakt super podpora.
continuity brrr chtěli jsme jet s naším osvědčeným doprovodem, i proto, že 3 roky v Istanbulu bydlel a my asi nenajdem sami zajímavá hezká místa mimo profláknutých tras. To by zas bylo na mně, kam jít, kde bydlet, co vidět, zajistit letenky... a já na to nějak nemám náladu. Ale možná to tak nakonec dopadne. Akorát když máme pevný program, tak jdeme tam, kam se řekne. Když si děláme program sami, tak já něco připravím a naplánuju, muž to odsouhlasí a pak chce jinam. Čím starší jsem, tím míň na to mám nervy.
Karja já jsem tam zatím nepsala. Byli jsme v jižním Portugalsku s odskokem do Španělska, až proberu fotky, něco tam šoupnu.
continuity Ty máš teda den. A je to ukázka, že se se....vše naráz. Ať jsou další dny klidnější.
Kokoska Kdysi jsme chtěli strašně na zájezd s cestovkou. Všechno se zdálo ideální a průvodce se tam údajně skvěle orientoval. Byla to malá skupinka, asi 10 lidí. První den v 18 jsme přijeli a průvodce šel spát
, takže jsme vzali mapu a vyrazili sami, vrátili jsme se o půlnoci. Druhý den, když jsme v 10 byli teprve u první památky a vypadalo to tak na další hodinu, tak jsme se s mapou odpojili a plánovali naprosto náhodně. Nakonec jsme zjistili, že to postupně udělali všichni
.
Za 4 dny jsme prošli mnohem víc míst, než s průvodcem, spoustu věcí jsme viděli náhodou a nakonec to byla super dovolená.
Mám smrt na jazyku. Kdo mluví o rýmě jako o "rýmičce", nikdy opravdovou rýmu nezažil. Jestli už se neozvu, vysmrkala jsem si mozek a udusila se suchým kašlem. ![]()
Renusatko ja tomu verim, taky uz jsme neco podobnyho zazili. Tohle je kluk (no kluk, pres 40 uz mu taky bude), se kterym na ty zajezdy v par lidech jezdime roky, je vyzkousenej :) Treba do Vidne, Budapesti apod. jsme taky jeli sami, tohle melo byt jeste s cestou asi na 3 dny do Bursy a k jezeru Iznik, takze dalsi presuny a noclehy.
Mám smrt na jazyku. Kdo mluví o rýmě jako o "rýmičce", nikdy opravdovou rýmu nezažil. Jestli už se neozvu, vysmrkala jsem si mozek a udusila se suchým kašlem.
Soucítím. Moc. Na rýmu jsem umírala minuly týden. Takhle hnusnou jsem měla snad podruhé v životě.
Já měla nejhorší rýmu letos v létě, samozřejmě ze školky, včetně plných dutin až někam k uším, takovou jsem zažila poprvé a už bych si ji napříště odpustila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí