dzizisketa Normální bojovka!
Stěžovací vlákno
dzizisketa
měla si to i s bojovkou a ještě si stěžuješ.
Kan Aha, špatně jsem to pochopila. ![]()
Jinak u nás i výpadek operátora, co jsem příliš optimisticky vyhodnotila tak, že nám konečně odpojili tu službu, která už je měsíc ve výpovědi.
Dovolat se na Vodafone je vyssi level únikové hry:
1. Kdyz použijí svůj telefon s firemním číslem od Vodafonu, přesměrují mě na prémiovou linku, která mě automaticky odpojí, protože neznám autorizační kódy.
2. Takže si kvůli telefonatum na zákaznické služby půjčují telefon od některého rodinného příslušníka, který je zrovninka doma. Když nikdo není, nevolam.
3. Pak se tam probourám pěti IVR abych zjistila, že neznám heslo, ověření podle vyúčtování nelze, neobsahuje kýžené číslo služby. Zakázkový list taky ne
4. Aby se mě operátor konečně zbavil, nabízí, že mi posle emailem odkaz na reset hesla. Ten ještě nikdy nedorazil. Vyzkoušeno 3x.
5. Projedu rok staré smsky a najdu ten kód. Vracím se na bod 2. Operátorka žádnou výpověď nevidí.
6. Nabízím, že ji nadiktuji jejich číslo požadavku. Nezájem, prý se mě pokusí přepnout na příslušné oddělení. Po deseti minutách na hudbě se vrací a vysvětluje, že to nikdo nezvedá.
7. Nabízím, že nadiktuji číslo jejich požadavku, případně ten formulář někam pošlu. Nezájem, ale aby se mě konečně zbavila, vysvětluje, že zadá požadavek a určitě se mi někdo dnes odpoledne ozve.
8. Je jedenáct, takže už je to asi passe.
{To be continued }
Takže asi chápete proč mě dnes ten výpadek vlastne potěšil. ![]()
No mě to taky dere, konečně jsem se zmohla na dlouhý článek na blog a většina obvyklých čtenářů kvůli výpadku upozornění na sítích prošvihne, zítra to bude pasé. Jako nejde o nic důležitého, ale udržuju tenhle koníček s vypětím sil, tak mě to trochu nakrklo. ![]()
Dik za info, ze nejde WhatsApp. Samozrejme jsem vsem pres nej v 9 vecer napsala, ze jsme se v poradku vratili z dovolene. A divim se, ze nikdo neodpovedel. Aspon ze ty mame jsem zavolala, tam tyhle "moderny" ani nezkousim.
Beru zpět všechny nepěkné výroky o důchodcích, kterých jsem se kdy dopustila (v souvislosti s volebními preferencemi například
).
Ten, kdo si dokázal vyřídit důchod, je pro mě odteď bytost oplývající nadpřirozenou inteligencí a schopnostmi. Já prostě tu komunikaci se sockou nedám... už jen sjednání termínu návštěvy mě přivedlo na samý pokraj sil.
Jedině mě uklidňuje neexistence deadline, to jest že to můžu vyřizovat po celý zbytek života. Snad. ![]()
barbucha prosimte, ja jsem se pred par lety stavila zjistit, jestli mi nechybi neco dolozit, to mi rekli na pockani u okynka, pak jsem se objednala nejak po telefonu a jedna mila slecna chvili neco vypisovala, ja neco podepsala, dohodly jsme datum vyplaty a bylo. Akorat ze to bylo na nasi mrnave pobocce, kterou asi pred dvema lety zrusili, ted bych k tomu ty inteligence asi potrebovala vic. Jak se neco sdruzi do vetsich celku, byva zle.
Obávám se, že pokud by se něco takového bez úspěchu opakovalo několikrát, tak bych pak od bodu šest už nekontrolovatelně ječela. ![]()
Já nevim... mně to připadá tak strašně složitý... dovolat se nikam nejde, tak jsem se objednala přes internet - termín za šest neděl
jen do kanclu kde mi řeknou co by bylo potřeba. Oficiální, konečná žádost prej bude zas jinde. Já myslela že to maj v kupě - jako když mi sdělili sami o svý újmě termín nároku, tak snad mají všechno co potřebujou? Ale zjevně ne. Hrůza děs, já toho úředního šimla prostě nedávám. No, do roka a do dne... ![]()
barbucha v kazdym pripade jsem rada, ze to mam vyrizeny. Ale ja mam trenink, kdyz jsem dokazala s referentem z naseho financaku udelat danovy priznani k nemovitosti a nezabila jsem ho, povazuju to za svoje velky vitezstvi a potvrzeni sve odolnosti vuci urednim osobam.
Kde to bolo o tej večernej káve?
Mna ráno porazí.
Kokoska Ja teda dva roky zpátky vyplňovala přiznání k dani z nemovitostí. A když volám na příslušný finančák o info tak mi slečna řekla vyplňte jen nacionále já ten zbytek doplním a vypočítám. Myslela jsem že omdlim![]()
dzizisketa Nene!
(Ve skutečnosti je to teda strašný)
A ať je ti brzy dobře.
barbucha Na sociální správu stále ještě nedorazila informace, že už není krizový stav. Jejich úřední hodiny se stále ještě nevrátily do dob před covidem.
Přeju, ať má vyřizování u tebe lehký průběh. Zcela běžně se stává, že sociálce chybí v evidenci sem tam nějaký rok žadatele. Dotyčný se pak celý běsný přiřítí k zaměstnavateli s hrůzou, že nárok na důchod buď mít nebude, nebo bude mít důchod menší. A chudák zaměstnavatel hledí jak puk, protože sociálka dělá kontroly v pravidelném intervalu a evidenční listy důchodového zabezpečení jsou součástí kontroly. V protokolech o kontrole vše ok, evidenčáky zkontrolovány a ups, žadatel o důchod dostane výpis, kde má třeba i pěknou řádku let nedoloženou. Pak se přiřítí ke mzdovce, jednodušší typy pěkně nasraný, jak ty kanelářský krysy ve firmě nic nedělají, že jo?! Zaměstnavatelé taky nasraní, jak je možný, že to mzdovky neodevzdaly! A mzdovky nasraný taky, protože musí do archivu jít vyhrabat ty starý orazítkovaný evidenčáky i s podpisem o kontrole. Pokud náhodou to není z doby pozdější a není to už elektronické. Bože! Jak já se zase u psaní tohoto příspěvku vytočila!!! ![]()
barbucha na konci srpna si nas objednalo jedno nejmenovame bytove druzstvo s nutnou opravou, ktera ovsem vyzaduje zabor vyznacne ulice tady u nas. S tim ze kvuli teplote se musi zacit nejpozdeji 1.10. Takze tyden pred dovolenou jsem si tady dala tour de urady, abych se vsude dozvedela ze to se nestihne, a ze jsme meli prijit driv. Pak to teda na dopravnim inspektoratu po me intervenci urychlili, ve stredu jsem se souhlasem bezela tady na urad, a tam to zacalo. V jedne kancelari uspech tak na 90% procent, tam vicemene stacilo kyvat jaci jsme pitomci ze jdeme zadat tak pozde a lhuty a podobne. V druhe sedel zaskok, ohromne napomocna pani, ta byla skvela. Ve treti naraz do zdi, v zadnem pripade to nedate, pak nakonec ze pomuzou at se to stihne. Odchazela jsem od tama s pocitem, asi jako mel david kdyz skolil goliase.
Posun o tyden, jiz na dovolene. Zrovna jsem jistila muze na lane, a telefon s predvolbou 59, to je nase mesto. Tak jsem to zvedla, muze si prebral kamarad, takze slysel cely hovor a na konci mi rekl, ze by ji zabil uz po treti vete, to byla totiz zenska z kancelare, kde sedel predtim zaskok. My to celou dobu hrali na havarijni stav, padaji cihly atd, a pak se da cele rizeni udelat ve zkracene verzi. Tak tahle nam rekla ze havarijni stav je podle ni treba uklid trosek po vybuchu jaderne elektrarny a ne ze nekomu spadne cihla na hlavu... Kdyz jsem po 10 minutach naznala ze se nedomluvime, a to jsem se fakt snazila, tak jsem se rozloucila se slovy ze ji zavola manzel, aby to doprobrali. Ten z ni nakonec vyrazil souhlasne stanovisko, ale uz byl z cele zakazky dost otraveny.
Posun o 3 dny, vola bytove druzstvo, ze zakazku posouva na pristi rok...
rasaNori Uááá
Strašný toto. Už si nebudu na sociální správu stěžovat, to je easy.
Všechno je strašný, nefunguje nic.
Vypnul se mi najednou instagram a chce po mně, abych "potvrdila svoje údaje v aplikaci" aby mě tam zas pustil - ale KDE je mam jako potvrdit?! Nic tam neni...
Mě trefí.

rasaNori jezisi![]()
rasaNori nevím jakou máte tu objednávku, ale nechala bych si zaplatit to papírování. Zcela vážně, je to taky prace, která se musí udělat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí